loredana adell Reputație: 1211 Postat August 13, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 13, 2014 FRICA este un lucru ce apartine numai in mintalitatea noastra nici o data nu trebuie sa apelezi la ea ...... e ca si proverbul acela ( nu exista nu pot ci nu vreau )
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 13, 2014 Si-a reveniiiiiiiiiiiiiiiiitttttt ! Si ca sa fiu rau pana la capat as putea spune ca mintalitatea se schimba mai greu decat cearceaful. 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 13, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 13, 2014 Eu am dat.... o canapea mai veche. Acum are si intrebatorul pe ce sa stea la vise De Patrick zici?
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 13, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 13, 2014 Si-a reveniiiiiiiiiiiiiiiiitttttt ! Si ca sa fiu rau pana la capat as putea spune ca mintalitatea se schimba mai greu decat cearceaful. nu dragul meu nu se schimba greu
llexus Reputație: 661 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2014 FRICA este un lucru ce apartine numai in mintalitatea noastra nici o data nu trebuie sa apelezi la ea ...... e ca si proverbul acela ( nu exista nu pot ci nu vreau ) Zici tu? Inseamna ca n-ai trecut prin situatii limitaCine spune ca nu stie ce este frica minte! La fel gandeam si eu acum cativa ani 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 13, 2014 Nu. Patrick nu era un visator. Era doar un credul , posibil si atarnator. De Patrick zici?
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 13, 2014 Zici tu? Inseamna ca n-ai trecut prin situatii limitaCine spune ca nu stie ce este frica minte! La fel gandeam si eu acum cativa ani Odata ce ai trecut peste acea situatie limita ( si ma refer cu adevarat la o situatie limita ) nimic nu iti mai poate produce frica.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 13, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 13, 2014 Nu. Patrick nu era un visator. Era doar un credul , posibil si atarnator. Tot Advanced ne poate scoate din impas si aici
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 13, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 13, 2014 Zici tu? Inseamna ca n-ai trecut prin situatii limitaCine spune ca nu stie ce este frica minte! La fel gandeam si eu acum cativa anicredema ca am trecut prin foarte multe lucruri ( frica ma ajutat sa trec peste toate )
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 13, 2014 nu dragul meu nu se schimba greu Hmmm. Adica tu zici ca trebuie sa vin sa ma conving.
llexus Reputație: 661 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2014 Odata ce ai trecut peste acea situatie limita ( si ma refer cu adevarat la o situatie limita ) nimic nu iti mai poate produce frica.Nu as fii asa de sigur(vb strict de persoana mea)
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 13, 2014 Tot Advanced ne poate scoate din impas si aici Advanced este-n tot si-n toate. El este Alfa si Omega.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 13, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 13, 2014 Odata ce ai trecut peste acea situatie limita ( si ma refer cu adevarat la o situatie limita ) nimic nu iti mai poate produce frica.Stai cuminte,cu frica in san traim pe tot parcursul vietii
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 13, 2014 Nu as fii asa de sigur(vb strict de persoana mea) Inseamna ca nu ai trecut printr-o situatie cu adevarat limita. Vorbesc din experienta proprie.
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 13, 2014 Stai cuminte,cu frica in san traim pe tot parcursul vietii Eu traiesc cu frica in sanii Sorinei.
llexus Reputație: 661 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2014 Inseamna ca nu ai trecut printr-o situatie cu adevarat limita. Vorbesc din experienta proprie. Stiu ce spun,ma refer la faptul ca daca ar trebui sa trec inca o data prin asa ceva,nu garantez in ceea ce ma priveste ca nu mi-ar fi frica din nou.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 13, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 13, 2014 credema ca am trecut prin foarte multe lucruri ( frica ma ajutat sa trec peste toate )De scoala n-ai avut frica,crede-ma!Se vede cu ochiul liber Nu sunt malitios,doar am vrut sa-ti dau dreptate 1
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 13, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 13, 2014 Hmmm. Adica tu zici ca trebuie sa vin sa ma conving.
llexus Reputație: 661 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2014 si mai este o chestiune. eu gandesc ca daca nu-ti este frica,dai dovada de inconstienta
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 13, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 13, 2014 Advanced este-n tot si-n toate. El este Alfa si Omega. Baza ori inaltimea supra doi
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 13, 2014 Si iata-lllllllllllllllllll. Vine, vine, vine, calca totul in picioare. Ne explica ce si cum. Ne arata ca e tare. Advanced , presedinte ! Advanced , presedinte ! P.S. Si eu prim- ministru. Merge ?
loredana adell Reputație: 1211 Postat August 13, 2014 Oras:contanta Oras:contanta Postat August 13, 2014 De scoala n-ai avut frica,crede-ma!Se vede cu ochiul liber Nu sunt malitios,doar am vrut sa-ti dau dreptate singurul lucru care nu mi-a fost frica
advanced Reputație: -2693 Postat August 13, 2014 Oras:B Oras:B Postat August 13, 2014 Tot Advanced ne poate scoate din impas si aici Esti amuzant! Vad ca te impiedici de mine mereu.Ai o fixatie nene?
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 13, 2014 Stiu ce spun,ma refer la faptul ca daca ar trebui sa trec inca o data prin asa ceva,nu garantez in ceea ce ma priveste ca nu mi-ar fi frica din nou. Situatiile limita nu se repeta niciodata. Tocmai de aceea i se spune situatie limita. Probabil ca situatia ta a fost foarte, foarte grea, dar nu limita. As putea sa-ti detaliez mai mult, dar nu prea e locul potrivit.
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 13, 2014 singurul lucru care nu mi-a fost frica Dar iti e frica, sa dormi singurica ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum