Sari la conținut

CriSSu... pe la voi?

crissu

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Ești de evitat sorry

In doar 24 de ore si ti-ai dat seama de asta; asta da simt de observatie. Daca esti asa "bun", recomanda-mi ceva pentru maine seara.

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

.... recomanda-mi ceva pentru maine seara.

post-20875-0-55295900-1422654560_thumb.png

:rax2  :rax2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

@lupul6999 Mi-a spus cineva azi un banc cu soricelul si boaba de strugure...dar las persoana sa-l spuna pana la capat...

• Like 1
  • Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
  • Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
Postat

Continuarea......

Unde i matza ca s o fut!!!!!

Pup crissu

• Like 1
Postat

Apuci, daca ai stii pe ce i-au cazut ochii la Lubric in seara asta...nu ai mai glumi cu asa ceva :)))))))

Pi mini bre ??? :blushing2

Postat

Yka...pe tine..ochii mei tre sa cada cat de curand...si nu numai ochii.. :) Pe Lubric il lasam colegei tale, au o relatie mai ...speciala :)

• Like 1
Postat

Ești de evitat sorry

Lupule, stii bancul cu lupul?

Lupul-a mea ii place gura ta :lol:

• Like 2
Postat

Lupule, stii bancul cu lupul?

Lupul-a mea ii place gura ta :lol:

hahahahahahahahahahaha

nu m-am putut abtine.

Postat

@PapiAlex Nu e bine sa te abtii, da-ti drumul...si zambeste!

@Michelle,@ Ika... pupici!  :hihat

• Like 1
Postat

hahahahahahahahahahaha

nu m-am putut abtine.

Era o formula de agatat gagici pe vremuri.
Postat

Yka...pe tine..ochii mei tre sa cada cat de curand...si nu numai ochii.. :) Pe Lubric il lasam colegei tale, au o relatie mai ...speciala :)

:icon_cry acceptat refuzul,...

Vizitator apuci
Postat

Era o formula de agatat gagici pe vremuri.

Daca era prea intuneric sau nivelul de alcool prea ridicat...puteai sa primesti si astfel de raspuns:

-iubitule, si lupul-a mea ii place gura ta :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Apuci ai reinviat? Am crezut ca ai intrat si tu la hibernare? :P

Postat

Sper sa treci peste :)

Intotdeauna trec peste (deasupra ajung foarte repede in G )... :blushing2

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

@lupul6999 Mi-a spus cineva azi un banc cu soricelul si boaba de strugure...dar las persoana sa-l spuna pana la capat...

Vizitator
Postat

Venirea din nou a Cristinei la Oradea nu m-a lasat nepasator. Asa ca azi am profitat de putinul meu timp liber din ultima perioada :( si am reusit sa stabilesc o intalnire cu ea.  Locatia se afla in centru pe langa Butoiul de Aur. Cristina m-a primit imbracata intr-o tinuta asemanatoare pozei de mai de sus. Dupa ce m-am facut comod ne-am imbratisat si sarutat, ca doar a trecut mult timp de cand nu ne-am mai vazut. Am fost servit cu o cafea 3 in 1 si la o tigara am stat un pic la povesti in bucatarie. Nu foarte mult insa, fiindca eu eram dornic ca sa ajung in pat cu ea. :wink2 Asa ca m-am cerut la dus, nu inainte de a-i inmana discret cadoul de 150 ron pentru un numar. Intre timp ea mi-a pus la dispozitie un prosop curat si am fugit la dus. Baia are cabina de dus si este curata si dotata cu tot ceea ce trebuie. Cum ea facuse dus inainte de sosirea mea, Cristina ma astepta deja intinsa pe patul mare si foarte comod. Singurul inconvenient este ca in timpul actiunii cam scartia dar asta nu a atenuat din placerea primita. Nu am stat mult pe ganduri, mi-am dat jos prosopul din jurul braului si m-am intins langa ea, am luat-o in brate si am inceput sa o sarut. Intre timp mainile mele stangace amandoua :D au reusit pana la urma sa-i dea jos textila si am coborat cu saruturile si la sanisori ei micuti dar foarte dragalasi. Cu mana am ajuns si la pasarica ei si am inceput sa o mangai finut. Dar vroiam sa si gust din aceasta pasarica, asa ca limba mea a inceput sa se joace cu labiile ei, si pentrand-o uneori usor. Arcuirile Cristinei si mana ei in parul meu mi-a dat impresia ca faceam bine ce fac si ca ii face placere.Dupa un timp mi-a zis ca acum este randul ei sa-mi intoarca favorul si intins pe spate imi lua Cristina juniorul la bani marunti. :P A inceput sa-l linga pe toata lungimea lui, s-a jucat cu limbuta pe varful lui, ca pana la urma sa-l faca sa dispara in gurita ei micuta doar foarte calda si primitoare. Am avut parte de un oral bun chiar cu mici tendinte de deep. Nu au fost negligate nici outele care au fost si ele rasfatete de saruturi si mangaieri cu limba. Deja eram intr-o stare de excitatie maxima, asa ca am pus gluga si am inceput ,,lupta'' cu Cristina deasupra. Miscarile ei erau foarte bune si intense. La un moment am aplecat-o spre mine, i-am prins fesele in palme si am inceput sa dau eu din fund. Cristina nu statea nici ea ci imi dadea niste contre foarte ritmate si puternice. Am trecut apoi la misionar, unde inainte de a-l baga pe junior in templul placerii m-am jucat cu el pe la intrarea in templu. In aceasta pozitie buzele noastre s-au reintalnit din nou, iar  bratele ei ma strangeau puternic astfel incat ejacularea mea nu a intarziat sa apara. Lipsit total de puteri am mai ramas asa cateva minute bune imbratisati. Cum afara ploua si era frig iar acolo in brate la Cristina era foarte bine aproape ca m-a luat somnul si chiar nu as mai fi plecat, dar omul vine dar mai si pleaca. Asa ca am facut amandoi cate un dus , am fumat o tigara si mi-am luat la revedere de la frumoasa constanteanca.

Locatie 9 ap.cu 2 camera, curata

Aspect 9, Atitudine 10, Oral 10, Normal 10 FK

Cadou 150 ron numarul, timp petrecut aproximativ 40 de minute.

Concluzie: de vizitat

Ma bucur Cristina ca ai revenit pe meleagurile oradene si astfel am avut ocazia de a te reintalni.

• Like 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...