serafina Reputație: 1828 Postat Ianuarie 25, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 25, 2016 La dobrogea, programul e de la 11:00-22:00
serafina Reputație: 1828 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 27, 2016 Bună, am revenit, voi fi disponibila pana pe 03.02.2016
hunters Reputație: 28 Postat Ianuarie 28, 2016 Postat Ianuarie 28, 2016 Fara doar si poate super fata. Stabilit o intalnire cu d'onsoara, am fost primit exact la ora stabilita, o data intrat in casa, dormitor, o casa curata, fata m-a intrebat daca fumez asa ca a adus o scrumiera si am stat putin de vorba cat am fumat o tigra timp in care am stat pierdut in ochii ei mari si albastri, dupa tigara igiena, dezbracat, aici am avut o surpriza placuta, fund si sani de "virgina", am admirat putin privelistea timp in care erectia nu a intarziat deloc asa ca m-am intis frumos pe spate si a inceput oralul care pot spune ca a fost superb cu oo, deep, schimbari de ritm, priviri cu ea toata in gat, mangaiat gogosica si ochiul lui Sauron, schimbat in 69, unde am savurat o prajiturica cu multa miere si miresme placute, de mentionat ca prajiturica se umezise deja, dupa nu prea mult timp am realizat ca de mai stau mult asa pierd resul distractiei si am solicitat balonul, aici am fost putin dezamagit de faptul ca nu a vrut sa stea deasupra si m-a lasat sa fac eu toata treaba, putin misionar in timpul caruia am avut parte de multe sarutari pe sfarcuri si trecut la caprita ca acolo-mi place cel mai mult, in timp ce pompapm incantat de priveliste am primit intrebarea daca nu intru si in cealalta parte de care si uitasem asa ca m-am conformat si am schimbat gaurica, o noua senzatie placuta sa fiu primit in posterior cu atata usurinta desi nu sunt chiar mititel . Per total o experienta placuta. In pauza igiena, si aici am fost cel mai impresionat, fetei i-i place sa stea cu clientu, s-a alintat in bratele mele mi-a aplicat cateva saruturi de parca ne cunosteam din liceu, am trecu la numarul 2 dinnou cu oral deep s.a.m.d., dupa timp de pompat simtind cum i-mi curge transpiratia pe spate am cerut sa ne oprim desi nu finalizasem si a 2-a oara lucru pentru care probabil aveam nevoie de 1 ora , s-a mai pisicit putin la pieptul meu cat m-am racorit, imbracat si plecat linistit in treaba mea. NOTE: fata: superba, mie-mi plac slabutele, 9.5 are sanii micuti dar frumosi cum spuneam de virginaoral: are toate felicitarile mela 10+normal: 8 desi senzatia este placuta, simti sum se muleaza pe timpul activitatii, e mai puturoasa ca mineanal: 10 nici-o problema din partea ei GFE: 10 cu felicitari nu as mai fi plecat de la eacadou: 250 ora de totalMERGETI LA EA CA NU AVETI CE PIERDE 5
hunters Reputație: 28 Postat Ianuarie 28, 2016 Postat Ianuarie 28, 2016 Nu am mentionat ca nu sta cu ochii pe ceas si nici telefonul nu-l tine cu ea, eu cred ca am sta o ora jumate la fata, banii la inceput ca nu ne cunosteam a cerut Serafina.
dorian91 Reputație: 427 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2016 Din seria plictisit si nefutut, episodul n, am vrut sa am parte de distractie. O urmaream de ceva vreme pe Serafina, dar din diverse motive, niciodata nu m-am potrivit cu ea. Am reusit intr-un final saptamana trecuta sa o prind si glont la ea m-am dus. Apartamentul este usor de gasit si te ghideaza f bine telefonicSunt poftit in dormitor, stam putin de vorba si stabilim detaliile. Am mers pe rand fiecare la dus.Ne asezam in pat, dupa care incepem sa ne jucam asa putin unul cu altul. Pentru inceput, m-am apucat eu de ea. Ah si ce gust bun are. Si ce frumos tremura cand stii unde sa o atingi.Dupa ce mi-am facut pofta cu si din ea, m-a intins pe pat si s-a apucat de oral. Mentionez ca a fost demential oralul. Aproape ca m-a facut soprana la cat de bine m-a supt.Am trecut la oral unde am schimbat diverse pozitii, terminand glorios oral.Am cazut pe pat, sleit de puteri, moment in care ea a fugit si si-a luat o tigare si mi s-a cuibarit in brate. Sincer, acel moment cred ca a fost probabil cel mai frumos din toata intalnirea. Am stat si am povestit despre n lucruri si mentionez ca de mult nu am mai avut asa o legatura cu o fata. Al doilea numar a venit la fix ca sa intrerupem acea legatura. Probabil ca m-as fi indragostit prea tare daca as mai fi stat.Al doilea numar a fost mai rapid, pentru ca eram in putina intarziere. Am plecat mai repede decat as fi vrut, dar intervenise o mica problema. Am ramas insa cu o amintire foarte placuta si o dorinta arzatoare sa mai revin.Note-apartament 9-Fata 9-Igiena 10-Oral 9-Normal 9 De revenit la urmatoarea extragere lotto 4
adimake Reputație: 224 Postat Februarie 1, 2016 Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Telefon: 0721***170 Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2016 Salut Am trecut si eu astazi pe la don`soara Serafina cu ideea de a vizita si gaurica de care de obicei n`ai parte acasa La locatie e usor de ajuns (zona Dobrogea .. vis-a-vis de Rompetrol). sta la parter ceea ce e un plus. Desi parea in curatenie generala locatia este curata.. la baie de toate. S-a facut placuta la un small-talk cu un pahar de suc si-o tigara.Am trecut la treaba cu un oral ok .. cu deep .. dupa caciulita si ... dupa cum zicea cineva pe aici .. e putin lenesa. Am zis ok .. oricum tre` sa dau putin din burta jos .. trecut la mai multe pozitii .. apoi si la ceea pentru ce venisem .. stramt .. placut .. rezolvat primu` nr.Apoi pauza , o tigara si-o gura de suc .. si trecem la nr. 2. Aici s-a certat putin cu prietenul meu ca nu prea vroia deranjat asa repede... dar s-au inteles .. pus caciulita si inceput nr. 2. Am pompat ce-am pompat si cand sa trecem la 'intuneric' m-a refuzat politicos cu un compliment catre prieten .. ca e prea ... gros Am incercat o finalizare orala dar iar se incapatanase micutul si am hotarat sa ne oprim. Cat despre note..: NoteLocatie: 9Igiena: 9Oral:9Normal:9 (tare arata bine din spate )Anal:7 (poate cu timpul .. GFE: 9 Tarif 150 fin total; 250 h total 4
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2016 Deci nici eu n-am sanse nici aici sa umblu la ochiu' maro. Pana vine Irina dau numai la mij.
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 1, 2016 Deci nici eu n-am sanse nici aici sa umblu la ochiu' maro. Pana vine Irina dau numai la mij. Pai mai sunt fete care fac anal d c nu mergi la ele?
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2016 Pai mai sunt fete care fac anal d c nu mergi la ele?Pentru ca vreau sa dau intr-un cur frumos.
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 1, 2016 Pentru ca vreau sa dau intr-un cur frumos. Plm toate au cur frumos, cand sunt in 4 labe:)
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2016 Plm toate au cur frumos, cand sunt in 4 labe:)Pe bune? Hai sa futem vaci, oi, capre si alte mamifere copitacee ))))))
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 1, 2016 Pe bune? Hai sa futem vaci, oi, capre si alte mamifere copitacee )))))) Esti nebun man:) :)
kritiquews Reputație: 167 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Februarie 1, 2016 Incerca-ti cu iapa, mai ales daca e roscata si are coama neagra lucioasa si indreptata e vis
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2016 Incerca-ti cu iapa, mai ales daca e roscata si are coama neagra lucioasa si indreptata e vis Haolooo tu esti cu fetishuri si mai urate ))))
kritiquews Reputație: 167 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Februarie 1, 2016 Lasand iepele la o parte cand vad o bruneta cu parul superultramega ingrijit si indreptat numai pot ma iau fiorii dar de mult nu am mai vazut asa ceva
dicaprio Reputație: 91 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 1, 2016 Lasand iepele la o parte cand vad o bruneta cu parul superultramega ingrijit si indreptat numai pot ma iau fiorii dar de mult nu am mai vazut asa ceva :)
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 8, 2016 Bună, am revenit
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 8, 2016 Bună, am revenit Bun revenit ...update la servicii si tarife ? sau aceleasi ?
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 8, 2016 Tarifele nu s-au schimbat.
corsar Reputație: -301 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Februarie 8, 2016 Tarifele nu s-au schimbat.Dar serviciile ?
bluefrog Reputație: 90 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 8, 2016 Nici serviciile nu s-au schimbat!Am vizitat-o azi pe domnisoara....placut surprins sunt la a doua intalnire cu ea...ca sa trec direct si scurt la intalnire o tigare de relax, un oral de zile mari cu deep si atentie imprejur , un orgasm provocat domnisoarei si finalizat in gurita intr-un stil mare! Mersi si multumesc din partea amandourura continuat cu nr 2 cam rapid si chinuit...finalizare pe corp dupa un oral de nota 1000!Thx baby!10 oral9 normal din cauza mea Fk fara anal ca nu imi doream de aceasta data !7 locatia.. ori o schimba ori se pune pe reparat ca se simte lipsa unei maini de barbat acolo 2
bogdanel07 Reputație: 42 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 12, 2016 Am fost si eu azi pe la domnișoara, de fapt domnișoarele..., dar voi intra in amănunte alta oară, căci acum sunt putin afumat, dar e de povestit! Va salut, o experiența pe cinste fuse...!Nota maxima pt fete! 1
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 18, 2016 De pe 20.03-23.03 nu voi fi disponibila.
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 24, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 24, 2016 Pardon 02
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 24, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 24, 2016 Am revenit 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum