Sari la conținut

Mi-a fost dor de voi

Postări Recomandate

• Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE
  • Oras:in nori
Postat

cel mai urat transexual :(

de asta mi-ai dat 1 bucata stelutza?Eu stiu in schimb ,ca tu esti un baiat finutz...si tare klumea...ase mi-o zis o pasarica...in realitate esti opusul a ceia ce postezi pe forum...te pupez pe pormoneu..pup
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

iesi ba rujatule

Postat

Tu ai de 3 ori varsta fetei din poza si te rostogolesti de la deal la vale pe strada.

Haauuzi safule fii mai explicit ca nu pricep ce zici.... cum vine treaba cu rostogolitu?
Postat

iesi ba rujatule

..da nu te enerva scumpule...azi nu vreau sa ma cert cu nimeni...mai ales cu tine ..vezi ce te iubesc iooo pe tine..si o sa te tamanjasc tot de ruj...spor la postari
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Stefi, nu-l amorsa pe sefu' ca imediat iti rostogoleste inc-o dunga peste username si dupa aia iar ni-i dor de tine... ;)

• Like 1
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Stefi asta este un gay increzut, sa ne suga pula la toti, motane ia da-l afara frate ca e in +, recenzii nu..doar sa troll'easca stie, e degeaba pe forumul asta mai mult incurca lumea pe'aci

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti
Postat

Haauuzi safule fii mai explicit ca nu pricep ce zici.... cum vine treaba cu rostogolitu?

Adica esti mai lata decat inalta =)) sau mai bine te sarim decat sa te ocolim =))

Postat

Adica esti mai lata decat inalta =)) sau mai bine te sarim decat sa te ocolim =))

Sefu mo lins la mij intotdeauna.. stai-ar botu-n miju meu si eu sa ma slobozasc..pe mustatile lui..ca e inebunit dupa slobozu din miju meu.. asaaaa sta treaba Barbugiule.. te pup
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bai stefi, ca sa nu mor prost, esti tipa sau un tip dereglat ? :laugh2

Postat

Bai stefi, ca sa nu mor prost, esti tipa sau un tip dereglat ? :laugh2

sunt o tipa putin INSTABILA PSIHIC..sunt nebuna ce pizda mea nu intelegeti..pe un forum ca asta nu poti fi normal..De esti normal cand intri sigur dilesti in timp..asta este efectul.cine nu e deacord cu mine sa ma pupe in mij.amin
Vizitator
Postat

:laugh2. Esti si sub tratament?

Dar Babico cine era?

Vizitator alexx_catalin.77
Postat

Dar Babico cine era?

prietenul ei imaginar.

Postat

Dar Babico cine era?

da tratament injectabil.. in vena de la mana stanga..Babico a fost unu din grupul nostru de instabili hemopsiholocomotori..aici noi suntem cu probleme grave..dar tot futem..si ne simtim bine..
Postat

Dar Babico cine era?

Cum, cine...? Banal de simplu: era doar prietenul lui Stefi pufi, fratele Stefaniei13 si al lui Pufarin, varul lui Chane'l, cuscrul lui Kenzo, cumnatul prin alianta al Maturei sexi, fratele vitreg al lui Jery, socrul lui Fred24... si cu siguranta alte cateva care ne-au scapat, ca suntem si noi oamini...

Vizitator
Postat

M-ai pierdut :))

Stefi pufi, on 19 Aug 2014 - 17:43, said:
da tratament injectabil.. in vena de la mana stanga..Babico a fost unu din grupul nostru de instabili hemopsiholocomotori..aici noi suntem cu probleme grave..dar tot futem..si ne simtim bine..

Nu prea functioneaza, nu? Doctorii aia te cam fura cu tratamentul asta  :slap2

• Oras:Bucuresti
Postat

Cum, cine...? Banal de simplu: era doar prietenul lui Stefi pufi, fratele Stefaniei13 si al lui Pufarin, varul lui Chane'l, cuscrul lui Kenzo, cumnatul prin alianta al Maturei sexi, fratele vitreg al lui Jery, socrul lui Fred24... si cu siguranta alte cateva care ne-au scapat, ca suntem si noi oamini...

Si  nepotu' lu' Nellu(dinTM) :slap2

• Like 1
Vizitator
Postat

Tu ai ceva cu Nellu :laugh2 

Vizitator
Postat

Fa-l si tu sub o forma grafica atunci, sa il putem aprecia cum trebuie 

Postat

Fa-l si tu sub o forma grafica atunci, sa il putem aprecia cum trebuie 

dupa ce aflu ordinea :laugh2

Postat

moooo vezi ca ti-a scapat o gramada de nume..de nepoti si stranepoti..si ai bagat un nume care nu centreaza..Matura sexi..asta nu e din grup.. exclude-o ca nu vreau babaciuni in grupul meu..vezi scrie ca eu dictez ..in fazan toate usname ce le-am avut..urmareste fazanu..te pup
  • Like 1
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
  • Oras:da' cica cicalaca cichi cha
Postat

kilul meu, numai laba pe aici. mai bagati si cu sormea geta

Postat

kilul meu, numai laba pe aici. mai bagati si cu sormea geta

mooo parca te cunosc de undeva... iooooy tu esti un preten de al meu... zi da sau nu...ca pricep

• Oras:omniprezent
  • Oras:omniprezent
Postat

Salutare prieteni 

Am revenit din concediul principal , vreo 12 zile, foarte interesant dar noutatea a constat in limitarea accesului la net. Nebunie fratilor  12  zile  fara  net la  discretie  cum  eram  eu  obisnuit. Greu  dar  educativ  ar  trebui  sa incercam  mai des  asta. Dar  nu  asta  vreau  eu  sa  va  declar  , vreau  sa  va  zic  ca  mi-a  lipsit  forumul neasteptat  de mult.
Sincer  nu  credeam  sa imi  lipseasca  atit  de  mult, in  fiecare  zi  ma  intrebam  ce  naiba  se mai petrece  pe forum, cine pe cine a  mai recenzat, ce fete  au  mai  aparut , pe  cine  a  mai  banat pisicutz, cine pe cine a mai injurat  si  de ce, cui  i-a  mai  oferit  xo xo  clasicul  salut  de acum, sorina si semnaturile ei complicate, randunica si pregatirile  ei  de  nunta,ilusionistul si initiativele lui educativ sexuale, baietii care scriu recenzii in mod  regulat si cu  care uneori ma intersectez pe la fete si ne completam in unele situatii,concursul cu poze ,discutiile  generale, si  in primul  rind fetele si momentele petrecute  cu  ele.
As putea  sa  mentionez multe aspecte ale forumului  care  mi-au  lipsit dar nu are  rost  sa  va  plictisesc , intelegeti  voi ce  vreau  sa  spun. 
Am  inceput sa percep in sfirsit acest forum ca pe o comunitate reala chiar daca el este bazat pe o lume virtuala. Eu ma bucur in realitate din plin , (mai exact de gol) de apartenenta la aceasta comunitate.
In concluzie mi-a  fost dor de voi  nebuni frumosi si de bucata asta de lume.

Si  acum  sa  trecem  la  recenzii

Esti modelul meu pe acest forum.

Sunt pe "urmele tale" :laugh2

SI pana acum nu ai dat gres deloc :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...