Sari la conținut

Embargo pe Cluj pentru ...

Vizitator altu2

Postări Recomandate

• Oras:tara silvaniei
Postat

Pacat de balacareala in care se transforma majoritatea topic-urilor de pe sectiunea Cluj.

Nu se transforma, s-au transformat deja cam de un an zic eu. De ce? Pentrul simplu motiv ca de fiecare data s-a gasit un senator de drept sa impulaie un nou venit pe forum. Luati orice topic la intamplare si veti vedea ca balacareala a inceput cand un nou venit si-a " permis" sa-i raspunda unui senator cu aceeasi moneda. Uitati-va ca oricare topic are cam 30% recenzii si restul e balacareala. Mai cu perdea sau cu rahat tot balacareala se pune. Din pacate mai sunt destui forumisti care se cred atotstiutori, impulaind in stanga si dreapta, indiferent ca au dreptate sau nu. Dar sunt semne de imbunatatire a situatiei, acest embargou propus de Maestru precum si faptul ca sunt tot mai multi useri noi care raspund cu aceeasi moneda la grobianismul unor asazisi senatori. Veti zice ca e mai intelept sa intorci si celalalt obraz si sa-ti vezi de recenziile tale. Poate pentru unii. Eu nu ma numar printre ei. Personal imi cer scuze majoritatii dintre voi, pentru balacareala care v-am prezentat-o pana acum. Am incercat pe cat am putut sa fiu cat mai diplomat, dsi de multe ori nu am reusit. As fi vrut sa-l vad pe stalingrad( primul care mi-a venit in gand) cum ar fi reactionat daca era in locul meu. Atata vreme cat voi fi respectat, voi respecta la randul meu. Cand voi fi jignit gratuit, plimbat prin tot regnul animal, asa cum s-a intamplat pe topicul medei, voi riposta. Cu aceleasi arme sau cu luatul in perpylis a aerelor unora.
  • Like 1
Postat

Si afara ploua, ploua

Senatoru sta pe oua

Si asteapta o gorila

Ceru gurii de-i gadila

Si se simte implinit

Cu balade adormit

Are gura clei sarmanu

I-a umplut-o-ncet silvanu

Si acum rumega-n tihna

Ce-a primit in gura-i stirba

• Like 1
Postat

Si afara ploua, ploua

Senatoru sta pe oua

Si asteapta o gorila

Ceru gurii de-i gadila

Si se simte implinit

Cu balade adormit

Are gura clei sarmanu

I-a umplut-o-ncet silvanu

Si acum rumega-n tihna

Ce-a primit in gura-i stirba

Precum iti spuneam baietash...ai mintea tare odihnita . Dar la tine ,  sunt deja convins 100%...este o stare generala.

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Stai relax ovina. Daca vrei relaxare ta invit la o stana sa auzi ce frumos behaie oitele. Colegele tale.

In calitatea ta de smardoi de oras poti sa te destresezi linistit cu o balada, doua. Nu deschide gura mare sa nu te trezesti iar cu ea plina.

• Like 1
Postat

Ha,ha,ha

Si eu care credeam ca esti bebecele sef al stanii. Vezi ca termenul a suge de la tata este in antiteza cu a intarca care inseamna ca nu mai sug. Pe cand tu vad ca o sugi in continuare. Ce sa-i faci daca nu ai fost intarcat la timp, o sugi in continuare.

Da nu-i bai. Sunt destui care sa-ti umple boticul. Sa vezi ce vesel behai in continuare.

Hai sictir

• Like 1
Postat

Ha,ha,ha

Si eu care credeam ca esti bebecele sef al stanii. Vezi ca termenul a suge de la tata este in antiteza cu a intarca care inseamna ca nu mai sug. Pe cand tu vad ca o sugi in continuare. Ce sa-i faci daca nu ai fost intarcat la timp, o sugi in continuare.

Da nu-i bai. Sunt destui care sa-ti umple boticul. Sa vezi ce vesel behai in continuare.

Hai sictir

Bey..."... " vezi ca-i confundat termenii san ( tata ) . Nici nu ma asteptam la altceva de la tine. Traieste-ti viata bey copilash....nu-ti mai pierde timpu' p'aci  .

Postat

Bey..."... " vezi ca-i confundat termenii san ( tata ) . Nici nu ma asteptam la altceva de la tine. Traieste-ti viata bey copilash....nu-ti mai pierde timpu' p'aci  .

Sigur nu esti mahmur? Ca vad ca ai luat-o pe ulei. Tradu-mi fraza ' tu sugeai de la mata de la tata. Dupa gramatica ta antaia trebuia sa scrii tu sugeai de la mata, de la tacto. Fraiere de biblioteca. Esti ovina si in realitate nu doar virtual

Stay relax , imi traiesc viata asa cum vreau, te las pe tine sa-ti pierzi timpul, eu scriu balade chiar si cand imi pierd timpu.

Postat

Sigur nu esti mahmur? Ca vad ca ai luat-o pe ulei. Tradu-mi fraza ' tu sugeai de la mata de la tata. Dupa gramatica ta antaia trebuia sa scrii tu sugeai de la mata, de la tacto. Fraiere de biblioteca. Esti ovina si in realitate nu doar virtual

Stay relax , imi traiesc viata asa cum vreau, te las pe tine sa-ti pierzi timpul, eu scriu balade chiar si cand imi pierd timpu.

Hai sa nu-ti mai traduc...iti arat pe direct .

Postat

No bine ma ca esti hotarat. Vorba baladei tioi da sati ajunga

Postat

Gura ca gura da sa vezi laba gorilei cand tia face mucii cravata

• Like 1
Vizitator danyelle1980
Reputație: 0
Postat

contati si pe mine

Postat

bine mai maxime ca-ti place

deoarece am fost convocat la un turnir in doi de senatoru ovina, si cum am confirmat prezenta, mai ramane sa caut un martor care sa asiste.

ovina s-ar putea sa vina cu borcica, pe post de scriitor de recenzie,la oralul ce i-l voi da

deci ,in concluzie nu ai vrea tu sa vii sa faci o recenzie adevarata, nu de alta da mi-e frica ca borcica iar v-a scrie din inchipuiri

Postat

Bey senatoru oviina. Vezi ca ti- am trimis pe email data.ora.locul. unei tainice intalniri

Abia astept sa ti vaz mutra. Pocita fireste

Postat

ha,ha,ha

senatoru ovina vad ca zis pas la intalnirea programata azi la ora 10. Sau mia vazut gorila si a intins-o. Da nu-i bai. Or mai fi motive sa ne intalnim fireste.

El nu este un las el e senatoru si da cu flit la toata pulimea.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

ha,ha,ha

senatoru ovina vad ca zis pas la intalnirea programata azi la ora 10. (...)

Ovi, ai avut întâlnire cu badea Silvanu și nu ai onorat-o?!

Postat

Da domnule stalingrad, s- a dat lovit saracul. Duminica seara atata dor l- a cuprons de vroia sa ne intalnim atunci seara. I-am trimis ieri pe mail un loc unde ne putem vedea, dar azi a uitat sa vina sa-si elibereze superfrustrarea. Iti dai seama ce greu ii este sa munceasca cu frustrarea dupe el. Da las ca- i trece cand i- oi inchina o oda

Postat

In calitatea matale de bun cunoscator al limbii romane, tr intreb curios: oare balada inchinata ovinei este chiar slaba?

Sau trebuia ss- i dedic o superrecenzie fake?

Am aflat amu ca o oda era cea mai potrivita. Ce sa faci mai gresrste omul.

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Ovii si silvanu... Va dedic acest videoclip ... sper sa va foloseasca...

Cele bune!!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...