Sari la conținut

NOU!!!POT VENI LA TINE

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Care sunt preturile la deplasare?

Si in ce interval orar?

Postat

Face deplasari dor in weekend, dupa spusele domnisoarei .

Are anunturi pe AT multe si cu deplasare.

Niciodata nu a venit, eu am vorbit cu "dansa" , cum auzea de deplasare pretul cerut era 300 ron,

Am zis OK la un moment dat, am trimis mesaj si nimic, nici nu mai raspundea la telefon.

NU INTELEG de ce a mai deschis acest POST, ca sa nu ma exprim  mai agresiv si sa inceapa FORUMISTII sa vorbeasca. 

• Oras:Bucuresti
Postat

@coryna44,daca nu-ti placea vocea sau zona,puteai pur si simplu sa spui ca nu poti la ora respectiva,era mai elegant

Mie personal,daca acum mi-ai fi raspuns aici in acest mod,dupa ce omul asta si-a facut un program special pt tine,sincer nu m-ar mai interesa persoana ta

• Oras:Bucharest
Postat

Cica nu ma face deplasari ... Tocmai am sunat o decat la ea in locatie 250lei i am transmis salutari si din partea voastra!

Postat
  La 14.08.2014 la 20:40, coryna44 a spus:

da dragul meu ai dreptate ...dar atunci cand pleci la o deplasare iti asumi anumite riscuri....de exemplu in cazul lui @plosk m.am inselat este un tip super de treaba si eu care l.am judecat prea repede....iertati.ma si pe mine sunt micutza :blushing2  :bow va pup

te pup si eu,stiu ca si voi aveti temeri

:kiss3

Postat

Se pare k esti foarte neserioasa ! Nu te am chemat in Ferentari te am chemat in Titan ma rog nu conteaza ... Ar trebui banate teparele astea

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

lol, titan ca ferentari? tineretului zona de evitat?

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Dupa mintea ta aia creata, daca te cheama unul intr-o garsoniera inchiriata cu ora in Titan nu te duci ca risti, dar daca te cheama acelasi client intr-o garsoniera inchiriata in centru, la unirii, te duci ca nu risti...

:slap2

Eu te-as chema la hotel intercontinental ( acolo iti place ?) doar la misto, sa vezi ca nu e chiar asa.

• Like 2
  • Oras:Dudesti
Postat
  La 16.08.2014 la 16:37, oly a spus:

Dupa mintea ta aia creata, daca te cheama unul intr-o garsoniera inchiriata cu ora in Titan nu te duci ca risti, dar daca te cheama acelasi client intr-o garsoniera inchiriata in centru, la unirii, te duci ca nu risti...

:slap2

Eu te-as chema la hotel intercontinental ( acolo iti place ?) doar la misto, sa vezi ca nu e chiar asa.

Nebun esti ca-ti pui mintea cu ele,sa mor!  :(  In Floreasca,In Pipera sau pe Soseaua Nordului nu se dau tepe....tepe se dau numai la periferie :( vai de pizda si de gandirea lor :(

• Like 1
Postat

Pe asta nici nu o lasa sa intre la Intercontinental la cum arata :),toata basitele au fite bai nene.

• Like 2
Postat
  La 16.08.2014 la 17:52, coryna44 a spus:

dragul meu sa sti si tu ca se poate verifica daca esti cazat la acel hotel....suni in receptie si faci verificarea cu numarul camerei :)......si nu cred ca sta cineva sa vada in ce zona ma duc eu?!sau sa ma puna la incercare?! cred ca are ceva mai bine de facut decat sa ma verifice pe mine  ....... :laugh2

Ai intrat vreodata in Inter??? vezi ca la receptie la Inter inainte de-a te lasa sa urci pe camera ti se da un test de cunostinte gramaticale primare.....iesi acasa....vorba lu' Xoxo =))

• Like 1

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

=))

in spania ai fost ?

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...