Sari la conținut

Diverse(postati ce plm vreti voi)

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Da cunosc eu un avocat stresat , merge vai pula lui pe strada  :laugh2

Stiu ca ești un frustrat gonit de acasă, dosnic, etc. Coaie blegi, daca ai ceva de spus, spune! Stiu ca ești o sluga de doi lei dar macar pentru copilul tau învăța sa ai coloana vertebrala! Daca vrei sa te fuți in cur, te rog sa o faci dar lăsa oamenii normali in pace . Mareane, scoate capul din cacat nene ca te îneci!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu suntem normali

Am zis

Ai dreptate, nu suntem normali. Asta deranjează când apare un mărean care se crede mai "normal "decat altul! Hai nene, chiar nu va plictisiți de labagii din ăștia? Acum se da mare " bărbat de casa", a luat o pula in gura si fierbe!
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ai dreptate, nu suntem normali. Asta deranjează când apare un mărean care se crede mai "normal "decat altul! Hai nene, chiar nu va plictisiți de labagii din ăștia? Acum se da mare " bărbat de casa", a luat o pula in gura si fierbe!

Fara suparare,ti-am mai spus,eu cred ca daca va cunoasteti alta va fi parerea ta despre el

P.S nimic din ceea ce crezi tu despre el nu este adevarat.Poti sa-mi bagi si mie prin gura ce vrei,dar ce ti-am spus, este in cunostinta de cauza

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fara suparare,ti-am mai spus,eu cred ca daca va cunoasteti alta va fi parerea ta despre el

P.S nimic din ceea ce crezi tu despre el nu este adevarat.Poti sa-mi bagi si mie prin gura ce vrei,dar ce ti-am spus, este in cunostinta de cauza

Lasa-l mah sa fiarba la foc mic  :laugh2

Postat

Fac apel la Pisicuts: Boss,e nebunie la concursul de poze luna aceasta,apelez la marinimia ta,nu suplimentezi si tu nr.de puncte? :D

Postat

e greu cu recenziile in ziua de azi,prietenii stiu de ce( bergenbier)

• Like 1
  • Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

a ,deci 200..cam greu,dar mai e pana duminica :laugh2

• Like 1
Postat

e usor sa faci recenzie,e greu sa recunosti ca iubesti

Tuturor fraierilor ca mine le doresc sa nu li se intample

Postat

Phoenix, esti bine, frate??? Vad ca vorbesti singur pe-aici, in miezul noptii... sau vorbeai in somn??

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Phoenix, esti bine, frate??? Vad ca vorbesti singur pe-aici, in miezul noptii... sau vorbeai in somn??

Acum nu stiu daca e bine, e posibil sa fi intervenit oarece migrene... dar aseara, ceva ma face sa cred ca a fost mare chef la birtuletzul ala select cu bere la 9 lei... ;)

Vizitator
Postat

chef aseara??? au inceput de miercuri? :D

Miercurea e' post ?  :laugh2

Vizitator
Postat

:laugh2 merci,ma refeream ,daca ploua ....

Ploua

Vizitator
Postat

La mine nu ploua

E' cartieru' ocrotit  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...