depravat Reputație: 68 Postat August 18, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 18, 2014 la intrare in Hateg dinspre Calan.35 oral cu prez.Am inteles ca merge si cu ora.Prestatie de 7, se ajuta cu manaCorp ok, sani micuti
versus22 Reputație: 0 Postat August 19, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Postat August 19, 2014 cati ani are. e de etnie ???
depravat Reputație: 68 Postat August 20, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat August 20, 2014 nu e de etnieare 23-25 de animignona, are un cur frumos-tate cam lipsavorbeste frumos
mihai81 Reputație: 22 Postat August 22, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 22, 2014 Asta bag seama ca e una mica mai roscata.....nu?
depravat Reputație: 68 Postat August 25, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat August 25, 2014 Asta bag seama ca e una mica mai roscata.....nu?da, aceea
adiflor Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 3, 2014 Are telefon inchis de vreo 2 zile. Stie cineva ceva de ea ?
mihai81 Reputație: 22 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 4, 2014 ieri am vazut-o la intrarea in Hateg dar nu am oprit insa era imbracata cu blugi si ceva maieu negru cu alb
oneguy_2th Reputație: 4 Postat Septembrie 4, 2014 Postat Septembrie 4, 2014 Am reusit eu mai inainte sa iau legatura cu ea . Cica a mai avut si telefonu inchis. Pare foarte de treaba cat timp am vorbit la telefon. Din pacate nu am reusit sa aflu ce face si preturi deoarece a zis ca nu ii place sa discute asa ceva la telefon iar daca chiar is interesat mi le zice in realitate. Probabil nu e obisnuita cum suntem noi obisnuiti pe aici. Sa vadem maine (sau ceva de genu) daca reusesc sa ma intalnesc cu ea si sa aflu mai multe .
adiflor Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 5, 2014 eu intre orele 16-17 ajung pe la hateg revin cu detalii
beni1988 Reputație: 365 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 5, 2014 Am fost eu astazi la dansa . Dupa ce am vazut numarul de telefon aici am sunat-o pentru o programare si se pare ca fapta a fost indeplinita . Sa incepem cu inceputu: Am sunat-o prima oara in jurul orei 11 (sau ceva de genu ala). Se pare ca tocmai atuncea se trezise. Apoi am inceput sa intram putin in detalii despre serviciile ei confirmandu-mi ca ea este Nicoleta si ca presteaza astfel de servicii (stiti ma gandeam sa nu cumva sa fi nimerit rau ca sunt convins ca sunt multe anunturi si tepe de genu desi banuiam ca colegu care a deschis topicul nu ar fi pus nr. de telefon asa alandala). Bun am intrebat-o ca daca se poate sa ne intalnim, a zis ca da insa a zis ca vine cam peste 1 ora in Hateg, ok in timpu asta eu neavand nimic de lucru am asteptat sa sune telefonul sau un mesaj de la ea asa cum ne-am inteles deoarece urma sa ma anunte cand e in apropiere de oras sa ne intalnim. Ok, cu toate astea fiind zise trece ora obs. ca nu suna apoi m-am gandit sa ii dau un mesaj (deoarece eu nu ii spusesem 100% ca vin ca nu stiam exact cum am programul iar ea a zis ca vine oricum in oras cu treburi) iar apoi dupa ce am trimis mesajul obs. ca peste 5-7 minute ma suna ea. Imi spune ca e in oras ca ne putem intalni in zona Petrom. Zis si facut, i-am zis sa ma astepte putin ca fug bag un dus rapid si vin. Dupa ce facui rapid un dus am plecat spre ea ajung in zona Petrom si "surpriza" nu era de gasit, ea a zis ca am sa o vad insa nu am vazut nici o fata in zona aceea. In timp ce veneam am sunat cand eram la o intersectie la semafor sa bage de seama cu ce masina vin si sa stie despre cine e vorba insa din pacate nu a raspuns la telefon. Cand am vazut ca nu o vad si dadusem deja curba spre Deva m-am gandit "oare sa fie teapa" ? "oare sa fi mers cu altcineva si acuma nu mai raspunde" ? Bun, merg cu masina putin pe drum pana unde sa pot intoarce apoi vin inapoi spre Petrom trec putin de el ca m-am gandit ca o fi pe strada aceea ce duce spre Prislop si am oprit acolo sa vad daca cumva e pe acolo si.....nimic. In cazul asta am zis ca sa opresc masina, sa mai sun o data iar in cazul in care nu raspunde imi vad inapoi de drum. Dau sa sun, suna telefonu dureaza putin si in cele din urma in raspunde...Bun, o intreb: mai e valabila treaba ca eu am trecut pe acolo si nu am vazut nici o fata ? ea zice ca da, zice ca e chiar in Petrom intr-o masina si ca vine in drum. Ei bine in clipele alea m-am gandit ori e cu vre-un "peste" ori cu vre-un client care a fost inaintea mea. Din pacate mergand putin inainte pe strada ca sa pot sa intorc nu am vazut-o iesind din nici o masina ca sa imi pot da seama despre ce e vorba desi aveam vizibilitate spre Petrom. Am gasit un drumulet chiar in apropiere, ma bag pe el am intors apoi dau sa vin spre Petrom, ma apropii si iar nimic ( in gandu meu mi-am zis WTF ?) insa ei bine cand sa dau dreapta sa fac spre oras ea era chiar in acea curba pe trotuar si imediat mi-am dat seama ca e ea si am oprit.Chaptor 2 , se urca in masina merg spre oras (de fapt prima oara am zis ca unde mergem deoarece i-am zis ca vreau in masina, mi-a zis locatia), spre oras am mers ca sa pot intoarce deoarece trebuia sa merg in sens invers iar cum bine stiti acolo e drumu de centura cu 2 benzi si linie dubla continua, asa ca a trebuit sa vin spre oras sa intorc la un rond din acela ca sa ne putem indrepta spre locatia dorita. In timp ce mergeam cu masina am intrebat cat am putut cate una si cate alta sa vad cam cum sta treaba. Mi-a mai zis ca pretu e intre 35 (oral protejat) si pana la 60 (oral protejat + normal protejat). Mi-a specificat ca nu face Anal (din pacate pt mine). Din pacate nu am reusit sa comunicam prea multe deoarece era foarte stresata si era tot la telefon cu o problema si incerca sa o rezolve (insa in fine nu intram in detalii de genu ca nu e cazul). Am ajuns la locul cu pricina, am vrut sa mai intreb ca daca 60 lei e pe finalizare sau ora insa stiu parca cum ca nu am priceput clar ca da sau nu (dar mai mult ca sigur era pe finalizare, probabil indiferent daca dura si o ora deoarece nu am vazut sa se uite la ceas sau cel putin nu a specificat nimic de acest lucru). Intre timp (uitasem) ce mergeam la locul respectiv a mai sunat-o 1, 2 clienti si nici nu trecusem la treaba si zicea ca in 20 de min vine (eu in gandu meu...harnica fata sa vezi ce repede ma gata). Dupa toate aceste povesti ne-am pus in spatele masinii, ea a inceput sa se dezbrace mai o vorba alta, scosese ea niste "gume" dar o zis ca parca nu prea are incredere in ele ca cine stie ce or fi....i-am zis nu-i nimica, am eu de calitate la mine. A luat "guma" a pus-o pe ciocan si imediat s-a apucat de treaba . Acuma cu oralu.....ce sa stiu sa zic ? cand ai o guma acolo pusa pe ciocan parca nu se simtea mare branza, probabil nu o fi nici ea foarte mare experta in asa ceva dar cum zicea si colegu de sus e de un 6-7 nu poti zice nu, insa eu nu prea sunt fan oral cu protectie dar poate e mai bine asa. Sa zicem ca a fost un mic preludiu de a-i face o invocatie lu' gogu sa se trezeasca de tot . In timp ce facea oralul am zis ca sa o fac (cica) si eu sa se simta bine sa nu intru chiar asa pe sex in ea. Am mangaiat-o putin pe sani (si da intr-adevar nu are sanii mari dar nici foarte exagerati de mici ca sa nu simti nimica, insa aici depinde foarte mult de placeriile fiecaruia) si pe funduletu ala misto a ei si gogosica. Funduletu e chiar impresionant, chiar imi facea placere cand il strangeam asa frumos in palma, nu era nici exagerat de mare dar nici mic. Mirare a fost oarecum pt mine cand i-am mangaiat gogosica, faptu ca parea asa mai micuta si gaurica destul de stramta (luand in considerare ceea ce face ea) sau poate cel putin asta a fost parerea mea in momentu respectiv. Dupa ce a "smotocit-o" putin a zis ca daca sa trecem la faza 2. Eu i-am zis ca desigur. Pe bancheta din spate eu am stat normal pe scaun apoi ea a venit deasupra. Am stat in pozitia asta putin cat am stat (desi nu foarte mult) iar apoi m-am gandit sa schimb pozitia ca sigur nu era prea comod pentru ea. Si ce credeti ca am ales ? deoarece ea mi-a zis desigur....cum sa nu...numa sa imi spui cum. Da a-ti ghicit, prea frumosul doggystyle mai ales ca acolo se freaca cel mai bine "boss-ul" pe peretii vaginali . M-am apucat eu sa dau, ea statea si dai si dai, o mai tot auzeam eu pe ea ca "au ahh, aaa", am intrebat esti bine ? ea a zis ca da. Mi-a explicat ca o ustura deoarece am vazut ca se da cu un dezinfectant iar cand ii ajunge inauntru cred ca e si normal sa usture (din pacate nu mi-a trecut prin cap sa ii zic....daca nu era mai bine sa faca acel lucru dupa ce termina nu inainte). Apoi cred ca m-am cam lasat putin dus de valul placerii datorita pozitii in care era si cam neasteptat de stramta pentru ceea ce ma asteptam iar dupa ceva timp numa vad ca "white hammer" vrea sa deie lovitura de gratie . Asa ca ei bine nici bine nu am inceput sa povestesc cat de cat toata actiunea ca deja se si termina . Desigur apoi am inceput fiecare sa ne imbracam si sa o luam inapoi spre oras deoarece ca prin "coecidenta" (sau spunetii cum vreti) deja si a sunat telefonu pentru urmatoru client. Am luat-o inapoi spre oras apoi am lasat-o la locul dorit. Si cam asta a fost toata sexperienta cu ea . Acuma ca si note.....: La oral dupa cum am mai zis nu prea is eu incantat de ideea asta cand e un cauciuc pus peste el: as zice un 6 spre 7, 6.5 datorita cauciucului si probabil nu e ea cea mai mare experta in asa ceva poate altele mi-ar da senzatii si cu acest cauciuc pe gogu insa pana nu vad nu stiu.Apoi la normal desi nu am apucat eu sa fac prea multe pozitii as merge spre un 8 poate chiar 9. Sa zicem un 8.5 ? Mie unu mi-a placut ca nu a fost larga si chiar am simtit ceva mai ales luand in considerare ca eu am facut multa "dragoste" fara el unde stim cu totii ca nu se chiar compara una cu alta insa eu as miza pe un 8.5. Chiar mi s-a parut destul de stramta pentru ceea ce face.Amenda dupa cum ziceam a fost de 60 de lei. Din pacate finalizarea a fost in prezervativ deoarece cum a zis si ea luand in considerare ca suntem in masina si nu e dus si alte cele asta a fost singura optiune.Per general dupa cum a zis si colegu mai sus merge lejer de un 7 daca nu chiar 8. Asadar ca si prin urmare, asta e, altele nu-s. Pacat e ca nu am apucat sa povestesc mai mult sa ii explic despre acest site deoarece poate i-ar prinde bine mai ales luand in considerare ca cereri sunt iar tipa pare destul de ok. Vorbeste frumos, nu am auzit-o o data sa injure, nu pare a fi de etnie insa pacat ca am prins-o cam stresata si ingandurata. Dar poate next time . 4
copil Reputație: 25 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:deva Oras:deva Postat Septembrie 6, 2014 ai uitat sa scri cum era semaforul din intersectie, in rest ai scris chiar tot, tot. Hai ca glumesc cu semaforul, sper ca nu te superi, oricum bv pt recenzie, sper sa mai avem si altele atit de ...atente la detalii, la toate detaliile. altele nu mai sint pe la hateg?
beni1988 Reputație: 365 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 6, 2014 Nu, nu am de ce sa ma supar . Sincer sa fiu nu stiu sa iti spun de altele. Si zic asta pt. ca nu le-am incercat ca din cate am auzit am mai auzit cazuri de pe la amici ca ar fi imsa ca ar fi cam penale si stiu si ceva mai de lux insa iti dai seama ca pe sume ceva mai ridicate. La Nicoleta m-am gandit sa ii fac recenzie ca am vazut multi care cereau si nu aparuse nimic concret pe aici pe la noi la sectiunea HD. Si cum tot am fost de pe aici de prin zona am zis sa ii fac o incercare si sa imi zic o parere pt presupusii doritori la ea. Din cate am vazut parea cum ca ar avea clientela (cel putin din ce am vazut eu la prima vedere). Probabil mai mult ca sigur majoritatea nu stiu de acest site la fel cum nici ea nu stie.Cand am sunat-o ma si intreba de unde am nr de telefon. Si eu i-am zis ca de pe net de pe un site. O mai zis ca o mai primit un telefon in legatura cu acest lucru si ca ea nu a publicat nici un anunt. Am incercat putin cat am stat de vb cu ea sa ii explic despre ce e vorba. Din pacate mai mult sau mai putin am vorbit pe tema asta insa am vazut ca nu a prezentat un interes crescut si fiind ocupata si cu una si cu alta nu am insistat. Ca dupa cum am zis cand am nimerit eu am vazut ca tot vorbea la telefon pana sa incepem treaba.Poate next time....cat despre actiune cum ai zis si tu am incercat sa fiu cat mai detaliat in ceea ce a tinut procesul de.... . 1
playinedit Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Adjud Oras:Adjud Postat Septembrie 8, 2014 Da, eu i-am spus prima data ca are anunt pe net si ea nu stia....a spus ca nu prea vrea atata reclama, oricum fata e misto, oralul e slabut dar in rest 9/10 merita incercata!
beni1988 Reputație: 365 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 8, 2014 playinedit: din cate inteleg ai fost pe la ea. De ce nu bagi si tu o recenzie ? Poate cine stie...e de folos pentru urmatorii dornici sa o bombardeze . Intr-adevar nici pe mine nu m-a impresionat oralul dupa cum am mai zis insa in rest a mers cam ca uns . Chiar merita incercata si chiar de revenit...de ce nu ?
crim Reputație: 3 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 9, 2014 Fata a aparut din vara asta in zona. Are un baietandru ce vine cu ea . Cred ca e prietenul sau iubitul ei ca nu arata a peste , dar in fine. Nu e din zona din cate stiu eu. Puteti sa o sunati sa o intrebati de unde e poate e de prin deva hd cu toate ca cel mai probabil calan. O puteti gasi ziua chiar inainte de petrom sub un nuc sta acolo cumintica )) . Nu e de etnie . Cat despre recenzie nu am fost la ea , nu e pe gustul meu ) fiind mai pretentios nu iau din astea de pe marginea drumului care da unu altu in ea ca surdu in toba si nu are unde sa faca un dush.
depravat Reputație: 68 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Septembrie 10, 2014 revin si eu1.oralul fara prezervativ 35+15=50 la zimbri-rezervatie naturala!2.@Beni1988-in pasarica aia mica nu avea ceva introdus?...un tampon, ceva de genu....eu asa am avut impresia3.faza cu iritatia mi-a fost prezentat si mie4.are hogeac la 50 lei-in pensiunea de pe deal5.60/ora6.singura chestie e ca vb binisor si curuletul7.eu am abandonat dupa ce am fost la pensiunea respectiva -neinteresant 2
beni1988 Reputație: 365 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Deva Oras:Deva Postat Septembrie 10, 2014 Depravat: sincer sa fiu nu am obs. nimica de genu asta. Iar daca era sa aibe banuiesc ca mi-as fi dat seama nu ? Cel putin aţă de la el sau altceva de genu asta nu am simtit pe acolo. La faza cu iritatia te referi la dezifectantul acela de care zicea ea si ca o ustura cand ii intra in pasarica ? Si pe mine m-au impresionat buciile, mai ales cand i-am dat doggystyle a fost ok. Eu insa nu am ales metoda pensiune, in masina mi se pare mai palpitant. De pat am avut si inca tot am parte.
ianis79 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2015 Oras:petrosani Oras:petrosani Postat Martie 9, 2015 la asta am fost si eu mie mia zis ca este din Petrila la fel oral cu prezervativ cam naspa dar in scimb nu te grabeste eu am stat o ora sani mici curul mare merita incercat
250279 Reputație: 1 Postat Martie 10, 2015 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Martie 10, 2015 Alt nr.de telefon nu are?la cel afisat este tot timpul inchis
jancsy07 Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2015 Postat Iulie 5, 2015 acum cateva zile era la DHS sa oferit la 40 ron op-np nu am putut din lipsa de timp am cerut nr dar foarte dragut mi-a raspuns ca nu il poate da
250279 Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2015 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Iulie 6, 2015 acum cateva zile era la DHS sa oferit la 40 ron op-np nu am putut din lipsa de timp am cerut nr dar foarte dragut mi-a raspuns ca nu il poate daspune-mi te rog cum arata?cum o recunosc ca acolo la dhs sunt multe...multumesc
indianuljoe Reputație: 0 Postat August 31, 2015 Oras:tm Oras:tm Postat August 31, 2015 Mai stie cinva ceva despre ea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum