Sari la conținut

serafina - 0735061347

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna serafina,am ajuns destul de multe chestiuni bune,despre serviciile tale.As vrea si m-ar interesa si un anal,daca se poate.Stiam locatia ta este foarte app de tomis 3,parca :)?Imi poti spune cu tot cu tariful pentru 1h plus anal.Te pop.

Link spre comentariu
  • Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara

Va salut cu drag!Vizitand judetul vostru minunat,am optat sa o vizitez pe Serafina!Locatie pe Bd.Tomis,usor de gasit!Am sunat ,am facut o programare miercurea in jurul orei 13!Ajung la destinatie,si gasesc o fata frumoasa si comunicativa!Am ales sa stau o ora,si trec la un dus rapid ,la fel si ea deasemenea!Am inceput cu sarutari pe corp si un FK din abundenta!Sex oral a fost de vis,pe gustul meu!La normal se straduieste destul de bine,chiar in orice pozitie!Simtind ca nu am sa mai rezist mult,am trecut direct la anal ,pe la spate si finalizand in balonas!Drumul lung si oboseala m-a tradat,dar drept razbunare am revenit  cu doua ore mai tarziu pt.inca un nr.! 

Nota 10 pt.FK.

Oral 10

Normal 9 .

si anal 10

Eu am sa mai revin la Serafina,ca m-am simtit foarte bine cu ea!E pe gustul meu,poate pt.alti nu! O zi faina,tuturor!

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Ce-ai facut ma nashule maaaaaa....

I-ai furat pantofii anei blonda senzuala si i-ai pus serafinei???

Daca ii vopseai parul mai deschis chiar era coma maxima...

si la mine prima impresie a fost ca e ana-r.rapid-bounty cocos! 😂

• Like 1
Link spre comentariu

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste poze? Un fotograf bu

Buna

Buna, daca doresti un set de fotografii profi poti apela cu incredere la mine, sedinta poate fi facuta in natura sau la tine in locatie. Fara costuri si fara obligatii de nici un fel. Pentru mai multe detalii daca esti interesata trimite-mi un email la adresa xxxxxx@yahoo.com

Link spre comentariu

Buna, daca doresti un set de fotografii profi poti apela cu incredere la mine, sedinta poate fi facuta in natura sau la tine in locatie. Fara costuri si fara obligatii de nici un fel. Pentru mai multe detalii daca esti interesata trimite-mi un email la adresa  @yahoo.com

Prietene am un sfat pentru tine: Nu îți mai face publica adresa personala de e-mail pe forumuri de acest gen. Riscurile sunt destul de mari pentru a fi deconspirat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...