europeanul112 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 5, 2014 Jet tu bai cuva masculina...sa-ti dea muie ca nu-I tara ta si nici site-ul tau....fraier ordinar....n-ai bani in buzunar si te crezi smeker
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 Da mai ai dreptate. Nu mai am bani pentru ca i-am cheltuit pe oase ca sa le impart jigodiilor ca tine. Dar nu-ti face probleme, mi s-a acordat un imprumut bancar, asa ca ai asigurata masa inca vreo 3-4 ani de acum in colo. 2
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 5, 2014 Cum vine treaba asta cu "cuva masculina" ??Motane, cred ca a fost atins targetul de injuraturi ) hai cu eliminarile ) 1 3
johnholmes Reputație: 4731 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 Cum vine treaba asta cu "cuva masculina" ??Motane, cred ca a fost atins targetul de injuraturi ) hai cu eliminarile ) pai citeste aici cum sta treaba cu expresia asta de curva masculina~!!! http://nimfomane.com/forum/topic/31033-stapana-camelia-0765997117/
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 5, 2014 Aia am vazut-o, nu inteleg faza cu "cuva" )
johnholmes Reputație: 4731 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 era nervos...se grabea...a ratat si el o litera~!!! mai lasa si tu de la tine...ce naiba?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 Stapana camelia...o stiti? ia zi ue...ai citit despre stapana ta? o stii? ia mai injura inca putin acum...te rog~!!!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 ia zi ue...ai citit despre stapana ta? o stii? ia mai injura inca putin acum...te rog~!!! Ioane si cand te gandesti ca singurul punct de reputatie al lui UE vine din partea ta....! 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 scuze~!!!...dar chiar nu imi amintesc de ce l-am dat??? o sa rog pe cineva care are cont platit sa-i dea un punct negativ ca sa vin pe zero macar~!!! 1
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 scuze~!!!...dar chiar nu imi amintesc de ce l-am dat??? o sa rog pe cineva care are cont platit sa-i dea un punct negativ ca sa vin pe zero macar~!!! Uite de ce i-ai dat, pe topicul asta: http://nimfomane.com/forum/topic/30129-roscata-sexi-si-apetisanta-0725470893/ Aceasta tipa sta in cuibul de la gara...isi zice mihaela...sau aylin...stie turca...am cunoscut-o petsonal, vorbea perfect turca..Mi-a povestit ca a fost maritata cu un tip din turcia 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 mda....eu o stiu pe fata aia, cu toata povestea ei dar nu sub numele asta...probabil asta-i motivul ptr care am dat puncul...dar ce mai conteaza?! 1
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2014 Ooo doamna Corina ... hmm ce discute sa lasat cu ea ,ramasa la stadiul de discutie , chiar suna interesant . Cat despre no sex imi aduci aminte de Cioara aaa rundunica si nu e buna asocierea asta . Este sex dar in o alta varianta . Bdsm nu e chiar pentru oricine si tine mult de creier ai nu ma refer la chestiile alea 2 ce atarna jos ci la ala de sta in spatele ochilor . Deci secretomania nu are sens .daca vrei sa presetezi ok daca vrei sa ne minti nu e ok .
silverdrop Reputație: 1 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: bdsm.services Oras:Constanta Telefon: bdsm.services Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 14, 2014 Detalii:- Spatiu special amenajat pentru BDSM (dungeon) .- Conditii si dispozitive specifice suspendarilor.- Posibilitati de detinere a sclavilor pe termen mediu / lung.- Diverse alte facilitati. Mai presus de toate , condiții de siguranță , igiena, si discretie .bdsm-constanta.blogspot.com
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 14, 2014 Doamna si-a cumparat o vila, in care a amenajat cateva celule dotate corespunzator detinerii sclavilor pe termen mediu si lung in conditii de maxima siguranta.
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2014 Doamna si-a cumparat o vila, in care a amenajat cateva celule dotate corespunzator detinerii sclavilor pe termen mediu si lung in conditii de maxima siguranta. Stii cumva are oferta "bdsm pentru toti ?"
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2014 Stii cumva are oferta "bdsm pentru toti ?" Da, dar incepe abea pe 1 octombrie. Este oferta de extrasezon.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum