Sari la conținut

serafina - 0735061347

Postări Recomandate

Incantat de ce se scrie aici am mers si eu la ea ca la pomul laudat. Ca aspect la corp nota 7 iar la fata 5. Seamana cu domnisoara pogany! Are un comportament ciudat pare putin nebuna. Ca prestatie lasa de dorit. Cel mai prost oral ever. Pana si o fosta prietena virgina mi-a facut oral mai bun. Uscat, brutal si dureros. Din pozitia capra larga rau la fiecare miscare pussyfarturi. Am facut febra musculara la picioare ca sa termin. Cel mai prost milion cheltuit. Nu inteleg cum pot altii sa o descrie ca fiind wow! Dar asta e cta standarde low de tot. Aaa uitam de acneea de pe fata! De revenit nu prea cred poate doar ptr anal ...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Incantat de ce se scrie aici am mers si eu la ea ca la pomul laudat. Ca aspect la corp nota 7 iar la fata 5. Seamana cu domnisoara pogany! Are un comportament ciudat pare putin nebuna. Ca prestatie lasa de dorit. Cel mai prost oral ever. Pana si o fosta prietena virgina mi-a facut oral mai bun. Uscat, brutal si dureros. Din pozitia capra larga rau la fiecare miscare pussyfarturi. Am facut febra musculara la picioare ca sa termin. Cel mai prost milion cheltuit. Nu inteleg cum pot altii sa o descrie ca fiind wow! Dar asta e cta standarde low de tot. Aaa uitam de acneea de pe fata! De revenit nu prea cred poate doar ptr anal ...

Exact, exact, exact. Cred ca daca nu te prezinti ca fiind "smecher de pe forum", fata nu isi da silinta deloc. Cam aceeasi treaba mi s-a intamplat si mie, si nu i-am spus cine sunt. Pe langa asta, legat de aspect, sunt perfect de acord cu tine. Eu unul am zis ca daca toata lumea zice ca e wow, poate am eu probleme, dar se pare ca nu sunt singurul cu probleme. Din punctul meu de vedere chiar nu are ce cauta la top dar daca altii considera ca asa trebuie..asa sa fie. Nu stiu cum o poti compara la aspect pe aceasta domnisoara cu anda sau andreea din top, chiar nu stiu.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:around
  • Oras:around

domnisoara  pogany , frumos compliment , putini stiu insa  despre  impactul creeat in 1913  de sculptura lui c. brancusi , in statele unite .

capul ovoid , ochii imensi  ,au stirnit controverse  si ironii  dar sensibilitatea lucrarii a invins. subtilitatea miinilor impreunate ce sprijina fata era remarcata iar finetea chipului , a liniilor, au impresionat .

post-185111-0-51811800-1465715226_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

serviciile mele sunt :

oral si normal 1 finalizare = = 30 min : 100 lei

oral si normal 1 ora = 2 finalizari = 200 lei

oral, normal si anal 1 finalizare = 30 min: 150 lei

oral, normal si anal 1 ora = 2 finalizari = 250 lei

deplasari : 1 ora = 2 finalizari oral si normal = 250 lei

1 ora = 2 finalizari oral, normal si anal = 300 lei

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Bagi postari separate ca sa faci sa treaca recenziile nasoale? Crezi ca se pierd asa usor in timp? :)

E o strategie si asta

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium

xander, de ce ai dat amice cu minus la taliban? a jignit cu ceva? omul si-a dat cu parerea...

Iarta-i vere, ca nu stie :) ;)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...