? ec ed Reputație: -439 Postat August 12, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat August 12, 2014 Salut! Vroiam sa va intreb, probabil vi s-a intamplat, daca a fost vreun moment in viata voastra cand frica a pus stapanire pe tot?...de la decizii, la faptul ca nu veti reusi, ca trecutul a fost gandit eronat , si ca din cauza asta, prezentul pare sumbru. Cu toate ca stim ca am venit pe lumea asta cu absolut nimic, ca vom pleca din lumea asta cu absolut nimic dupa noi, ca viata ti-o poti trai no limits, indiferent de sitiatie, de ce totusi avem frica aia in noi? Cine are intentia sa ia topicul asta la misto, ma-sa-i curva!
zwat Reputație: 279 Postat August 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 avem ?generalizezi!
tendoi Reputație: -550 Postat August 12, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 12, 2014 Ai schimbat iarba ? Ai trecut la injectii ? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 12, 2014 pana acu' 2 curve ... daca ma pun si pe mine se aduna
? ec ed Reputație: -439 Postat August 12, 2014 Oras:aer Oras:aer Autor Postat August 12, 2014 avem ?generalizezi! Nu am zis nimic de tine, te poti exclude elegant!
? ec ed Reputație: -439 Postat August 12, 2014 Oras:aer Oras:aer Autor Postat August 12, 2014 Ai schimbat iarba ? Ai trecut la injectii ? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) M-a luat panica!
Lomeo. Reputație: 133 Postat August 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 @De ce-ule, imi e mila de tine este ca te-au imbracat astia iar in rochie si ti-au spart gaozul? 2
anonna Reputație: 1930 Postat August 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 12, 2014 Prezentul nu te poate panica , trecutul ti-l cunosti ... viitorul te omoara , dar daca vrei sa-l afli , faci cum a facut Zavoranca... apelezi la Mama Omida 1 3
Azareth Reputație: 450 Postat August 12, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 12, 2014 Frica ucide mintea. Frica este moartea marunta, purtatoarea desfiintarii totale. Voi invinge frica. O voi lasa sa treaca peste mine, prin mine. Si dupa ce va fi trecut, imi voi intoarce privirea si voi vedea in urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi ramane doar eu !
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 http://i59.tinypic.com/okrf2u.jpg
Azareth Reputație: 450 Postat August 12, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 12, 2014 sau era o scena foarte frumoasa si cat se poate de sincera in filmul Triungiul Mortii de Sergiu Nicolaescu - bade, tie ti-e frica de moarte ?- pai .... daca omului ii e frica, de boli, de necazuri si suparari, care-s toate trecatoare ... cum sa nu-i fie frica de moarte, care-i vesnica ....
trifazic Reputație: 704 Postat August 12, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 12, 2014 Astept cu interes opinia lui XOXO.
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2014 Cine are intentia sa ia topicul asta la misto, ma-sa-i curva! ta-su e poponar si frate-su e de ce ! 1
Azareth Reputație: 450 Postat August 12, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 12, 2014 Prezentul nu te poate panica , trecutul ti-l cunosti ... viitorul te omoara , dar daca vrei sa-l afli , faci cum a facut Zavoranca... apelezi la Mama Omida ei, nu e chiar asa, eu spun altfel .... ceea ce nu te omoara, te urmareste toata viata ca sa te omoare, asa ca in primul rand fi atenta la prezent, el va deveni trecut si va cauta mereu sa-ti afecteze viitorul
Azareth Reputație: 450 Postat August 12, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 12, 2014 cred ca sunt singurul serios de pe aici ... nu-mi gasesc locul 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 "Moartea este un fenomen simplu in natura. Doar oamenii il fac inspaimantator" - Marin Preda 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 12, 2014 Astept cu interes opinia lui XOXO.mah , raspunsul aluia e simplu ... ca doar e a noastra 2 3
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2014 ei, nu e chiar asa, eu spun altfel .... ceea ce nu te omoara, te urmareste toata viata ca sa te omoare, asa ca in primul rand fi atenta la prezent, el va deveni trecut si va cauta mereu sa-ti afecteze viitorul Mai bine emigreaza pe facebook. 1
Azareth Reputație: 450 Postat August 12, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 12, 2014 Mai bine emigreaza pe facebook. am fost, m-am plictisit, oricum acolo am alte tematici :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat August 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 12, 2014 ei, nu e chiar asa, eu spun altfel .... ceea ce nu te omoara, te urmareste toata viata ca sa te omoare, asa ca in primul rand fi atenta la prezent, el va deveni trecut si va cauta mereu sa-ti afecteze viitorulpoate ca da poate ca nu ... nu poti fi atent la prezent daca nu-ti urmaresti viitorul
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 12, 2014 am fost, m-am plictisit, oricum acolo am alte tematici :laugh2 Pai nu le importa omule aici !!
Azareth Reputație: 450 Postat August 12, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 12, 2014 poate ca da poate ca nu ... nu poti fi atent la prezent daca nu-ti urmaresti viitorul bineinteles, pentru ca in definitiv, cel mai important este rezultatul final
amada® Reputație: 1902 Postat August 12, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 On topic:Frica? Ce e aia? Atunci cand te trezesti si nu stii sigur daca mai ai cafea in bucatarie?Cand cade net-ul si nu stii daca mai merge stick-ul mobil?Cand iti vine un agresiv, se uita prin casa pentru lucruri... si-l expediezi frumos...?Cand esti pus cu pistolul la cap sa faci ce ti se cere, dar te gandesti cum sa-i bagi pistolul in fund...?Eu stiu ce este stres, neplaceri,... frica... nu o stiu si nici nu vreau sa o cunosc....Trebuie sa fii precaut, calculat, frica este doar un handicap... PS. Nu sunt beata.
anonna Reputație: 1930 Postat August 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 12, 2014 On topic: PS. Nu sunt beata. se citeste cum sa-ti fie tema sa nu gasesti cafeaua dimineata ?! 1 3
Azareth Reputație: 450 Postat August 12, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 12, 2014 On topic:Frica? Ce e aia? Atunci cand te trezesti si nu stii sigur daca mai ai cafea in bucatarie?Cand cade net-ul si nu stii daca mai merge stick-ul mobil?Cand iti vine un agresiv, se uita prin casa pentru lucruri... si-l expediezi frumos...?Cand esti pus cu pistolul la cap sa faci ce ti se cere, dar te gandesti cum sa-i bagi pistolul in fund...?Eu stiu ce este stres, neplaceri,... frica... nu o stiu si nici nu vreau sa o cunosc....Trebuie sa fii precaut, calculat, frica este doar un handicap... PS. Nu sunt beata. de data asta se vede, ai putea incerca mai des 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum