plosk Reputație: 258 Postat August 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 4, 2014 Care sunt preturile la deplasare?Si in ce interval orar?
plosk Reputație: 258 Postat August 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 4, 2014 Face deplasari dor in weekend, dupa spusele domnisoarei . Are anunturi pe AT multe si cu deplasare. Niciodata nu a venit, eu am vorbit cu "dansa" , cum auzea de deplasare pretul cerut era 300 ron, Am zis OK la un moment dat, am trimis mesaj si nimic, nici nu mai raspundea la telefon. NU INTELEG de ce a mai deschis acest POST, ca sa nu ma exprim mai agresiv si sa inceapa FORUMISTII sa vorbeasca.
llexus Reputație: 661 Postat August 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2014 @coryna44,daca nu-ti placea vocea sau zona,puteai pur si simplu sa spui ca nu poti la ora respectiva,era mai elegantMie personal,daca acum mi-ai fi raspuns aici in acest mod,dupa ce omul asta si-a facut un program special pt tine,sincer nu m-ar mai interesa persoana ta
mannn770 Reputație: 73 Postat August 14, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 14, 2014 Cica nu ma face deplasari ... Tocmai am sunat o decat la ea in locatie 250lei i am transmis salutari si din partea voastra!
llexus Reputație: 661 Postat August 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 14, 2014 La 14.08.2014 la 20:40, coryna44 a spus: da dragul meu ai dreptate ...dar atunci cand pleci la o deplasare iti asumi anumite riscuri....de exemplu in cazul lui @plosk m.am inselat este un tip super de treaba si eu care l.am judecat prea repede....iertati.ma si pe mine sunt micutza va pupte pup si eu,stiu ca si voi aveti temeri
mannn770 Reputație: 73 Postat August 14, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 14, 2014 Se pare k esti foarte neserioasa ! Nu te am chemat in Ferentari te am chemat in Titan ma rog nu conteaza ... Ar trebui banate teparele astea
Vizitator taki Reputație: 0 Postat August 16, 2014 Postat August 16, 2014 lol, titan ca ferentari? tineretului zona de evitat?
mario83 Reputație: -387 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2014 Asa esti si frumoasa al dreac ca sa lucrezi numai pe centru ) 2
tendoi Reputație: -550 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 16, 2014 Dupa mintea ta aia creata, daca te cheama unul intr-o garsoniera inchiriata cu ora in Titan nu te duci ca risti, dar daca te cheama acelasi client intr-o garsoniera inchiriata in centru, la unirii, te duci ca nu risti... Eu te-as chema la hotel intercontinental ( acolo iti place ?) doar la misto, sa vezi ca nu e chiar asa. 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 16, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 16, 2014 La 16.08.2014 la 16:37, oly a spus: Dupa mintea ta aia creata, daca te cheama unul intr-o garsoniera inchiriata cu ora in Titan nu te duci ca risti, dar daca te cheama acelasi client intr-o garsoniera inchiriata in centru, la unirii, te duci ca nu risti... Eu te-as chema la hotel intercontinental ( acolo iti place ?) doar la misto, sa vezi ca nu e chiar asa.Nebun esti ca-ti pui mintea cu ele,sa mor! In Floreasca,In Pipera sau pe Soseaua Nordului nu se dau tepe....tepe se dau numai la periferie vai de pizda si de gandirea lor 1
mario83 Reputație: -387 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2014 Pe asta nici nu o lasa sa intre la Intercontinental la cum arata ,toata basitele au fite bai nene. 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 16, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 16, 2014 La 16.08.2014 la 17:52, coryna44 a spus: dragul meu sa sti si tu ca se poate verifica daca esti cazat la acel hotel....suni in receptie si faci verificarea cu numarul camerei ......si nu cred ca sta cineva sa vada in ce zona ma duc eu?!sau sa ma puna la incercare?! cred ca are ceva mai bine de facut decat sa ma verifice pe mine ....... Ai intrat vreodata in Inter??? vezi ca la receptie la Inter inainte de-a te lasa sa urci pe camera ti se da un test de cunostinte gramaticale primare.....iesi acasa....vorba lu' Xoxo 1
xo xo Reputație: 123 Postat August 16, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 16, 2014 in spania ai fost ? 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum