anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 8, 2014 Poze ai? la ce? la muie gratis ??? facem rost si de asta
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 8, 2014 Baieti, am decis .,. din seara asta .. dau muie gratuit cine vrea ? ...amatori ?pai i-a spune de unde o ai ??? sau ai facut-o tu ???
purist Reputație: 71 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 Baieti, am decis .,. din seara asta .. dau muie gratuit cine vrea ? ...amatori ? Te rog sa descrii situatia mai in detaliu! Nu inteleg ce si cum!
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 8, 2014 Te rog sa descrii situatia mai in detaliu! Nu inteleg ce si cum!Mai, ce nu intelegi? actiunea "supt de pula"? sau actiunea "dat muie gratis"/? ca sapot sa-ti detaliez
purist Reputație: 71 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 Mai, ce nu intelegi? actiunea "supt de pula"? sau actiunea "dat muie gratis"/? ca sapot sa-ti detaliez Pai cu ce moloz sa dai tu "muie" don'soara?? Ai putea sa dai " LA MUIE" , recte , LA FATA ca sa citam termenul corect... Acestea fiind spuse..dai mizda la fatza..adica lasi sa ti se faca cunni. gratis...nu? Deci ma-NTELEGI? Vin bag limbutza in pizdutza moca? Sau la ce te referi? Ipotetic vorbind evident! Eu ma duc sa-i dau limbi vrabiutzei pe o suma exorbitanta ca-s centaur fin , elegant, discret..nu vin sa dau la tine moca! P.S Si platesc si somnic pufos ca sa pot sa dorm cu limba-n vrabiutza...recte PASARICA!
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 8, 2014 Felicitari... primesti sigur muia gratis .. te-ai prins intr-un final ...
purist Reputație: 71 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 Felicitari... primesti sigur muia gratis .. te-ai prins intr-un final ... Hai bre te suparashi?
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 8, 2014 unii au nevoie de timp mult sa se prinda dar ce sa le faci daca sunt "centauri" fini
purist Reputație: 71 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 unii au nevoie de timp mult sa se prinda dar ce sa le faci daca sunt "centauri" fini Eleganti si discreti!
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 8, 2014 Primu' pa lista e' Alexandru ....... dupa mai vedem Nu pot fi înaintea ta, tu ești muist profesionist, când nu găsesti pe cineva care sa îți dea muie, ti-o tragi singur. Vad ca îți place sa il pupi in cur pe Alexandru, 'ai steaua ta de handicapat!
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 8, 2014 Eleganti si discreti! da da da ... ambele sunt relative .... eleganti ...hmmm precum Mircea Solcanu ? Si discretia e relativa
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2014 Te rog sa descrii situatia mai in detaliu! Nu inteleg ce si cum!tu oricum nu intelegi nimic, am zis
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2014 Vaz eu ca va faceti de cap de cand v-am lasat singuri
jonny23 Reputație: -458 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Octombrie 9, 2014 Vaz eu ca va faceti de cap de cand v-am lasat singuri Stai cuminte...ce bine a fost fara tine!
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2014 Stai cuminte...ce bine a fost fara tine! deci de asta imi esti, ahaaaa
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2014 http://www.mediafax.ro/life-inedit/g-rard-depardieu-m-am-prostituat-am-jefuit-morminte-si-am-facut-puscarie-actorul-face-dezvaluiri-despre-tinerete-si-prietenia-cu-putin-13367611
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2014 Postat Octombrie 9, 2014 Vaz eu ca va faceti de cap de cand v-am lasat singuri te intorci cu vin ? ai rezolvat cu treaba aia ?
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 9, 2014 in pula celui care a deschis acest topic, sunt iritata la gaoz
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2014 Postat Octombrie 9, 2014 in pula celui care a deschis acest topic, sunt iritata la gaoz Ai incercat ceva hard ?? sau cum....?
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 9, 2014 Ai incercat ceva hard ?? sau cum....? nu mah, atat de civilizata sunt ca imi vine sa ma kc
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 9, 2014
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2014 te intorci cu vin ? ai rezolvat cu treaba aia ?ma intorc cu vin, dar mai am de stat ceva pe aici. S-a rezolvat, multumesc
carmine871 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 9, 2014 http://hothub.tv/babe/angel-rivas-gets-fucked-in-public/ Asta da futai! Buna pizda!
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 9, 2014 http://hothub.tv/babe/angel-rivas-gets-fucked-in-public/ Asta da futai! Buna pizda!si aluia ii murise pula.. oare ce a luat pana la final? doar laba rece? sau si pastila ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum