silvanu Reputație: 188 Postat August 26, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 26, 2014 Pacat de balacareala in care se transforma majoritatea topic-urilor de pe sectiunea Cluj.Nu se transforma, s-au transformat deja cam de un an zic eu. De ce? Pentrul simplu motiv ca de fiecare data s-a gasit un senator de drept sa impulaie un nou venit pe forum. Luati orice topic la intamplare si veti vedea ca balacareala a inceput cand un nou venit si-a " permis" sa-i raspunda unui senator cu aceeasi moneda. Uitati-va ca oricare topic are cam 30% recenzii si restul e balacareala. Mai cu perdea sau cu rahat tot balacareala se pune. Din pacate mai sunt destui forumisti care se cred atotstiutori, impulaind in stanga si dreapta, indiferent ca au dreptate sau nu. Dar sunt semne de imbunatatire a situatiei, acest embargou propus de Maestru precum si faptul ca sunt tot mai multi useri noi care raspund cu aceeasi moneda la grobianismul unor asazisi senatori. Veti zice ca e mai intelept sa intorci si celalalt obraz si sa-ti vezi de recenziile tale. Poate pentru unii. Eu nu ma numar printre ei. Personal imi cer scuze majoritatii dintre voi, pentru balacareala care v-am prezentat-o pana acum. Am incercat pe cat am putut sa fiu cat mai diplomat, dsi de multe ori nu am reusit. As fi vrut sa-l vad pe stalingrad( primul care mi-a venit in gand) cum ar fi reactionat daca era in locul meu. Atata vreme cat voi fi respectat, voi respecta la randul meu. Cand voi fi jignit gratuit, plimbat prin tot regnul animal, asa cum s-a intamplat pe topicul medei, voi riposta. Cu aceleasi arme sau cu luatul in perpylis a aerelor unora. 1
thecat Reputație: 10279 Postat August 26, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 26, 2014 See here for details... 1
nickolass Reputație: 44 Postat August 27, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 27, 2014 Al dracu de forum pacifist... 1
oviii Reputație: -494 Postat August 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 27, 2014 Al dracu de forum pacifist...De unde...daca p'aci "ploua cu ninje , pe care nimeni nu-i putea atinje " ?...si mai mult , mai au si mintea foarte odihnita...aviz scriitorilor ( amatorilor ) de balade .
silvanu Reputație: 188 Postat August 27, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 27, 2014 Si afara ploua, plouaSenatoru sta pe ouaSi asteapta o gorila Ceru gurii de-i gadilaSi se simte implinitCu balade adormitAre gura clei sarmanuI-a umplut-o-ncet silvanuSi acum rumega-n tihnaCe-a primit in gura-i stirba 1
oviii Reputație: -494 Postat August 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 27, 2014 Si afara ploua, plouaSenatoru sta pe ouaSi asteapta o gorilaCeru gurii de-i gadilaSi se simte implinitCu balade adormitAre gura clei sarmanuI-a umplut-o-ncet silvanuSi acum rumega-n tihnaCe-a primit in gura-i stirbaPrecum iti spuneam baietash...ai mintea tare odihnita . Dar la tine , sunt deja convins 100%...este o stare generala. 2 8
silvanu Reputație: 188 Postat August 28, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 28, 2014 Stai relax ovina. Daca vrei relaxare ta invit la o stana sa auzi ce frumos behaie oitele. Colegele tale.In calitatea ta de smardoi de oras poti sa te destresezi linistit cu o balada, doua. Nu deschide gura mare sa nu te trezesti iar cu ea plina. 1
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Bey..."..." cand mergeam io la stana...tu sugeai de la ma-ta de la tata ( daca nu cumva te-o fi intarcat altcineva...ca sa-ti umple gurita ).
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Ha,ha,haSi eu care credeam ca esti bebecele sef al stanii. Vezi ca termenul a suge de la tata este in antiteza cu a intarca care inseamna ca nu mai sug. Pe cand tu vad ca o sugi in continuare. Ce sa-i faci daca nu ai fost intarcat la timp, o sugi in continuare.Da nu-i bai. Sunt destui care sa-ti umple boticul. Sa vezi ce vesel behai in continuare.Hai sictir 1
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Ha,ha,haSi eu care credeam ca esti bebecele sef al stanii. Vezi ca termenul a suge de la tata este in antiteza cu a intarca care inseamna ca nu mai sug. Pe cand tu vad ca o sugi in continuare. Ce sa-i faci daca nu ai fost intarcat la timp, o sugi in continuare.Da nu-i bai. Sunt destui care sa-ti umple boticul. Sa vezi ce vesel behai in continuare.Hai sictirBey..."... " vezi ca-i confundat termenii san ( tata ) . Nici nu ma asteptam la altceva de la tine. Traieste-ti viata bey copilash....nu-ti mai pierde timpu' p'aci .
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Bey..."... " vezi ca-i confundat termenii san ( tata ) . Nici nu ma asteptam la altceva de la tine. Traieste-ti viata bey copilash....nu-ti mai pierde timpu' p'aci .Sigur nu esti mahmur? Ca vad ca ai luat-o pe ulei. Tradu-mi fraza ' tu sugeai de la mata de la tata. Dupa gramatica ta antaia trebuia sa scrii tu sugeai de la mata, de la tacto. Fraiere de biblioteca. Esti ovina si in realitate nu doar virtualStay relax , imi traiesc viata asa cum vreau, te las pe tine sa-ti pierzi timpul, eu scriu balade chiar si cand imi pierd timpu.
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Sigur nu esti mahmur? Ca vad ca ai luat-o pe ulei. Tradu-mi fraza ' tu sugeai de la mata de la tata. Dupa gramatica ta antaia trebuia sa scrii tu sugeai de la mata, de la tacto. Fraiere de biblioteca. Esti ovina si in realitate nu doar virtualStay relax , imi traiesc viata asa cum vreau, te las pe tine sa-ti pierzi timpul, eu scriu balade chiar si cand imi pierd timpu.Hai sa nu-ti mai traduc...iti arat pe direct .
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 No bine ma ca esti hotarat. Vorba baladei tioi da sati ajunga
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Numa' gura-i de tine muistule.
silvanu Reputație: 188 Postat August 31, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat August 31, 2014 Gura ca gura da sa vezi laba gorilei cand tia face mucii cravata 1
oviii Reputație: -494 Postat August 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat August 31, 2014 Gura ca gura da sa vezi laba gorilei cand tia face mucii cravataHai sa vedem fraiere .
Vizitator danyelle1980 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2014 Postat Septembrie 1, 2014 contati si pe mine
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 1, 2014 mama da ce de embargoo e p'aci:).
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 1, 2014 bine mai maxime ca-ti placedeoarece am fost convocat la un turnir in doi de senatoru ovina, si cum am confirmat prezenta, mai ramane sa caut un martor care sa asiste.ovina s-ar putea sa vina cu borcica, pe post de scriitor de recenzie,la oralul ce i-l voi dadeci ,in concluzie nu ai vrea tu sa vii sa faci o recenzie adevarata, nu de alta da mi-e frica ca borcica iar v-a scrie din inchipuiri
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 1, 2014 Bey senatoru oviina. Vezi ca ti- am trimis pe email data.ora.locul. unei tainice intalniriAbia astept sa ti vaz mutra. Pocita fireste
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 2, 2014 ha,ha,hasenatoru ovina vad ca zis pas la intalnirea programata azi la ora 10. Sau mia vazut gorila si a intins-o. Da nu-i bai. Or mai fi motive sa ne intalnim fireste.El nu este un las el e senatoru si da cu flit la toata pulimea.
stalingrad Reputație: 44 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 2, 2014 ha,ha,hasenatoru ovina vad ca zis pas la intalnirea programata azi la ora 10. (...) Ovi, ai avut întâlnire cu badea Silvanu și nu ai onorat-o?!
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 2, 2014 Da domnule stalingrad, s- a dat lovit saracul. Duminica seara atata dor l- a cuprons de vroia sa ne intalnim atunci seara. I-am trimis ieri pe mail un loc unde ne putem vedea, dar azi a uitat sa vina sa-si elibereze superfrustrarea. Iti dai seama ce greu ii este sa munceasca cu frustrarea dupe el. Da las ca- i trece cand i- oi inchina o oda
silvanu Reputație: 188 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Septembrie 2, 2014 In calitatea matale de bun cunoscator al limbii romane, tr intreb curios: oare balada inchinata ovinei este chiar slaba?Sau trebuia ss- i dedic o superrecenzie fake?Am aflat amu ca o oda era cea mai potrivita. Ce sa faci mai gresrste omul.
unu-altu25 Reputație: 369 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 3, 2014 Ovii si silvanu... Va dedic acest videoclip ... sper sa va foloseasca...Cele bune!! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum