Sari la conținut

Reintroducere puncte de reputatie negativa

Postări Recomandate

• Oras:B.
  • Oras:B.
Postat

Inarmate?

Bai, ce-i aici? De ce va repetati? Ia sa faca cineva un rezumat cu ce s a zis deja. Amada, baga cate un minus la oricine s a repetat.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Stop JOC : :)

infoca infocaciune infocare infocat infocatura infofoli infofolire infofolit infoia infoiat infoiere infolfosa infolfosat infolio infoltit infomat infometa infometare infometat inforfoca inforfocat inforfoiat inform informa informal informalui informaluire informaluit informare informat informateca informatic informatica informatician informaticiana informatie informatii informating information informational informatiune informativ informatiza informatizabil informatizare informatizat informatologie informator informitate informui informuit infortiat infortuniu infosfera infoca infocaciune infocare infocat infocatura infofoli infofolire infofolit infoia infoiat infoiere infolfosa infolfosat infolio infoltit infomat infometa infometare infometat inforfoca inforfocat inforfoiat inform informa informal informalui informaluire informaluit informare informat informateca informatic informatica informatician informaticiana informatie informatii informating information informational informatiune informativ informatiza informatizabil informatizare informatizat informatologie informator informitate informui informuit infortiat infortuniu infosfera infoca infocaciune infocare infocat infocatura infofoli infofolire infofolit infoia infoiat infoiere infolfosa infolfosat infolio infoltit infomat infometa infometare infometat inforfoca inforfocat inforfoiat inform informa informal informalui informaluire informaluit informare informat informateca informatic informatica informatician informaticiana informatie informatii informating information informational informatiune informativ informatiza informatizabil informatizare informatizat informatologie informator informitate informui informuit infortiat infortuniu infosfera infoca infocaciune infocare infocat infocatura infofoli infofolire infofolit infoia infoiat infoiere infolfosa infolfosat infolio infoltit infomat infometa infometare infometat inforfoca inforfocat inforfoiat inform informa informal informalui informaluire informaluit informare informat informateca informatic informatica informatician informaticiana informatie informatii informating information informational informatiune informativ informatiza informatizabil informatizare informatizat informatologie informator informitate informui informuit infortiat infortuniu infosfera

:)

• Like 2
  • Oras:Cluj
Postat

Sunt curios,s-o bucura Stalingrad de reintroducerea punctelor negative? :)

Nu se poate afirma că mă încearcă cine știe ce bucurie. Am, bineînțeles, un soi de satisfacție că rigiditatea Pisicului în a scoate complet punctele negative s-a înmuiat oleacă, dar această satisfacție a mea e foarte debilă.

Până la urmă e lucru cert: Motanul nu e un băiat prost și are o gândire comercială. Cu alte cuvinte, înțelege semnificația economică a unor fapte și nevoi umane. Părerea mea e că îi lipsește însă un anumit grad de perspectivă, acel grad ce face diferența între un afacerist isteț, ce poate pune pe picioare un business care să-l scape de griji materiale, și un afacerist de geniu, ce creează o firmă a cărei soartă îi supraviețuiește.

Reintroducând punctele roșii în actuala manieră, Pisicul a exploatat necesitatea omului (exacerbată la români) de a vătăma pe altul sau cel puțin de a se răzbuna. Sunt atâția useri pe acest forum ce vor alerga după punctele roșii din simpla plăcere bestială de a răni un dușman sau măcar de a-i întoarce neapărat „favorul” trecut, când acela i-a dat la rândul său un minus (poate pe bună dreptate). În această goană românească după împroșcat cu noroi numărul achizițiilor de membri premium va crește probabil, ceea ce va lărgi buzunarul Motanului.

Dar nu sunt convins că metoda de față va avea un efect pozitiv pe termen lung. Eu continuu a crede că garanția viitorului (unui business, la fel ca al unui om) stă exclusiv în calitate. Iar din acest punct de vedere, apreciez că reintroducerea punctelor roșii putea fi făcută... mai cu cap.

• Like 7
  • Minus 1
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

Pisi mai na una:

Alege cate 10 useri aleator si fa-i verde pt o zi...diferiti useri in fiecare zi. Mareste minusurile la 250/zi...asa 5 trolli care se organizeaza il pot duce pe, sa zicem Aza, inspre minus.

Esti baiat destept, alege-i din "tabere" diferite ;)

• Like 2
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Cel mai ok cred ca ar fi metoda trial version.

La inscriere prima zi (sau prima ora-2) este premium, ca sa vezi cum e, apoi trebuie sa platesti sau devii ucenic...

:hihat

• Like 1
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

macar sa-mi dea mie 100 puncte pe zi

• Minus 1
Postat

Io zic sa scoti la vanzare doar pachete de puncte negative, fara "abonament"... sa vezi atunci balacareala naibii:))

• Oras:rond alba iulia
Postat

Reintroducând punctele roșii în actuala manieră, Pisicul a exploatat necesitatea omului (exacerbată la români) de a vătăma pe altul sau cel puțin de a se răzbuna. Sunt atâția useri pe acest forum ce vor alerga după punctele roșii din simpla plăcere bestială de a răni un dușman sau măcar de a-i întoarce neapărat „favorul” trecut, când acela i-a dat la rândul său un minus (poate pe bună dreptate). În această goană românească după împroșcat cu noroi numărul achizițiilor de membri premium va crește probabil.

Primul dislike i l-am dat cuiva cu care eram/sunt in relatii normale. Pentru ca peste unele lucruri trecea prea usor (poate si pentru ca nu era parte in acel "scandal") si am considerat ca-i da nas cui nu trebuie, i-am ars un sfant dislike ! :D am zis ca e mai simplu si mai "igienic" asa decat sa-i zic in vorbe :D si sa nu mai incheiem povestea...

Asadar poti da dislike si la modul "pacifist" :) sau daca vezi o recenzie ce "pute" e mai simplu sa dai un dislike ca sa semnalezi userul dubios decat sa spamezi topicul cu comentarii.

• Like 2
Postat

Primul dislike i l-am dat cuiva cu care eram/sunt in relatii normale. Pentru ca peste unele lucruri trecea prea usor (poate si pentru ca nu era parte in acel "scandal") si am considerat ca-i da nas cui nu trebuie, i-am ars un sfant dislike ! :D am zis ca e mai simplu si mai "igienic" asa decat sa-i zic in vorbe :D si sa nu mai incheiem povestea...

Asadar poti da dislike si la modul "pacifist" :) sau daca vezi o recenzie ce "pute" e mai simplu sa dai un dislike ca sa semnalezi userul dubios decat sa spamezi topicul cu comentarii.

Fără îndoială că există/au existat și astfel de ipoteze. Însă, actualul sistem nu e de natură a le încuraja. Pe scurt, mie mi se pare că privilegiul punctelor roșii trebuia acordat doar (sau în principal) acelor useri ce au făcut dovada că le pasă de calitatea și evoluția acestui forum, nu oricărui terchea-berchea care are câțiva euro de irosit și vrea să se simtă un mic Zeus, țintindu-și dușmanii cu fulgerele sale (recte minusurile).

Lăsând la o parte excepțiile, actualul sistem nu contribuie la curățirea forumului, ba dimpotrivă, la înmulțirea gâlcevilor.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Dudesti
Postat

Lăsând la o parte excepțiile, actualul sistem nu contribuie la curățirea forumului, ba dimpotrivă, la înmulțirea gâlcevilor.

Suntem pe drumul cel bun =))

:beex2

Postat

eu sunt un mic ZEUS, HERCULE

• Minus 1
Postat

am 10 puncte pe zi si pana acum am dat deja o dauna totala =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

am 10 puncte pe zi si pana acum am dat deja o dauna totala =))

Babico,in loc sa-si faca  FULL CASCO s-a dus la greci...pula ei =))

DoamnaX,tot la fel i-o place ca si turista ??? =))

Pisicuts,fa-ma verde pentru o saptamana si jur pe pula lui Xoxo ca o sa-ti curatam forumul de 'turisti/turiste' =)) :pepsi

Postat

doamnax sper ca are asigurare =))

Postat

@ Stalingrad

Deocamdata e o caterinca asa... in sensul ca, de exemplu, se da dislike si e si anuntata victima :D poate nu vazuse... cu completarea duşmanoasă "de fac de minus 20 pana diseara" :D

Din cate am vazut doar vreo 2-3 verzi folosesc dislike...

• Oras:Paris Spagnia
Postat

Se pot da puncte minus ???

De o saptamana, ceva de genu'

Postat

doamnax sper ca are asigurare =))

Casco nu are acoperire pe forum =)) 

• Like 3
  • Minus 1

Postat

xo xo , la poze merge cu minus ? :laugh2

Merge peste tot =)) =)) =))

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...