Sari la conținut

0764 497 669/0761 832 994 BCR

Postări Recomandate

• Telefon: focsani.2013
  • Oras:Focsani
  • Telefon: focsani.2013
  • Oras:Focsani
Postat

Anunt in Monitorul de Vrancea: Blonda si bruneta ofera masaj, satisfactia garantata, preturi avantajoase. Blonda a lucrat la saloane de masaj, printre care si cel de pe strada Arges, la Lidl... In schimb sar calul cu preturile, 150 finalizarea O+N si 200 O+N+A.

Spor!

• Oras:Rm Sarat
  • Oras:Rm Sarat
Postat

:)) nota 1 de evitat..

Sunat la.numarul.de mai sus.nevrand sa imi spuna nimic de oferta .ca cica vorbim acolo..in fine.. Ghidat spre Bcr pe strada cu magazine piese auto.prima scara .imi deschide usa blonda.m a bufnit rasul ..am intrat si am intrebat daca am vb cu ea...tinea un hand free. Probabil sa ma auda fish ul.:))..ea cica da ai vb cu mn ! I am zis ca nu cred....!! Avea o burta de 8 luni de sarcinaa..o intreb ..esti insarcinata si prestezi..ea cica nu sunt insarcinata..:) ori era insarcinata ori avea ciroza pe ultima treapta de sfarsit :)) imi spune 200 ora :) sau 150 jumate de ora ..sau 100 un oral ..m a bufnit rasul.si am plecat ..

Parerea mea * De evitat

• Like 1
Postat

E Carmen, e însărcinată. Dar mai are 2 colege. Una tot de vârstă ei, mai matura și Izabela..... Blonda de care v-am mai spus

• Oras:focsani
  • Oras:focsani
Postat

am fost si eu acolo,,am luat-o pe tipa mai matura,,face un oral demential,,,e f sociabila chiar daca nu arata de miss,,,am platit 100 ron 2 fin,,,a fost cat de cat ok,,,

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...