mark2000 Reputație: 3125 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Septembrie 28, 2015 nu stiu.... nu cred
freebsd Reputație: 344 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Septembrie 29, 2015 Ce faci mark2000, vi cu recenzia sau fac eu una, m-am văzut nu chiar un an cu ea dar de multe ori, cred ca merita o recenzie
mark2000 Reputație: 3125 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Octombrie 1, 2015 In ultima vreme sunt foarte prins scuze baieti....Deocamdata atat va spun ca merita un loc fruntas in topul existent. Ca sa fiu mai explicit d.p.m.d.v. e pe locul 2 la foarte mica distanta de locul 1.Concluzia o trageti voi..... Eu ma "pliez " foarte bine cu ea....credeam ca o pot tine numai pt. mine....))))) Mi-oi face timp sa detailez, ca musai imi trebe timp sa ii fac o recenzie.....dar poti sa o faci tu mai intai.... 1
maximusm75 Reputație: 181 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 1, 2015 nu fii egoist mark! . avand in vedere ca 'am cunoscut-o' imi exprim acordul cu privire la 'calificative'!In ultima vreme sunt foarte prins scuze baieti....Deocamdata atat va spun ca merita un loc fruntas in topul existent. Ca sa fiu mai explicit d.p.m.d.v. e pe locul 2 la foarte mica distanta de locul 1.Concluzia o trageti voi..... Eu ma "pliez " foarte bine cu ea....credeam ca o pot tine numai pt. mine.... ))))) Mi-oi face timp sa detailez, ca musai imi trebe timp sa ii fac o recenzie.....dar poti sa o faci tu mai intai....
maximusm75 Reputație: 181 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 1, 2015 si ca sa fiu sincer pana la capat am 'cunoscut-o' datorita prostului site-ului ciurucurel care facea remarca ca e 'online' pe YM. deci ba ciurucurele e singura data cand am folosit o informatie postata de tine. asta nu inseamna ca nu te fut direct in gura pe tine si pe ma-ta:). ce plm una-i una si alta-i alta! . 2
freebsd Reputație: 344 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 2, 2015 @mark2000, tu nu o poti tine doar pt. tine,nu trebuie neapărat să fie motivul financiar, e mai mult curiozitatea ta la ce e nou. Voi recenta zilele acestea. Acuma sunt frânt de oboseala și mă așteaptă un w.end nașpa.
boieru Reputație: -378 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Octombrie 10, 2016 mai este in hora ? acelasi nr ?
maximusm75 Reputație: 181 Postat Octombrie 13, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 13, 2016 sigur mai e 'in hora'. eu am 'rezolvat-o' saptamana trecuta. insa eu nu am 'abordat-o' la telefon ci pe YM. desi s-au schimbat multe la YM e inca activa acolo. mai este in hora ? acelasi nr ? 4
haroun Reputație: -440 Postat Aprilie 16, 2017 Postat Aprilie 16, 2017 si ca sa fiu sincer pana la capat am 'cunoscut-o' datorita prostului site-ului ciurucurel care facea remarca ca e 'online' pe YM. deci ba ciurucurele e singura data cand am folosit o informatie postata de tine. asta nu inseamna ca nu te fut direct in gura pe tine si pe ma-ta:). ce plm una-i una si alta-i alta! .Iar ciucurel a primit informatia de la mine. Motiv datorita caruia (si a inca unui alt prost) m-am decis sa tin pt. mine tot ce stiu (inclusiv sa nu mai fac nici o recenzie), dat fiind ca unii au diaree la gura si nu si-o pot stapanii. 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 17, 2017 Iar ciucurel a primit informatia de la mine. Motiv datorita caruia (si a inca unui alt prost) m-am decis sa tin pt. mine tot ce stiu (inclusiv sa nu mai fac nici o recenzie), dat fiind ca unii au diaree la gura si nu si-o pot stapanii.Domnu haroun nu cred ca am primit informatia de la tine!Eu am vb chiar cu ea si de la ea am avut informatia si totul.Nu am de la gura aia a ta sparta!Dar daca vrei astupa-ti gura si apoi mai vb! 1
haroun Reputație: -440 Postat Aprilie 18, 2017 Postat Aprilie 18, 2017 Domnu haroun nu cred ca am primit informatia de la tine!Eu am vb chiar cu ea si de la ea am avut informatia si totul.Nu am de la gura aia a ta sparta!Dar daca vrei astupa-ti gura si apoi mai vb!Normal ca ai vorbit direct cu ea, ca doar nu ti-am adus-o si ti-am pus pizda ei pe nas. Dar informatia de unde naiba ti-o venit? Picat din cer asa sau prin telepatie? Poti sa ma acuzi de orice, dar gura sparta cu siguranta n-am. Nu-s eu cel care da afara din casa pe la curve, mai rau ca da afara despre altii. 1
haroun Reputație: -440 Postat Aprilie 18, 2017 Postat Aprilie 18, 2017 Ai mostenit puteri telpatice de la aiurita de justlove? Nu stiam ca se ia prin lingerea esapamentului. 1 1
haroun Reputație: -440 Postat Aprilie 18, 2017 Postat Aprilie 18, 2017 mai este in hora ? acelasi nr ?Mai este, dar e consumata rau. In sensul ca a decazut mai rapid decat ar fi normal pt. varsta ei. Comparat cu ce a fost la inceput mai bine nici nu te gandi. Mai bine ramaii cu amintirea de atunci decat cu un soc actual. Pe undeva mai am poze de la inceputuri, acuma nu m-as mai obosi. 2 1
boieru Reputație: -378 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 18, 2017 ms fain de raspuns... (daca poti si nu ii bai mare pune-mi in PM o poza 2 cu ea)
mark2000 Reputație: 3125 Postat Aprilie 23, 2017 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Aprilie 23, 2017 haroum , da sa vaz si eu in PM
freebsd Reputație: 344 Postat Aprilie 26, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 26, 2017 hello prieteni, doream sa-ntreb care ati mai prins-o pe fatuca asta in ultimul timp. rugaminte aici ar fi nevoia unui nr de tel. eu, eu nu mai contactele ei:( pls. "sanchiu"
freebsd Reputație: 344 Postat Mai 18, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 18, 2017 merci pt ca ati citit. Repun clasica intrebare : Mai e in hora? daca da cum o gasesc ca pe YM nu o gasesc. Un telefon, un e-mail....orice, treaba este inca actuala.@haroun: Hai batrane ca le stii pe astea(cum ramane cu pozele alea?)....Cine ma ajuta cu un contac,t in ideea in care a mai activat in ultimile 3-4 saptamani -DE ATUNCI TOT VREAU SA DAU DE EA- Multumescu-va caracterelor domniilor voastre! Cu stima....free-ul
haroun Reputație: -440 Postat Iunie 11, 2017 Postat Iunie 11, 2017 Asta era pe vremuri nr. ei, dar nu stiu daca mai functioneaza: 0742698187
freebsd Reputație: 344 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 12, 2017 Pff...merci asta e ...nefunctionabil
haroun Reputație: -440 Postat Iunie 13, 2017 Postat Iunie 13, 2017 Incearca sa-i scrii mail, poate citeste.
maximusm75 Reputație: 181 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 21, 2017 mare prost in plm. face numarul public fara evident acordul fetei. parca era la sectiunea privata. sa nu mai zic ca putea sa-i comunice celui interesat in fucking PM. da prostu' e prost in plm. sau borce! ba haroune(borcea rebrenduit) fa lumii asteia un bine si impusca-te! du-te-n plm de borce imputit! Asta era pe vremuri nr. ei, dar nu stiu daca mai functioneaza: 0742698187
haroun Reputație: -440 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Iar s-a dat liber la schizofreni?Ma intereseaza fix o pula acordul fetei. 2 1
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 2, 2017 Haroune,boul este scăpat de la Pavilionul 9,Secția Psihiatrie .Sau posibil de la Spitalul Borșa .Horror !!Trebuie să-l chem puțin la apel pe Ciucurel sa se ocupe de el ....😄😄😄😃N are nimeni in zonă un Kalashnikov pentru acest babuin ??😃😃😃 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum