ionutz Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2011 Postat Februarie 3, 2011 Este pe simpatie , ce credeti sa fie ea ?N-am gasit anunturi dupa 0720.922.192
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2011 Postat Februarie 3, 2011 Raspunsul la mesaj: "Hello, ofer sex normal si oral, pret: 150 lei/h si 200 lei/h la domiciliul tau. Telefon: 0720.922.192 ma gasiti pe tel mai repede". Fotografiile de pe profil sunt:
ionutz Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2011 Autor Postat Februarie 3, 2011 Raspunsul la mesaj: "Hello' date=' ofer sex normal si oral, pret: 150 lei/h si 200 lei/h la domiciliul tau. Telefon: 0720.922.192 ma gasiti pe tel mai repede". Fotografiile de pe profil sunt: [/quote']la domiciliul clientului , 200 ron
mfrom2010 Reputație: 5 Postat Februarie 5, 2011 Postat Februarie 5, 2011 @Ionutz, am sa iti dau eu detalii despre ea. Aspect fizic: Am chemat-o la hotel in August-Septembrie 2010, domnisoara este scunda la 1.50, 45 kg, bruneta (pozele nu sunt ale ei, poate doar ultima in care se vede marea), sani 0, epilata si FOARTE VORBAREATA. Mi-a facut capul "patrat".Prestatie: oral neprotejat in timp ce "vorbea" nota 5, normal protejat nota 5 fara prea mare implicare.Costuri: 200 RON/ORA/2 numere pentru oral+normal.Concluzii: EU NU O MAI CHEM.
ionutz Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2011 Autor Postat Februarie 5, 2011 in primele doua se vede ca nu e in ea ! are tenul inchis , ai impresia ca e tigancusa .cand am sunat-o mi-a dat detaliile foarte greu, o suna cineva incontinuu pe nr. ei personal .
ionutz Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2011 Autor Postat Februarie 7, 2011 in primele doua se vede ca nu e in ea ! are tenul inchis ' date=' ai impresia ca e tigancusa .cand am sunat-o mi-a dat detaliile foarte greu, o suna cineva incontinuu pe nr. ei personal . [/quote']macar e stramta ? in primele doua se vede ca nu e in ea ! are tenul inchis ' date=' ai impresia ca e tigancusa .cand am sunat-o mi-a dat detaliile foarte greu, o suna cineva incontinuu pe nr. ei personal . [/quote']macar e stramta ? este tigancusa ?
mfrom2010 Reputație: 5 Postat Februarie 7, 2011 Postat Februarie 7, 2011 @Ionutz, am sa iti raspund eu la intrebari.1. este tigancusa ? - NU2. macar e stramta ? - NU, iar eu nu sunt decat pe medie (18 cm).
criss Reputație: 556 Postat Februarie 7, 2011 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Februarie 7, 2011 @Ionutz' date=' am sa iti raspund eu la intrebari.1. este tigancusa ? - NU2. macar e stramta ? - NU, iar eu nu sunt decat pe medie (18 cm).[/quote']))) mi-a placut aia cu media... cat de fericite ar fi femeile (sau asa zic ele cel putin) daca media ar fi intradevar 18 cm... nici nu iti imaginezi 1
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2011 Postat Februarie 9, 2011 Sa fie stramta nu i vorba de lungime! dar de latime
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum