roberta2016 Reputație: 17573 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2015 Am fost si eu la Roberta saptamina trecuta. Locatia - calea Calarasilor, linga Hyperion. Mai greu cu parcarea, dar cu putin noroc, se rezolva... Nu prea am multe lucruri noi de spus, doar ca, dupa parerea mea, pozele o dezavantajeaza ... arata mult mai bine in realitate si nu cred ca se poate spune chestia asta despre multe dintre fete... Programare prin mess si apoi confirmare prin telefon. Iti da toate indicatiile odata ajuns la fata locului ... dupa ce rezolvi cu parcarea... Actiunea - desi suna timpit - dar, ma rog, astea sint regulile (nu-mi plac nici codurile astea, FK, COB, CIM, etc) ... dar asta e - deci FK, foarte ok desi poate mi-r fi placut ceva mai mult dar a fost bine si asa, foarte sociabila - eu eram ceva mai speriat... facut dus si purces... doar oral de ambele parti - sper sa-i fi placut si ei ce am facut eu macar pe jumatate din cit mi-a placut mie ce mi-a facut ea... nu stiu si e destul de greu sa-ti dai seama... eu neavind nici mare experienta in domeniu... Terminat oral CIM, dusat, fumat, vorbit cite ceva, baut apa si plecat... In total cred ca vreo 30-40 minute. Cost 200. Placut foarte mult ... recomand cu caldura... Te pupik dulce si sper sa ne mai vedem
all.inn Reputație: 182 Postat Martie 31, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 31, 2015 Cateva poze sa incepem saptamana bine poze incredibil de frumoase .... imi pare rau ca nu ajung maid es pe la bucuresti 1
all.inn Reputație: 182 Postat Martie 31, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 31, 2015 XXXpoza este perfecta si deja imi vine sa merg sa ....
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 31, 2015 Asa-i ca ai trage o laba?
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2015 poze incredibil de frumoase .... imi pare rau ca nu ajung maid es pe la bucuresti Vin eu la Oradea pe 27 Aprilie
alexutzurulzz Reputație: -4 Postat Martie 31, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 31, 2015 iar pleci in turneu? 1
gabitzu31 Reputație: 44 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:piatra neamt Oras:piatra neamt Postat Aprilie 1, 2015 buna Roberta, in Piatra Neamt nu ajungi? mersi
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 iar pleci in turneu?Doar in Oradea
turbulente Reputație: 443 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Doar in OradeaSi sa mai destinem putin atmosfera..... Păcat ar fi iesit un turneu reusit..... Te Pwp roberta si sper sa ne revedem curand 1
gigel..sex4u Reputație: -22 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Buna! pana la ce ora lucrezi? ms
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Buna! pana la ce ora lucrezi? ms Da o pagina in urma si scrie foarte clar in semnatura fetei, daca stii ce inseamna ...Citeste foarte atent 1
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2015 Buna baieti.Noul meu program este LUNI - VINERI 12-19 La 12 iau prima programare si la 18 ultima. Multumesc ! 5
all.inn Reputație: 182 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 4, 2015 pe ce perioada te putem gasi in oradea ?
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 27 aprilie - 1 mai 1
barroso Reputație: 1372 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2015 Buna Roberta! De ce m-ai trecut pe lista de respingeri la PM?
unneuronmic Reputație: 5 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:buc Oras:buc Postat Aprilie 8, 2015 Salut baieti, Cum sunt nou pe aici, nu prea stiu bine cum stau lucrurile,ieri am fost la roberta, placuta experienta, super atitudineLocatie 9Prezenta 10Masaj si oral 9Normal 10Anal nu i-am cerut dar nici nu face.Gfe 10Sarut 10 Halatul: 300 Salut 5
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2015 Salut baieti,Cum sunt nou pe aici, nu prea stiu bine cum stau lucrurile,ieri am fost la roberta, placuta experienta, super atitudineLocatie 9Prezenta 10Masaj si oral 9Normal 10Anal nu i-am cerut dar nici nu face.Gfe 10Sarut 10Halatul: 300Salut Multumesc frumos de vizita. Te pupik si te mai astept
ovidiux Reputație: 23 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Aprilie 8, 2015 Astazi aveam chef de ciocanit ceva si am gasit o fata noua pe un site cu dame de companie.Am fost putin sceptic la inceput ca nu am putut sa ai vad fata dar pe acel site toate fetele vin cu pozele verificate inainte de a fi aprobate.Programarea a fost facuta telefonic mi sa dat adresa si totul a decurs perfect.Am intalnit-o pe Roberta intr=o locatie centrala pe langa Zepter intr-un apartament curat si cel mai mult m-am bucurat cand am intrat si am obs ca are Aer conditionat ( pe caldura asta e greu sa si respiri dar sa mai si ...)Arata impecabil fata ...craci sani cur si fata de milioane. Am rasuflat usurat ca era tipa din poze si mi-a explicat motivul pt care nu poate lucra cu poze normale.Asta ma interesat mai putin in acel moment.....mi-a oferit ceva de baut ..un prosop curat si am fugit in dus.Cand m-am intors ma astepta intinsa in pat, mi-a facut un masaj si am terminat foarte repede prima fin. Am mers la dus si la a 2-a fin ne-am traso cam 10 15 min in mai multe pozitii dar pot spune ca este prima oara cand m-am lasat la mana unei femei pentru ca Roberta are suficienta experienta si a stiut cum sa o faca.. Iti multumesc frumos si sper sa ne mai vedem, Locatie 9Prezenta 10Masaj si oral 9Normal 10Anal nu i-am cerut dar nici nu face.Gfe 10Sarut 10 Eu zic ca merita sa ai faceti o vizita si ma bucur ca am fost primul la ea de la revenirea in tara. Salutare,....cum ziceam am vizitat-o pe domnisoara Roberta (numai domnisoara nu cred ca e) astazi.Programare imediat....cred ca am avut noroc....locatia Posta Mall Vitan (fosta). Bloc nou, misto apartamentele, daca aveti "cash" merita investitia.Despre Roberta, arata super bine, dupa parerea mea mai bine ca in poze, clar cele photoshopate nu o avantajeaza, bronzata la solar (cred). Ajuns in locatie, a facut repede un dush, eu eram facut de acasa (locuiesc aproape), am vorbit un pic, si a inceput actiunea deoarece nu puteam sa stau mult.Un oral....ok...fara tendinte de deep, dar cu implicare (poate a fost prima intalnire de acomodare), neprotejat. La normal, schimbat cateva pozitii, se misca bine , daca nu ma grabeam as fi stat mai mult sa o obosesc . Am zis sa finalizez si am incercat oral....nu cred ca ii place fin orala, deoarece nu a incaput tot in "gurita", dar oricum a super finalizarea. Notele Roberta: 10 arata super ...igiena 10Oral: 8,5:)Normal 9,5, data viitoate va fi 10 Apartament 10, curat, tot ce trebuie. Halatul, 200 roni, o finalizare Roberto tinete bine pt data viitoare )dc nu punea poze reale?
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2015 dc nu punea poze reale? ce aberezi ma acolo? 2
barroso Reputație: 1372 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2015 Roberta, nu mi-ai raspuns la intrebare....de ce m-ai restrictionat la PM?
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2015 ULTIMA ZI LA BIROU...APOI PAUZA 1 SAPTAMANA. VA ASTEPT
futacios_man Reputație: 6008 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:b Oras:b Postat Aprilie 9, 2015 Roberta, nu mi-ai raspuns la intrebare....de ce m-ai restrictionat la PM? conteaza de ce?te-a restrictionat si gata, accepta hint-ul si nu o mai deranja.motive pot fi multe, are rost sa ne dam cu parerea? 2
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3062 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Aprilie 9, 2015 Roberta, nu mi-ai raspuns la intrebare....de ce m-ai restrictionat la PM?Esti sigur ca nu stii deja raspunsul la intrebarea asta? Cam cate mesaje i-ai lasat? 20? 30? Mai multe? Invata sa fii discret, Nu ai invatat pana acum ca femeilor nu le plac barbatii disperati? "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
barroso Reputație: 1372 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2015 Dacaar fi asa as mai zice.Dar nu i-am trimis multe mesaje si nici urat nu i-am vorbit!
roberta2016 Reputație: 17573 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2015 Hai sa o lasam asa cum a cazut Barroso! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum