Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 22, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Partajează Postat August 22, 2014 Mulumesc escrocule! Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat August 22, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 22, 2014 Fiți buni și lămuriți-mă și pe mine cine se ascunde în spatele acestui user! Că nu sunt la curent cu toate sinuozitățile de pe aici. Link spre comentariu
toll Reputație: 44 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 o gagica misto ) Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Si noi asteptam sa te duci dreaq si sa nu te mai intorci, dar iata ca nu se poate...asa ca obisnuieste-te cu idea 1 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 22, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 22, 2014 Fiți buni și lămuriți-mă și pe mine cine se ascunde în spatele acestui user! Că nu sunt la curent cu toate sinuozitățile de pe aici.o persoana cu problemeunii zic ca ar fi un homosexual de 36-38 de ani, plictisit si cu rozeta in pioneze.nu stiu ce sa zic.dar e clar ca se plictiseste. 5 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114240 Postat August 22, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 22, 2014 Fiți buni și lămuriți-mă și pe mine cine se ascunde în spatele acestui user! Că nu sunt la curent cu toate sinuozitățile de pe aici. o persoana cu problemeunii zic ca ar fi un homosexual de 36-38 de ani, plictisit si cu rozeta in pioneze.nu stiu ce sa zic.dar e clar ca se plictiseste. As mai adauga 10-12 ani la varsta si tot ce a spus futacios-man este adevarat. 1 Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Am vorbit eu cu Pisicuts, Stefi. Mi-a zis ca nu meriti niciun ban. 2 6 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114240 Postat August 22, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 22, 2014 Mulumesc escrocule! Link spre comentariu
toll Reputație: 44 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 As mai adauga 10-12 ani la varsta si tot ce a spus futacios-man este adevarat. Hmm daca chiar este femeie ? fa-i o propunere , verde contra web ) Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Hmm daca chiar este femeie ? fa-i o propunere , verde contra web )ban nebun esti si tu Link spre comentariu
toll Reputație: 44 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 ban nebun esti si tulasa sa o vada si altii nu numai tu ) Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 lasa sa o vada si altii nu numai tu )deocamdata nu am vazut-o Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 22, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 22, 2014 Link spre comentariu
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 22, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Partajează Postat August 22, 2014 ban permanent = pensie alimentara Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat August 22, 2014 Fiți buni și lămuriți-mă și pe mine cine se ascunde în spatele acestui user! Că nu sunt la curent cu toate sinuozitățile de pe aici. o persoana cu problemeunii zic ca ar fi un homosexual de 36-38 de ani, plictisit si cu rozeta in pioneze.nu stiu ce sa zic.dar e clar ca se plictiseste. As mai adauga 10-12 ani la varsta si tot ce a spus futacios-man este adevarat. Raportat la varsta Pisicuts se apropie de real. Futaciosul este in eroare, sau este in eroare pana la partea cu plictisul. Userul nostru considera ca i s-a facut o nedreptate in trecut si aceasta este modalitatea lui de a protesta fata de nedreptatea facuta. 1 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 mah nene,pana la urma si pana la coada care e treaba? eu recunosc ca nu mai inteleg nimic.plm si patru bani,nici pe topicul Randunicii nu e atata ura si dusmanie. Pisic boss,daca nu-ti este cu suparare,ma lamuresti si pe mine? eventual in pmP.S nu intelege ca-ti cer explicatii,you are the owner,da'sa mor de mai inteleg ceva Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Eu zic ca Stefi e femeie. P.S. femeie cu pulă 2 1 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 22, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 22, 2014 Eu zic ca Stefi e femeie. P.S. femeie cu pulă taci nebunule, vrei sa nu mai avem loc de codered pe thread??? 5 Link spre comentariu
PUSTOAICA2012 Reputație: 13262 Postat August 22, 2014 Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Telefon: pustoaica2012 Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 taci nebunule, vrei sa nu mai avem loc de codered pe thread??? :laugh2 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 22, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 taci nebunule, vrei sa nu mai avem loc de codered pe thread??? Hmm, verde... Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 Corect! Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 22, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 mah nene,pana la urma si pana la coada care e treaba? eu recunosc ca nu mai inteleg nimic.plm si patru bani,nici pe topicul Randunicii nu e atata ura si dusmanie. Pisic boss,daca nu-ti este cu suparare,ma lamuresti si pe mine? eventual in pmP.S nu intelege ca-ti cer explicatii,you are the owner,da'sa mor de mai inteleg ceva Pufi are probleme de personalitate, adica adopta identitatea oricui...Nu pune boticul ca nu e cazul... 1 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 22, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat August 22, 2014 Hmm, verde... verde, ca idolii mei amada si xoxo plus ca am minusuri, plus ca pot sa dau ignore la threaduri 3 Link spre comentariu
Stefi pufi Reputație: 53 Postat August 22, 2014 Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE Oras:in nori Autor Partajează Postat August 22, 2014 As mai adauga 10p-12 ani la varsta si tot ce a spus futacios-man este adevarat.Pisicuts am sa postez toate filmarile de la nasa din tel pe forum esti un escroc sentimental care faci copii la femei..si le aburesti dute la dracu..va afla tot forumul secretul tau dar si familia ta..ca esti un gunoi de om...daaa PISICUTS ESTE UN GUNOI DE OM..ASTA E ADEVARAT..SI ARE COPII CARE NU VREA SAI VADA..FUGE DE RESPONSABILITATI..ESTI O JAVRA DE OM INFECT.baneaza-ma dute-n mortii mati ca in curand vei fi vizitat...o sa vezi ca nu glumesc. Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2014 ops,sa vina DNA-ul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum