Sari la conținut

ID: sexy_4you_007

Postări Recomandate

Postat

Cateodata are comentarii care merg intr-o directie, apoi exact in directia inversa. De aceea zic ca-i schizofren.

Insa la mania ca as fi Borcea puteti sa va luati de mana.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Tot cautand-o am dat peste alta pe un drive vechi. V-o pun pe asta (o poza din cele multe), sa nu ziceti ca-s cacanar. Cand o gasesc pe sexy_4you o pun si pe ea.

Stiti despre cine e vorba. Pun pariu ca intre timp suge pula prin strainatate.

post-220757-0-37541300-1499705919_thumb.jpg

• Oras:Miami FL
Postat

Tot cautand-o am dat peste alta pe un drive vechi. V-o pun pe asta (o poza din cele multe), sa nu ziceti ca-s cacanar. Cand o gasesc pe sexy_4you o pun si pe ea.

ASA si cine i tipa asta e de acord sa-i pui poza cu fata pe un site de futaiuri?

Postat

Si ce ma intereseaza pe mine daca este de acord tipa sau nu.

Iar daca tu nu stii cine este atunci multi altii stiu. Nu-i problema ta.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu sunt eu responsabil cu protectia datelor personale ale nimanui. Fiecare isi asuma in viata ce face si daca stie sa-si protejeze intimitatea bine, daca nu atunci s-ar putea sa ajunga pe net.
Eu imi protejez propria identitate, altii/altele daca nu fac la fel, treaba lor.

Postat

Btw, sunt convins ca sunt aici destui cititori care au lasat la tipa cativa dl de lapte de tata. :))))

• Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

si totusi cine e tipa ?

Postat

si totusi cine e tipa ?

Daca nu stii cine e inseamna ca n-ai fost la ea. Prin urmare si daca ti-as spune nu ti-ar folosi la nimic.

De fapt numele de scene nici eu nu mi-l aduc aminte. (Nu-s prea bun la tinut minte nume.) Poate un coleg sa mi-l spuna?

• Oras:Pe culmile curviei
Postat

Daca nu stii cine e inseamna ca n-ai fost la ea. Prin urmare si daca ti-as spune nu ti-ar folosi la nimic.

De fapt numele de scene nici eu nu mi-l aduc aminte. (Nu-s prea bun la tinut minte nume.) Poate un coleg sa mi-l spuna?

Care-i rostul în ce faci?:

- cei ce n-o știu zici că nu le folosește la nimic;

- cei ce o știu, cu ce-i încântă sau ajută poza aia nașpa?

Deci ce sens a avut să o pui?

• Like 1
Postat

Cei ce au fost la ea vor fi incantati, nu-ti fa tu griji pt. asta, sau te pronunti tu in numele lor? (Cei care au cerut poza cu sex_4you trebuie sa fie si ei neincantati ca asa le prescrii tu?)

Postat

Cei ce au fost la ea vor fi incantati, nu-ti fa tu griji pt. asta, sau te pronunti tu in numele lor? (Cei care au cerut poza cu sex_4you trebuie sa fie si ei neincantati ca asa le prescrii tu?)

Vor fi incantati pe dracu, adevarul e ca poza e incantatoare. Si nu esti consecvent: imi ceri mie sa nu vorbesc pentru altii, dar cand spui "cei care au fost la ea vor fi incantati" tu nu te pronunti pentru altii?

Desteptule care esti tu destept!

• Like 1
Postat

Vor fi incantati pe dracu, adevarul e ca poza e incantatoare. Si nu esti consecvent: imi ceri mie sa nu vorbesc pentru altii, dar cand spui "cei care au fost la ea vor fi incantati" tu nu te pronunti pentru altii?

Desteptule care esti tu destept!

lasa colegu ca el numai la madamese din astea se duce el a futut 3000 prostituate in Germania  :laugh2 de acolo vine si baronul de Munchausen

• Like 1
Postat

Ce faci tu este sa contesti ce au scris colegii. Adica ei au cerut poze, dar tu stii mai bine ca le-au cerut spre a nu fi incantati. Pt. ca esti asa de destept tu ii cunosti pe toti si stii ca-s niste mazochisti care au cerut pozele pt. ca vor sa fie deceptionati.

Bai, stiti ce? Aici vorbeau oameni despre un subiect. Alora 3 merita sa le trimit pozele.
Ati venit voi doi bagatori de seama, aparatori in armura lucioasa a curvelor, plus schizofrenicul sa va ocupati de treburi care nu va primesc. Mergeti in pula mea si ocupati-va de treburile voastre ca habar nu aveti de nimic, labari infantil-retarzi.

• Minus 2
Postat

Ce faci tu este sa contesti ce au scris colegii. Adica ei au cerut poze, dar tu stii mai bine ca le-au cerut spre a nu fi incantati. Pt. ca esti asa de destept tu ii cunosti pe toti si stii ca-s niste mazochisti care au cerut pozele pt. ca vor sa fie deceptionati.

Bai, stiti ce? Aici vorbeau oameni despre un subiect. Alora 3 merita sa le trimit pozele.

Ati venit voi doi bagatori de seama, aparatori in armura lucioasa a curvelor, plus schizofrenicul sa va ocupati de treburi care nu va primesc. Mergeti in pula mea si ocupati-va de treburile voastre ca habar nu aveti de nimic, labari infantil-retarzi.

Mistere ti-au luat foc chilotii apropo ti-am calculat perioada in care ai futut tu 3000 prostituate in Germania deci cate 1 pe zi asta inseamna 365 pe an ti-au cam luat 8.22 ani sa futi atatea femei cam mult nu crezi?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mistere ti-au luat foc chilotii apropo ti-am calculat perioada in care ai futut tu 3000 prostituate in Germania deci cate 1 pe zi asta inseamna 365 pe an ti-au cam luat 8.22 ani sa futi atatea femei cam mult nu crezi?

Unde a zis ca a futut 3000 de prostituate? 😂😂😂😂 Poate doborî recordul lui Năstase😂😂😂
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

Unde a zis ca a futut 3000 de prostituate? Poate doborî recordul lui Năstase

pai asa se lauda printr-alte posturi mi lene acuma sa caut da vine imediat sa confirme sau poate s-a vindecat de sindromul Munchausen si nu mai recunoaste

Postat

1. Prostule, unii stiu sa futa si de mai multe ori pe zi. 2. Nu toti merg la cules recolta ca tine sa stea doar un sezon.

Ti-am mai spus: Doar pt. ca ceva iti depaseste orizontul nu inseamna ca nu ar exista.

• Oras:Cluj
Postat

Am vazut-o acum cateva zile pe protagonista.
Sa-mi bag pula, arata ca un caltabos. S-o ingrasat dar insista sa poarte hainele vechi?

Postat

Da, mai stim.
Mai face intalniri, dar nu stiu ce ii cu ea.... cred ca nu-i departe de a-si petrece zilele la un ospiciu. Psihic e la pamant. Pacat de ea.

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Salut!

La mine a fost de multe ori cand activa, poate am mai spus-o pe-aici. 

Surprins am fost cand am vazut-o in toata "splendoarea" intr-o clinica particulara... Scriu in ghilimele, pentru ca asa aparent s-a cam dublat in volum si-n greutate. Mai mult ca sigur, s-a lasat de meserie (spre regretul meu, cel putin).

Cele bune!!

• Like 1
Postat

Salut!

La mine a fost de multe ori cand activa, poate am mai spus-o pe-aici.

Surprins am fost cand am vazut-o in toata "splendoarea" intr-o clinica particulara... Scriu in ghilimele, pentru ca asa aparent s-a cam dublat in volum si-n greutate. Mai mult ca sigur, s-a lasat de meserie (spre regretul meu, cel putin).

Cele bune!!

Adica e asistenta? Ai stat de vorba cu ea?

• Oras:depestetot
  • Oras:depestetot
Postat

nu mai presteaza de un an de zile bun

Va salut, s-a mai intalnit cineva cu ea, anul acesta?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...