x-cite Reputație: 36 Postat August 18, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 18, 2014 ce stiti despre afata din anuntul asta: Tanara, studenta, draguta, fac masaj de relaxare la domiciliul clientului ori la hotel.Doar pentru persoane serioase si educate. 0766542948 Pret 50 lei sedinta(50 min). Poza este reala si recenta.
bigdaddycool Reputație: 51 Postat August 19, 2014 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat August 19, 2014 Interesant!cat o fi sedinta cu servicii"extra"?a sunat cineva?
marius404 Reputație: 163 Postat August 22, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat August 22, 2014 E fata din poze?
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat August 22, 2014 Postat August 22, 2014 Din moment ce-si pune poză e clar că se oferă și extra
ghera Reputație: 11 Postat August 25, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 25, 2014 Salut!A dat cineva la telefon de ea? Am sunat cateva zile la rand, dar este inchis telefonul.
x-cite Reputație: 36 Postat August 25, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 25, 2014 acu are alt numar de telefon: Tanara, studenta, draguta, fac masaj de relaxare la domiciliul clientului ori la hotel.Doar pentru persoane serioase si educate. Pret 50 lei sedinta(50 min). Poza este reala si recenta.0763013440 si eu incerc sa dau de ea. Spor la futut!
leopardul16 Reputație: 4 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 2, 2014 Am vorbit cu duduia astazi si mi-a spus sub felul urmator : 50 ron sedinta de masaj 50 de minute, iar restul serviciilor se vorbesc la fata locului. Parea o fata deschisa si foarte ok..care incearca sa ne lase si noua o impresie
neros Reputație: 521 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 2, 2014 restul serviciilor ?
bigdaddycool Reputație: 51 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Septembrie 4, 2014 Probabil ca daca ii place persoana pe care o maseaza accepta si"extra". Asa isi rezerva dreptul de a selecta clientii.
neros Reputație: 521 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 4, 2014 intrebarea ar fi la ce pret ar fi serviciile "extra" sau si pretul e in functie de client....macar sa nu ceara 200 euro...ar daca cere 50 lei pe un masaj, ma gandesc ca nu ar fi sump si restul serviciilor poza sigur e reala ?
v3kt0r1 Reputație: 359 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Septembrie 4, 2014 Neros tind sa cred ca da. "Caut un domn serios si pedant, .... Poza reala, si recenta nu mai intrebati, 100% e poza mea.Tel: 0763013440. " - in anuntul asta e exact poza din topic http://www.publi24.ro/anunturi/diverse/anunt/studenta/7b0d6c717b6d6453.html Ieri avea un anunt in care era langa o masina, imbracata cu bikini si sutien, nu i se vedea fata dar presupun ca tot ea era, era o bruneta care arata bine (deci nu era grasa). Anuntul era acelasi, cel cu domn pedant.Nu l-am mai gasit azi anuntul respectiv.
bigdaddycool Reputație: 51 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Septembrie 5, 2014 Cand o tipa care face masaj de "relaxare" isi pune poze la anunt, si in special poze in chiloti e clar ca face si servicii extra. Pretul, poate sa fie al pietei, citeam mai devreme un coleg care a fost la masaj cu 40de lei si a dat 100 pe extra. Chestia nasoala e ca nu are locatie. Daca e sa mai adaugi si pretul pe camera de hotel,sa dai si extra, mai bine mergi la sigur la una de top.
ghera Reputație: 11 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 5, 2014 Salutare,Pentru cei care au dat de ea la telefon, pot spune intre ce intervale orare?? am tot sunat la amandoua numere, dar nimic, tot inchis. Ms
ady181 Reputație: 336 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Banatean transefart in Oltenia Oras:Banatean transefart in Oltenia Postat Septembrie 6, 2014 Ofer masaj de relaxare la domiciliu clientului50min la pretul de 50leiSalut sunt în oras, sunt disponibila, sunt aici ptr voii să vă fac să va simţiţi bine, degajatii si relaxatii totalRog seriozitate. Mltumesc mult.http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/masaj-de-relaxare/7b0d6d73706a6450.html Am incercat la noul nr de telefon fara succes, poate sunteti voi mai norocosi!
petre441 Reputație: 513 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 toata lumea incearca...chiar nimeni nu s-a intalnit cu ea ?
gabrogabro Reputație: 2361 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 10, 2014 Cred ca e teapa, nu raspunde la telefon
pelone Reputație: 16 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 11, 2014 Si eu am sunat cateva zile la rand dar nu radpunde.
barem Reputație: 34 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:TM Oras:TM Postat Septembrie 12, 2014 bai fratilor, sincer, nu va inteleg! fata asta o avut anunt de hotel si dup-aia si-a pus anunturi mai discrete. probabil ca nu mai vrea sau ceva s-a intamplat, credeti ca daca o haituiti de pe forum, brusc o sa va raspunda? ))))nu au niciun sens replicile astea din moment ce ea a ales sa fie foarte discreta. nici macar nu avem o recenzie..parca alergam dupa himere, pardon sirene )))tot ce pot sa va zic e ca fata exista cel putin cand avea anunturile de hotel. am vb eu cu ea, dar nu m-am intalnit cu ea fiindca isi schimbase "pretul"
cucugol Reputație: 308 Postat Septembrie 25, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat Septembrie 25, 2014 Deci. .lucrează sau nu ?
pingpong Reputație: 8 Postat Septembrie 26, 2014 Oras:Tm Oras:Tm Postat Septembrie 26, 2014 am sunato si mi-a dat ocupat de fiecare data ! i-am dat mesaj si nu se intampla nimic ... !!! deci pana la urma nu stie nimeni nimic despre ea ... -_- fain
cucugol Reputație: 308 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 14, 2014 am vorbit acuma cu ea..sta in zona traian..doar masaj mi a explicat...si doar la domiciliul clientului
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 18, 2014 Daca doar la domiciliul clientului atunci de ce ti-ar mai fi zis unde sta
cucugol Reputație: 308 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 19, 2014 Bahhhh...da cum cautati nod in papura..vrei toata povestea??cand mi a raspuns am intrebat daca e valabil anuntul..a zis ca da si ca face doar masaj la domiciliul clientului ca ea nu are...am intrebat daca ar fi ok sa iau o camera la o pensiune ce a..a zis ca accepta...am intrebat in ce zona sta ca sa stiu pe unde sa caut pensiune..atunci mi a zis traian si ca nu stie sa imi recomande ceva..dar sa revin cu un telefon cand am locatie...multumit domnu???observ ca multi sunt pe aici pentru a baga de vina ..nu pentru a imbogatii baza de date 2
bigdaddycool Reputație: 51 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Noiembrie 19, 2014 cucugol, daca te-ai intalnit cu ea,poti sa ne confirmi ca e tipa din poze?multumim!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum