berkeley Reputație: 420 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 nu mai presteaza de un an de zile bunPacat. Nu a mai ramas nici una dintre cele discutate aici, in sectiunea privata? Adica cele care nu au anunturi,care nu sunt profesioniste. Devin frigide femeile, nu mai au chef,spirit de aventura? Se ingrasa in/de la fast/junk food si stau in fata laptopului sau se fac profi? Trist. Link spre comentariu
mark2000 Reputație: 3125 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:depestetot Oras:depestetot Partajează Postat Septembrie 15, 2019 cred ca la ea sunt ceva probleme medicale ca s-a ingrasat asa....pacat era o fata faina si se futea in draci.Pacat. Nu a mai ramas nici una dintre cele discutate aici, in sectiunea privata? Adica cele care nu au anunturi,care nu sunt profesioniste. Devin frigide femeile, nu mai au chef,spirit de aventura? Se ingrasa in/de la fast/junk food si stau in fata laptopului sau se fac profi?Trist. Link spre comentariu
berkeley Reputație: 420 Postat Ianuarie 18, 2020 Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Nici o noutate despre ea? Link spre comentariu
kilopula Reputație: 14 Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Se vedea de pe atunci ca se va ingrasa in cativa ani. Pe la fese avea deja carne multa. Inca tare, dar era clar ca va depune acolo grasime.Ma vor injura astia care pun femeile pe piedestal si le mai recunosc o aureola, dar realitatea e ca perioada cat o femeie e atractiva e scurta. Natura e eficienta. Ar fi o risipa sa fie mult mai mult timp frumoasa o femeie decat perioada ei fecunda. Atat timp cat poate produce copii e important sa atraga pule, dupa aia nu mai conteaza.Da, se futea bine, dar avea probleme psihice. La mine n-a mai venit ca dupa futai m-a intrebat daca mi se pare ca ar fi frumoasa si i-am spus ca asa-si-asa. Posibil se prostitua sa castige apreciere?Desi parea ca nu, eu totusi nu sunt convins ca n-ar fi avut peste.De cateva ori am prins-o ca atunci cand venea la mine inainte suna pe cineva si zicea unde se afla. (Avantajele plasarii de supraveghere nu doar in apartament.) Link spre comentariu
kilopula Reputație: 14 Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Berkeley: Nu devin frigide, dar presiunea de a face astfel bani a scazut considerabil.In ziua de azi orice studenta poate primi cazare la camin, s-au construit suficiente. Totodata oricare poate primi bursa sociala (aduce venitul parintilor, limita e destul de inalta, cam oricine se incadreaza sub), bursa de studii (exista facultati unde raman locuri libere sau toti is la buget, acolo ajunge sa fi integralist, chiar daca ai 5 pe linie primesti bursa) si bursa de merit (participi la o conferinta cu o lucrare de 3 pagini).Nici acuma 10-15 ani nu se futeau pt. ca mureau de foame, dar avand cheltuieli mai mari ramaneau mai putin bani sa tina pasul cu cele mai instarite la mers in cluburi si alte luxuri. Link spre comentariu
freebsd Reputație: 344 Postat Aprilie 7, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Aprilie 7, 2020 pai asa se lauda printr-alte posturi mi lene acuma sa caut da vine imediat sa confirme sau poate s-a vindecat de sindromul Munchausen si nu mai recunoastekkmitz,"haroun" asta cred ca e ceva marinar, sau mă-nșel? Sincer nu mai stiu, am avut noi niște altercații pe anumite teme, sunt câțiva ani de atunci. OK, destul de infantil din partea amandurora ðŸ˜.In Alta ordine de idei, eu nu cred ca exista bărbat sa fi futut 3000 de femei.@ haroun, dacă greșesc și te-am confundat îmi cer scuze. Cat despre sexy4you haroun chiar o știe de mult... Link spre comentariu
freebsd Reputație: 344 Postat Aprilie 7, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Aprilie 7, 2020 Am văzut ca "kilop." a postat cum ca ar fi fost intrebat de Alina (acesta este/a fost numele de "scena") dacă e frumoasa. Subscriu la ceea ce susține Mark2000. E adevărat, se futea cum doreai și o făcea din plăcere. Eu, am cunoscut-o prin 2015, avea ceva anume, pe mine ma atrăgea magic felul ei de-a fi. I-am spus ca e o fata frumoasa, o alintam, asa simțeam eu, uneori ne vedeam și pe gratis, îmi spunea ca o fac sa se simtă speciala, în 2015 era chiar o gazela mignona ðŸ˜. Ne-am revăzut în 2017, în Cluj, venisem în tara și era ceva mai plinta, avea retineri, se despărțise de al ei fost... Who knows. ÃŽncepuse cu Pilates șamd. Anyway, eu o pot contacta oricând... Era isteață și merita sa porți o discuție cu ea... Asta sa și întâmplat în 2017 când ne-am revazut😠Link spre comentariu
alin.ortan Reputație: 129 Postat Aprilie 18, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Intreab-o daca nu mai vrea sa faca un leu in plus :). Poate si asa plinuta are pretendenti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum