marchese de sade Reputație: 124 Postat August 12, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 12, 2014 Rasfoind AT am gasit urmatorul anunt: "DOAMNA matura casatorita ofera show real cu o prietena, normal, oral cu fin. domnilor generosi, garantam revenirea". Sunat si incepe sa-mi descrie meniul: doua doamne casatorite una 43 si alta 47 de ani, locatie Berceni Lidl, sex oral si normal, show lesby, 150 ron ora. Manat de curiozitate ma hotarasc sa le fac o vizita.Ajung in locatie care este vizavi de Lidl Berceni intr-un bloc de garsoniere. Locatia arata destul de nasol, dar inteleg de la doamne ca nu locuiesc acolo, de fapt nici nu locuiesc in Bucuresti.Ca aspect doamnele arata mult mai in varsta: cea blonda in jur de 47-50 ani si cea bruneta in jur de 53-55 ani, dar la corp se tin tare.Incepem show-ul propriu zis: doamnele incep a se saruta, a-si da limbi una alteia, cat de cat incitant. Amandoua oral mie, se bateau pe pula de nu-ti venea a crede. Zic sa incercam si normal: ce crezi ca zic doamnele ca ele accept normal si fara protectie daca nu am nimic impotriva. Raman mirat maxim si le zic ca eu vreau protectie orice s-ar intampla. Imi aduc un prezervativ si incep cu cea bruneta care parea ma incinsa. Pentru varsta ei era destul de stramta. Dau ce dau si continui cu blonda, unde am si finalizat.Notele ar fi:Locatie: 6Aspect: blonda 7,5 bruneta: 7Oral; 8 amandouaNormal: 7,5 (implicare sau doar mimeaza, nu am putut sa-mi dau seama)Anal: nu practicaFK sau GFE; nu era cazulPret: 150 ron/h Per total clar nu merita pretul cerut! 3
dinozauru Reputație: 835 Postat August 12, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat August 12, 2014 Amice ai gresit numarul de telefon. DOAMNA matura casatorita ofera show real cu o prietena, normal, oral cu fin. domnilor generosi, garantam revenirea; 0784.507.390 11 Aug 11:52 1
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat August 12, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Postat August 12, 2014 pe bune acum, ai futut 2 femei o ora cu 150 lei in bucuresti.... cat de rau sa fi fost sa spui ca nu merita clar pretul cerut? din recenzie chiar nu reiese asta....
roger22 Reputație: 17 Postat August 12, 2014 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat August 12, 2014 Le cunosc si eu pe doamne.locatie lidl berceni asa cum a spus si colegul mai sus servicii bune oral normal curate epilate.. la pret ok zic eu.am fost cu cea blonda care e mai ok la fata dar si cealalta are u corp super la varsta ei.tarif 70 nr.destul de amabile .spor la treaba
llexus Reputație: 661 Postat August 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 Amice ai gresit numarul de telefon. DOAMNA matura casatorita ofera show real cu o prietena, normal, oral cu fin. domnilor generosi, garantam revenirea; 0784.507.390 11 Aug 11:52 ce spirit de observatie
razvan1244 Reputație: 1810 Postat August 17, 2014 Oras:---- Oras:---- Postat August 17, 2014 Niste detalii despre doamne se poate?( sani, greutate, inaltime,...)
laury Reputație: 24072 Postat August 17, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 17, 2014 Poze nu au?
marchese de sade Reputație: 124 Postat August 18, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 18, 2014 Am uitat sa mentionez ca anuntul nu are poze (cel putin cel de pe AT)
luciandany Reputație: 10 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 11, 2014 nu mai raspund nici la telefon
terci Reputație: 6 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2016 Mai stie cineva de brunetă ceva? Mai prestează? Un nr.de telefon ceva?
marchese de sade Reputație: 124 Postat August 13, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 13, 2019 Manat de curiozitate sa vad daca doamnele mai activeaza incerc sa sun la numarul din titlu si se pare ca doamnele nu mai activeaza, sau cel putin nu mai activeaza impreuna.Fiecare sunt acum cu locatia lor in acelasi bloc vizavi de Lidl Berceni. Asa ca gasesc anuntul doamnei blonde si sun. Surpriza, raspunde din prima si ma programeaza imediat. Ajung la fata locului, nimic schimbat doar ca din peisaj lipseste bruneta. Intreb si de aceasta si imi spune ca nu mai sunt impreuna de ceva timp. Zic ok acum ea imi enumera serviciile: oral neprotejat cu finalizare orala si normal protejat 60 lei/finalizarea si 150 ora. Zic ok, o finalizare.Incepem prin a face dus fiecare. Tin sa mentionez desi doamna zice ca are 47 de ani, eu tind spre 55 relaxat, mai ales dupa fata. La corp se tine destul de bine. Sani nr 3 destul de tari, fund maricel si tare.Incepem cu oralul, care a fost destul de banal, dupa care urmeaza normal, unde mentionez ca doamna are o pasarica foarte stramta. Incercam mai multe pozitii si cand ajung la doggy manat de curiozitate ii propun doamnei anal. Prima data am primit un raspuns negativ, mai ales ca imi spusese ca nu a facut niciodata. Dar totusi insist si contra sumei de 100 de lei accepta. Atunci a inceput distractia. Doamna fiind destul de stramta se tot vaita dar se vedea dupa ea ca ii place. Am continuat pana la finalizare. Igienizat si eu si doamna, decartat banutii si am intins-o.Per total si cu experienta placuta de la anal, eu zic ca se merita. 3
marchese de sade Reputație: 124 Postat August 13, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 13, 2019 Am uitat sa precizez ca doamna blonda raspunde la tel: 0763664061Cel din titlu nu mai este valabil.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum