oviii Reputație: -494 Postat Iulie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 27, 2014 Am luat de pe anunturi...acest anunt...si am zis sa incerc . ...si am incercat , Am fost deja in cea de a doua vizita le ei . I-am contactat pe adreasa de mess afisata si mi-au raspuns destul de repede...de fapt ea este mai tot timpul prezenta pe mess...foarte amabila si bine educata...asta m-a si atras dupa ce am luat legatura cu ei . Si el este un tip foarte de treaba...cu ambii ai ce discuta...arata bine ...pozele sunt 100% reale si facute exact in locatie ...un apartament din Floresti .La prima vizita am fost oarecum mai stanjenit de situatie ...dar dupa ce am facut un dus cu ea...si a avut rabdarea sa ma spele si sa ma frece peste tot...tracul a disparut ...si deja eram intinsi in pat ...doar eu si ea...el era la dus . Am inceput sa ne sarutam ..FK foarte bun ...ea a trecut peste mine...si a inceput un oral,,,bun,,,chiar foarte bun,...daca nu as fi oprit-o probabil eram terminat . Am trecut eu sa-i fac oral...o pasarica foarte curata ...si foarte starmta , dupa ce ii facusem o "revizie" cu degetele . Intre timp a aparut si el de la dus...si ne-am asezat intr-o pozitie comoda...ca eu sa-i fac oral ei...si ea lui .Dupa ceva timp am schimbat ...si ea imi facea din nou oral mie ...iar el a luat-o pe la spate . Dupa ceva osteneli...am trecut ca eu s-o iau pe le spate si ea sa-i faca oral lui . Dupa ceva vreme m-am ostenit si am revenit din nou pe spate ...cu ea facandu-mi oral...iar el privind . N-a mai durat mult...eu anuntand-o ca-mi vine...iar ea facandu-mi oralul mai vartos...finalizarea a fost un CIM exploziv...cand mi-am revenit ( sincer nu ma asteptam )...ea era revenita de la baie si-mi oferea niste servetele pentru o minima igienizare .In timp ce stateam la un suc si la o tigara am aflat ca ea lucreaza...si ca tocmai isi luase o pauza de la servici pentru a ne intalni . Nu sunt din zonele noastre...s-au mutat nu de multa vreme .Locatie : Floresti...o zona cu multe blocuri...destul de imbarligat de ajuns . De fiecare data ne-am intalnit la un punct stabilit de unde m-au condus . Apartamentul foarte curat , 9Aspect : arata bine ambii...si foarte curati , 9.5Oral : 9.5Normal :9GFE : 9 Pretul : 200 lei /ora. Raportul pret/calitate 9Recomand . 13 8
boieru Reputație: -378 Postat Iulie 29, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 29, 2014 apoi daca pozele is reale de ce nu le-ai postat aci?
alex0408 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Iulie 29, 2014 Salutare nu am cum sa iau legatura pe mess cu voi, imi lasati un nr de tel ca as vrea sa va vizitez
dorinel18' Reputație: 1240 Postat Iulie 30, 2014 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Iulie 30, 2014 Pe care dintre ei alegi, pe Oviii sau pe Baszokbele?!
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2014 Postat Iulie 30, 2014 Unu dintre ei, nu zic care, stă la vilă cu piscină. Pe căldura asta, o baie în piscină ...Celălalt, tot aşa, nu zic care, stă la penthouse cu jacuzi, saună, dar şi aer condiţionat.Deci, pe cine alegi?
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 30, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 30, 2014
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Iulie 30, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iulie 30, 2014 oviiiVIP Member Postat 27 July 2014 - 10:55 PM Am luat de pe anunturi...acest anunt...si am zis sa incerc alex0408Curvar Ucenic Postat Astazi, 01:41Salutare nu am cum sa iau legatura pe mess cu voi, imi lasati un nr de tel ca as vrea sa va vizittez Ia de-aici,nu sta la coada http://nimfomane.com/forum/classifieds/item/4568-hello/#features dorinel18'Cel mai ticalos SPAMMER Postat Astazi, 14:29Pe care dintre ei alegi, pe Oviii sau pe Baszokbele?! altu2VIP Member Postat Astazi, 15:08Unu dintre ei, nu zic care, stă la vilă cu piscină. Pe căldura asta, o baie în piscină ...Celălalt, tot aşa, nu zic care, stă la penthouse cu jacuzi, saună, dar şi aer condiţionat.Deci, pe cine alegi? Railor
alex0408 Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Iulie 31, 2014 Multumesc dar numarul nu e bun stiti careva ce numar au?
dorinel18' Reputație: 1240 Postat August 2, 2014 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat August 2, 2014 Multumesc dar numarul nu e bun stiti careva ce numar au? care numar?! Alex, pe ce numar ai sunat?! Daca pe cel care il gasesti aici, la detalii anunt, este vrajeala Dupa cum poti vedea aici: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5827042 nu si-au facut public un numar de telefon. Bafta!
alex0408 Reputație: 0 Postat August 3, 2014 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat August 3, 2014 Dorinel in link-ul de mai sus daca te uiti bine sunt numai 9 numere si sigur e vrajeala cu nr acela, are cineva nr lor?
mayert77 Reputație: 298 Postat August 3, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 3, 2014 Fratilor, eu nu va inteleg. Contactati i direct pe ei la Id ul de mess indicat. Oamenii sunt prompti. Veti intra in dialog cu ei si vi se va oferi nr. de tel. Ce i asa complicat?
mudnnn Reputație: 17 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/Cuplu-tanar/7b0f6474706b645e.html
estrogen Reputație: 1675 Postat Mai 15, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 15, 2018 Da, am fost eu. De recomandat. Am futut-o pe tipa chiar in costumul ala de plasa din poze care gaura speciala pentru pusilica. E foarte misto pentru cine vrea sa futa la comun cu partenerul ei, adica uneori eu dadeam la buci si partenerul era la oral alteori eu eram la oral si partenerul la buci. Merge inclusiv analul. Este super. De fapt au si topic pe-aici pe undeva....http://nimfomane.com/forum/topic/29414-cuplu-cpl69-4uyahoocom/?hl=cuplu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2018 Postat Mai 15, 2018 Buna. Ma ajuta cineva sa iau legatura cu ei?
dandandan85 Reputație: -8 Postat Mai 15, 2018 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Mai 15, 2018 Chiar nu are nimeni un nr de tel? 1
dandandan85 Reputație: -8 Postat Mai 15, 2018 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Mai 15, 2018 Adresa de mes eate cpl69_4u ? 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 24, 2019 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/Cuplu-tanar/7b0f6474706b645e.html
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum