Sari la conținut

Alina perversa 0761.504.914/ 0721.942.124 peste drum de Dada, Matei Voievod

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cur frumos are! Tatele, sunt puse! Haide domnule Sangre cu o recenzie detaliata, sa știe și poporul amănuntele care pot face diferența!

Postat

Am sunat-o si eu din pacate nu raspunde sau are telefonul inchis, a mai fost cineva ?

• Telefon: (0748) 580 206
  • Telefon: (0748) 580 206
Postat

Am bifat fiind tentat de poze.

Sunt mult sub ceea ce gasesti acolo, silicoabe dar se vad urat, burta cu piei atarnand, fund lasat..

Fata pare putin dusa dupa stilul cum vorbeste si pune priblema, nu o scoti din ale ei, poate e doar parerea mea ideea e ca nu am facut acel click la prima discutie.

Pretul e 150 cu 200 full.

Dupa dusurile de rigoare am inceput.

Aici se schimba lucrurile in bine...pt cei care au fost la Bianca777 este o copie foarte reusita a ei, implicare maxima,atentie peste tot si totul fara graba.

La sfarsitul actiunii a revenit la forma initiala, rece,distanta si necomunicativa.

De revenit? Eu nu stiu daca voi reveni, nici nu-mi pare rau ca am incercat.

• Like 2
Postat

Salutare

Acum vin de la alina

Programarea a fost ok, fata e cea din poze dar o avantajeaza pozele, la fata nu e prea frumoasa e banala. ajung la ea in drept cu restaurant dada pe langa mihai bravu.

An discutat putin, eu la telefon vb de 1ora aici a schimbat ca nu poate ca e mult 1ora, am ramas 1nr...apoi a inceput oralul np vreo 1min dupa care a luat prez, ii zic mai fa putin oral ea nu ca ajunge, are gesturi cam de dilie, facea ca un caine in calduri. Pune prezervativul se chinuie cam 5 min sa il puna ca cica trebuia sa imi iau eu prezervativ ca am pula mare...dupa ce la pus mai suge 1min dupa care pune lubrefiant si se pune pe spate pe canapea, nici nu aveam cum sa o fut in pozitia asta, o pun intr-o parte, direct in cur, fut ce fut ea la mine mai ai 2min, ce draq ca deja imi era scarba de ea, imi dau drumu si plec.

Scz am scris repede si in scarba pt voi sa stiti ca e o dilie cu atitudine zero si nu merita sa mergeti la ea nu merita nici 50lei. Nu recomand..

• Like 5
Postat

Salutare,

Mai stie careva de Alina belina? In ultimele aparitii isi pusese silicoane.

Avea urmatoarele detalii:  ,,oral adanc, foarte adanc, normal si anal" Pret: 150 ron fin/200 ron h.0769.128.291

post-1187-0-24726900-1470059224.jpg

• Like 1
Postat

Ce pule i-am tras in cur, cand o bagam pe toata numai ioi ioi facea, banuiesc ca era unguroica ceva sau se tragea din rude unguresti ssu pe gat o indesam si sa vezi ce-i mai curgea rimelul.

Tare mult as vrea s-o mai intalnesc dar intra-devar a disparut de cativa ani buni.

• Like 2
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Mai activeaza Alina? Cine ne poate informa pe unde o putem gasi?

De ce intrebi? Esti hotarat sa faci recenzie?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...