Sari la conținut

Dan Voiculescu

Postări Recomandate

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

E unu' de o seama cu tine. ...auzi fata zece ani?!

de la o anumita varsta,faci 4 luni la an.inmultiti si voi .40 impartit la 12 egal 3 ani si 3 luni.gresesc?
  • Oras:b
Postat

de la o anumita varsta,faci 4 luni la an.inmultiti si voi .40 impartit la 12 egal 3 ani si 3 luni.gresesc?

E ok și 3 ani și 3 luni.

La vârsta lui și cât mai are de trăit e echivalentul a 15 ani de bulau primiti la vârsta de 20 de ani.

Eu cred ca o sa-i facă.

• Oras:B.
  • Oras:B.
Postat

Mai scrie o carte ceva si iese mult mai devreme decat cei 3 ani si 3 luni, dar prevad ceva spor de la alte procese inca aflate pe rol.

• Oras:Lost in time & space!
  • Oras:Lost in time & space!
Postat

Are peste 60 de ani , mai exact vreo 67 , dupa ce executa o treime din pedeapsa poate fi eliberat ;) iar in al doilea rand , in toamna o sa avem un nou presedinte si se pare ca va  fi Ponta , care sigur il va gratia, deci tot tambalaul de acum , e praf in ochi pt fraieri.

Nu chiar. :D Ramane recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro si asta e cireasa de pe tort. In alta ordine de idei, latrina 3 a devenit OTV'ul de altadata. :) Penibili! Sunt curios cati pensionari si lihniti de foame se duc sa se plimbe la Cotroceni. :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

manipulare, Antena 3 nu se inchide, nu se lichideaza si nu se dizolva, nici macar nu se executa silit ca entitate, societate comerciala, tot ceea ce se face este punerea de sechestru asigurator asupra bunurilor mobile si imobile ale inculpatului in vederea recuperarii prejudiciului stabilit. in conditiile in care se vor gasi sume in cont in cuantumul valorii prejudiciilor proprietatile imobiliare vor reveni proprietarului de drept

totul este o manipulare murdara si normal, tot Basescu e de vina, foarte interesant cum s-a ajuns in tara asta sa tinem parte unor infractor, prin comparatie fratele lui Basescu este la inchisoare si Basescu nu s-a dat in spectacol pentru a-l salva

antelene vor functiona la fel de bine in respectivele spatii, ca si romtelecom-ul, vor continua sa plateasca chirie daca vor dori sa ramana acolo, singura diferenta este sarcina inscrisa in cartea funciara

• Like 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Ce TARA suntem 

Fratele presedintelui .....ARESTAT

Prim-ministru .....ARESTAT

7-8 ministrii ARESTATI

Top 10 cei mai bogati ARESTATI, sau cu dosare pe rol

Vai de ''Mama'' noastra!

Nu pricep de ce te vaieti. Ai vazut tu curvar arestat? Taci ca-i bine in Romania ;)

• Like 4
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

M-ajuta cineva si pe mine cu link cu mai multe detalii. Ce am vazut eu in presa era un focus mai mult pe muia aia de tigan ghebosat si arogant...as vrea sa vad detaliile "privatizarii" si un brief al capetelor de acuzare.

Ms

• Oras:Cluj
Postat

Sa moara Bibi...asa zisi jurnalisti in frunte cu Badea, Gadea si restul companiei au un limbaj de doi lei. Deci pe cuvant, dadusem acum pe latrina 3, e emisiunea cu Alessandra Stoicescu si vorbesc ca birjarii. Pana si OTV-ul era mai serios ca astia. Acu e in direct si fufa de Draga Olteanu Matei, care cica Voiculescu e nevinovat. Ai de pzela mea...ce oameni ratati.

Un fost securist dovedit negru pe alb, infractor dovedit si sustinut de prostime...tara de kkt!

Auzi si vaca de Draga Olteanu Matei...."eu am o mare temere pe care mi-e si frica sa o rostesc. E in stare sa traga (Basescu) si in populatie". Deci, pe cuvant, manipulare ca asta nu exista. http://www.onlinesport.ro/forum/images/smilies/biggrin.gif Bafta taranilor si avortonilor care "iubesc" PSD si Antena 3. Poate imi explica si mie "fanii" latrina 3 de ce postul asta TV nu a vorbit de rau niciodata guvernarea Ponta??

Cat de jos poti sa cobori cu limbajul si intelectul? Oare nu-ti crapa soricul de jena sa vorbesti astfel despre una dintre cele mai mari actrite din amarata asta de tara? Pe maestrul Albulescu si pe Diaconu oare cu ce calificative ii vei gratula? 

• Like 1
Postat

Cat de jos poti sa cobori cu limbajul si intelectul? Oare nu-ti crapa soricul de jena sa vorbesti astfel despre una dintre cele mai mari actrite din amarata asta de tara? Pe maestrul Albulescu si pe Diaconu oare cu ce calificative ii vei gratula? 

lasa prietene, ca talentul intr-un domeniu nu te face reper moral si expert in toate aspectele vietii.

scarba de lucia hossu longin, cea care in anii 90 a facut memorialul durerii a ajuns sa sustina public un jeg uman si un turnator dovedit la securitate, o chintesenta a tot ce e putred si mizerabil cu natia asta.

nu, faptul ca te scalambai bine pe ecran si esti un actor bun nu te face un exemplu de fiinta umana.

nici pe departe.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu isi va lua nimic in cur si nici in alta parte. Persoane de calibrul lui au un regim preferențial, nu au contact aproape deloc cu ceilalți deținuți, stau singuri sau maxim cu cineva de nivel apropiat in camera, etc etc. Spun camera pt ca ei nu stau in celule normale. In camere lor au tot ce le trebuie, TV, etc. La fel ca si la Năstase si multi altii.

Asa ca poate sa scape săpunul de cate ori vrea el, ca nu va fi nimeni in spate lui sa i-o dea hard & deep :)

De unde stii tu ca e asa ai fost acolo??

Postat

lasa prietene, ca talentul intr-un domeniu nu te face reper moral si expert in toate aspectele vietii.

scarba de lucia hossu longin, cea care in anii 90 a facut memorialul durerii a ajuns sa sustina public un jeg uman si un turnator dovedit la securitate, o chintesenta a tot ce e putred si mizerabil cu natia asta.

nu, faptul ca te scalambai bine pe ecran si esti un actor bun nu te face un exemplu de fiinta umana.

nici pe departe.

Eu nu voi polemiza cu niciunul dintre voi....si voi incheia cu aceasta postare orice interactiune pe acest topic.

E jenant ca in spatele unui nick sa ajungeti sa jigniti grosolan niste personalitati culturale. Fiecare e liber la opinie si optiune ....dar atitudinea de a umple de invective pe oricine nu va impartaseste convingerea este absolut jenanta si penibila.

N-am absolut nimic cu Voiculescu....dar daca e sa vb de turnatori....oare iubitul vostru Base cam la ce nivel se gaseste?

Postat

Eu nu voi polemiza cu niciunul dintre voi....si voi incheia cu aceasta postare orice interactiune pe acest topic.

E jenant ca in spatele unui nick sa ajungeti sa jigniti grosolan niste personalitati culturale. Fiecare e liber la opinie si optiune ....dar atitudinea de a umple de invective pe oricine nu va impartaseste convingerea este absolut jenanta si penibila.

N-am absolut nimic cu Voiculescu....dar daca e sa vb de turnatori....oare iubitul vostru Base cam la ce nivel se gaseste?

daca te manaca de basescu esti liber sa-i faci threqad si sa-l injuri.

ce pula mea de "personalitati culturale" au fost jignite grosolan aici?

intelege, actorii nu sunt personalitati culturale.

sunt niste clovni care repeta pe scena sau la tv ce au scris altii.

nu creeaza nimic nou, sunt doar niste papagali mai expresivi.

faci parte dintre sclavii lui badea si gadea, care cred ca daca esti impotriva lui voiculescu esti automat de-al lui basescu?

o sa vina si vremea lui basescu, n-ai tu grija.

• Like 1
  • Oras:Clongowes
  • Oras:Clongowes
Postat

Fisherman,

si pe mine m-a deranjat exprimarea "vaca de ...". Fondul insa, ramane. Ce faci tu este sa cazi in tentatia, foarte comuna de altfel, de a socoti ca exista oameni (cei pe care-i admiram) care se pricep la toate. Ei, uite ca nu-i asa. Poti fi un excelent actor, un dirijor extraordinar, dar, in acelasi timp, sa fii incapabil sa pricepi cum se invarte Pamantul.

In cazul de fata, mie mi-ar fi jena in locul dnei Olteanu Matei sa rostesc o asemenea ineptie.

• Like 3
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

baaa

sa-mi bag pula in basescu si voiculescu sa se uite, asa sa scrii da ?

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator sexaddict
Reputație: 0
Postat

Postat

Doamneeee cat de bine imi pare...in sfarsit, in sfarsit se duce unde-i este locul fmm de tradator corupt...de s-ar duce si altii dupa el sa-i tina de urat...

Punem pariu ca in maxim 6 luni se imbolnaveste si o da ca nu suporta detentia?!?! Ma intreb oare, brbenei in cur oare isi va lua prin parnaie sau si acolo va avea loc preferential licheaua obosita?!?! 

Uraaaa, in fine sunt si eu de acord cu Sorina macar in acest caz - miracol, nu alta!!! :laugh2

Era si timpul sa ajunga la gratii mafiotul asta, nu ma bucur de raul lui dar s a facut dreptate. Nu stiu daca 10 ani e mult sau putin, probabil ca e in relatie directa cu cei 60 miliarde euro paguba a statului.

Cat despre profesorul Menci....ce sa zic - fie naiv, fie smecher. De el imi pare oarecum rau ca pare a fi un savant.

Postat

"La puscarie degeaba te bagi la somn cu fundul la perete daca dormi cu gura deschisa!"

Atunci dormi pe rand o noapte cu curul la perete si una cu gura la perete, macar sa nu fii abuzat de colegi mereu in acelasi orificiu.... :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...