extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 15, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 15, 2014 Femeia nefolosita de altii nu prea se descurca, e ca o masina care n-a trecut testele tehnice si a fost lansata direct pe piata...Chrisule, fara misto, esti simpatic in ce zici, dar parca a vorbit un mos de acu' 20 de ani: "la masina asta tre sa-i fac rodaju vreo 30 de mii de km, nu am voie sa depasesc 70 km la ora" Ce plm masina iese pe piata fara sa se faca teste? Cu exceptia masinii aleia din India. ))
trifazic Reputație: 704 Postat August 15, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 15, 2014 Chrisule, suntem diferiti. "Pe vremea aia" mi am luat masina din bucati si femeie nefolosita de altii. O am si azi.La masina te referi, nu? LE: Am uitat sa precizez: va rog nu dati cu minus ca n-am mai apucat tigaie azi. Mi-am lasat rand pt maine dimineata.
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 15, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 15, 2014 Masina aia nu o mai am, desi as vrea, sincer. Am fost rau de mic, era ceva de genul Jeep Wrangler cu motor si roti imense. 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 15, 2014 Masina aia nu o mai am, desi as vrea, sincer. Am fost rau de mic, era ceva de genul Jeep Wrangler cu motor si roti imense.N-ai avut Skoda 1000MB? Chris e unicat bag seama
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 15, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 15, 2014 Eee da! Eu prefer sa iau una puternica din fabricatie iar femeia cu experienta cat mai mare. Nu-mi place sa "modelez" femeia, imi place sa ma surprinda ea pe mine. Altfel n-are nici un farmec. Nu inteleg de ce unora li se pare interesanta cu experienta zero pe care sa o invete ei ce sa faca. E atat de plictisitor si de anti-sexy! Sa stiu ca stie doar ce am invatat-o eu este de-a dreptul oribil! Cu cat a avut mai multi parteneri cu atat e mai "buna" si mai sexy. E vina ta ca ai moaca de baiat dragut si ai priza la fetele cuminti, fii si tu mai fioros. 2
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 15, 2014 Oras:B. Oras:B. Postat August 15, 2014 N-ai avut Skoda 1000MB? Chris e unicat bag seama Recunosc, pe vremuri era sa pun botu la oferta unui dealer Skoda. Citez "esti sigur ca nu si-a bagat nimeni pula in ea!" L-am rugat sa facem un drive test pana la mine la bloc. Si dus am fost ) Jur.
chris73 Reputație: 3808 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2014 E vina ta ca ai moaca de baiat dragut si ai priza la fetele cuminti, fii si tu mai fioros.Si la fetele cuminti, si la curve
Azareth Reputație: 450 Postat August 16, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat August 16, 2014 era o melodie de vremuri "vreau o femeie care stie meserie" sau ceva de genu'
sorina4u Reputație: 79 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2014 si eu ca administrator,vrei sa spui ca nu stiu ce si cum?P.S sorino,imi placi,da parca prea mult ai stat in preajma lui siana/ingineru/marinaru Pe cat/ce punem pariu ca am dreptate si administratorii NU stiu datele personale?!?! Mai intereseaza-te Chiar daca, recunosc ca am facut marea greseala sa-l bag in seama pe Inginer, pe sectiunea lui, ulterior acesta venind sa posteze in sectiunile din Bucuresti (si nu numai ), eu NU m-am amestecat cu el...Inginerul ma depasea... In schimb Siana....nu mai zic nimic ca iar iau minus Fredo, unde plm esti, mă? Esti carne de tun. O sa spargi toate recordurile. Negative, bineinteles. ) Pentru Fredo m-as face si eu verde, fata verde inpulamea http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/penis_zpscab78d06.gif Coaie n-are?!? Lasa draguta,,,ca ai de unde...din cele 30_69 puncte de reputatie ale tale . Apropos...le-ai obtinut din recenzii ? Te poti uita la profilul meu...esti liber. Dar vezi ca s-ar putea sa fii surprins cand vei constata ca am mai multe recenzii facute decat tine ON TOPIC: neAmpulate ?!?! 1
chris73 Reputație: 3808 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2014 era o melodie de vremuri "vreau o femeie care stie meserie" sau ceva de genu' Exact!
Laudanum Reputație: 555 Postat August 16, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 16, 2014 Pisi gluma-i gluma, da' cotizeaza si la mine ceva...Pana acum ai aplicat 2 recomandari de la mine: 1) inlocuit fosti mods cu mod1,2,32) pcte de reputatie negativa contra cost Sunt eu baiat bun dar consultanta costa...Fa-ma si pe mine verde sa-l caut pe leonidas si sa-l umplu de minusuri. 3
sorinu Reputație: 3230 Postat August 16, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat August 16, 2014 Manelaru asta de motan e golan tare...e parsiv rau, asa ca i-am tinut site'ul populat non stop acuma a bagat reputatia negativa doar pt astia care decarteaza $ .. hmm
thecat Reputație: 10279 Postat August 16, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 16, 2014 (...) recomandari de la mine: 1) inlocuit fosti mods cu mod1,2,3 Despre aia nici n-am stiut ca a fost tot ideea ta!
Laudanum Reputație: 555 Postat August 16, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 16, 2014 Bine...eu ma refeream la o trecere cu handover sau doar o inlocuire a user name-urilor...Pisi e HR de moda veche
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 16, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 16, 2014 Iar n-am puncte,'mi-as pula 4
Laudanum Reputație: 555 Postat August 16, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 16, 2014 Esti mana mare
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 16, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 16, 2014 Esti mana mare De unde?!? mi le da Pisicu' cu portia
Laudanum Reputație: 555 Postat August 16, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 16, 2014 Pisi doarme...sper sa n-aiba mana in acvariu...
sorina4u Reputație: 79 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2014 Ce verde e forumul... Si eu sunt verde....dar in alta forma
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 16, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat August 16, 2014 cine-i verde si platestecu nuiaua biciueste 1
Laudanum Reputație: 555 Postat August 16, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 16, 2014 Ce verde e forumul... Si eu sunt verde....dar in alta forma Lasa torentele si cumpara filme...iti permiti...sper 2
sorina4u Reputație: 79 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2014 Nu eu, pe cuvant ca nu eu. Cearta-l pe Robert, el este fan filme...torente...chestii.
trifazic Reputație: 704 Postat August 16, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 16, 2014 Ia-i o tableta si lui, iti permiti.
sorina4u Reputație: 79 Postat August 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2014 Nu-i plac tabletele. I-am propus sa-i dau laptopul meu mic si roz la schimb cu al lui, dar m-a refuzat...oare de ce nu l-o fi vrut?!?! E sony vayo
Laudanum Reputație: 555 Postat August 16, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat August 16, 2014 Nu cred sa fie din mandrie...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum