Sari la conținut

Nataly noua in Galati 0752328054 forum GL-BR

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

E in Galati de o saptamana, locatie tiglina (probabil undva la A-uri), poze reale sustine domnita dar nu foarte reusite (e chiar suparata pe treaba asta :)), 400/h, 200 nr si cu asta am zis tot! Spor...

• Like 1
Postat

400/h, 200 nr si cu asta am zis tot!

Poate ai zis tot - eu doar am inteles WTF...GTH (who the fck goes to her)

• Like 1
Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Deci ... locatie la A-uri si pret 200/400 :)))).

Pai pentru 200/400 ma gandeam ca are vreo vila ceva si actiunea se desfasoara in piscina ;).

• Membru Premium
Postat

200 nr / 400 ora ... dar ce anume sunt aia ca nu vad pe nicaieri :) cumva 200 EUR nr si 400 EUR ora ????

Sau totusi domnita a revenit cu picioarele pe pamantul natal si a trecut la LEI ???

Glumesc ...:) sper sa nu se supere pe noi ca poate mai ridica tarifele ...:):)

Revenind la subiect, pozele fie sunt furate, fie a fost curva de lux in Germania dupa cum scrie si aici

http://www.erobella.de/20660/details

http://www.owlladies.de/Anzeigenmarkt/Ostwestfalen/Hostessen/Osnabrueck-Ramonas-Palace-3764913-1-A.html

Inclin sa cred ca totusi a avut legaturi cu bordelul din Germania deoarece in al doilea link apare in poza alaturi de ea si o veterana a orasului Galati

(batranii cred ca o cunosc, a facut ceva furori inainte sa plece din oras, parca Ramona era numele de scena)

Oricum confirmarea ar trebui sa vina de la prima recenzie, asa ca astept un bogatan care sa sparga gheata :)

• Like 6

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Se zice "la plesneala" si aia plesniti suntem noi...dar si plesneala are o limita de suportabilitate...tre' sa oferi ceva calitate macar...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...