Sari la conținut

Pisicuts astept sa-mi dai BAN PERMANENT

Postări Recomandate

• Oras:b
  • Oras:b

Fiți buni și lămuriți-mă și pe mine cine se ascunde în spatele acestui user! Că nu sunt la curent cu toate sinuozitățile de pe aici.

o persoana cu probleme

unii zic ca ar fi un homosexual de 36-38 de ani, plictisit si cu rozeta in pioneze.

nu stiu ce sa zic.

dar e clar ca se plictiseste.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Fiți buni și lămuriți-mă și pe mine cine se ascunde în spatele acestui user! Că nu sunt la curent cu toate sinuozitățile de pe aici.

o persoana cu probleme

unii zic ca ar fi un homosexual de 36-38 de ani, plictisit si cu rozeta in pioneze.

nu stiu ce sa zic.

As mai adauga 10-12 ani la varsta si tot ce a spus futacios-man este adevarat.

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

o persoana cu probleme

nu stiu ce sa zic.

As mai adauga 10-12 ani la varsta si tot ce a spus futacios-man este adevarat.

Raportat la varsta Pisicuts se apropie de real. Futaciosul este in eroare, sau este in eroare pana la partea cu plictisul. Userul nostru considera ca i s-a facut o nedreptate in trecut si aceasta este modalitatea lui de a protesta fata de nedreptatea facuta.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

mah nene,pana la urma si pana la coada care e treaba? eu recunosc ca nu mai inteleg nimic.plm si patru bani,nici pe topicul Randunicii nu e atata ura si dusmanie. Pisic boss,daca nu-ti este cu suparare,ma lamuresti si pe mine? eventual in pm

P.S nu intelege ca-ti cer explicatii,you are the owner,da'sa mor de mai inteleg ceva

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm

mah nene,pana la urma si pana la coada care e treaba? eu recunosc ca nu mai inteleg nimic.plm si patru bani,nici pe topicul Randunicii nu e atata ura si dusmanie. Pisic boss,daca nu-ti este cu suparare,ma lamuresti si pe mine? eventual in pm

P.S nu intelege ca-ti cer explicatii,you are the owner,da'sa mor de mai inteleg ceva

Pufi are probleme de personalitate, adica adopta identitatea oricui...

Nu pune boticul ca nu e cazul...  :hug1

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE
  • Oras:in nori
  • Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE
  • Oras:in nori

As mai adauga 10p-12 ani la varsta si tot ce a spus futacios-man este adevarat.

Pisicuts am sa postez toate filmarile de la nasa din tel pe forum esti un escroc sentimental care faci copii la femei..si le aburesti dute la dracu..va afla tot forumul secretul tau dar si familia ta..ca esti un gunoi de om...daaa PISICUTS ESTE UN GUNOI DE OM..ASTA E ADEVARAT..SI ARE COPII CARE NU VREA SAI VADA..FUGE DE RESPONSABILITATI..ESTI O JAVRA DE OM INFECT.baneaza-ma dute-n mortii mati ca in curand vei fi vizitat...o sa vezi ca nu glumesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...