Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Si cand suna nu raspunde deci mai bine ca suna ocupat :)) am reusit sa vb de vreo doua ori cu ea dar mereu era plecata sau facea curat etc etc si sa revin mai tarziu , dar mai tarziu suna si nu raspunde nimeni.

Am fost in trecut la ea dar se pare ca s a facut neserioasa intre timp.

Link spre comentariu

Odată cu venirea toamnei am decis sa fac câteva schimbări majore in ceea ce ma privește fapt pentru care m-am ocupat recent de găsirea unei noi locații care sa ma reprezinte.

Voi fii disponibilă zilnic între orele 11.00 si 21.00 si voi anunța regulat modificările apărute in program dar si perioadele in care nu pot lucra.

Sunt o persoana selectiva si foarte stricta in privința bunelor maniere si a igienei, de aceea imi rezerv dreptul de a refuza clienții care nu dau dovada de bun simt si pe cei care stau prost la capitolul igiena.

Programările se vor face telefonic (0728 65 65 56), de preferat cu cel putin 30 de min inainte de vizita.

Serviciile pe care le ofer sunt oral protejat dar si neprotejat, acesta din urma rămânând la aprecierea mea, normal protejat, cunnilingus, 69, finalizare corporală si mici fantezii la prețul de 150-1 finalizare(30 min) si 200-2 finalizări(1 ora).

Voi posta in viitorul apropiat si un set nou de poze.

Va aștept cu drag.

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...