oviii Reputație: -494 Postat Noiembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 9, 2014 tay relaxdaca vezi postarile "colegilor" ciucurel so ovii la adresa mea vei vedea care dintre noi are dreptate. A aduce jigniri in mod repetat unui om (sau gorila ce plm) numai pentru ca si-a permis sa spuna parerea lui aici pe forum este perfect normal din partea unor " senatori de drept" . Din pacate aparitia unor asemenea specimene este tot mai frecventa in ziua de azi atat pe forum cat si in viata de zi cu zi. M-am saturat de oameni (sau ovine veti zice) care le stiu pe toate si le lipseste cei 7 ani de acasa. Oameni care in afara de "gura mare" nu au nimic de spus in concret, oameni fara caracter, oameni care prin grobianismul lor pateaza fata acestui popor.dar asta e tara in care traim, eu m-am obisnuit si cand ma satur imi iau 2-3 zile libere si vizitez civilizatia europeana. Dar din pacate si acolo cei ca specimenele exemplificate mai sus ne-au facut de ras pe noi ca popor si se uita chioras la tine cand spui ca esti roman.pace noua Mai ca-mi vine sa plang . Lasa-ma sa ghicesc...tu ai asa... o oarecare culoare portocalie ???Sunt sigur ca nu ma insel...tu marele spirit European...marele frustrat de istoria lui Est-Europeana . Hai ma lesi ba...ma mir ca astia iti dau liber la granita . Tu , de fapt nu faci altceva decat sa manjesti valorile Europei de Vest .Vai si amar de prefacuti ca tine...vopsiti portocaliu . 1 8
silvanu Reputație: 188 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:tara silvaniei Oras:tara silvaniei Postat Noiembrie 12, 2014 Mai ca-mi vine sa plang . Lasa-ma sa ghicesc...tu ai asa... o oarecare culoare portocalie ???Sunt sigur ca nu ma insel...tu marele spirit European...marele frustrat de istoria lui Est-Europeana . Hai ma lesi ba...ma mir ca astia iti dau liber la granita . Tu , de fapt nu faci altceva decat sa manjesti valorile Europei de Vest .Vai si amar de prefacuti ca tine...vopsiti portocaliu . stay relax oviinasau poti sa si plangi dupa ce-l votezi pe ponta presedinteca si culoare sunt liberal dar nu de asta vopsit precum Iohannis, de ala un picut mai vechi cu radacini liberalenu sunt nici frustrat nici portocaliu, revolutia portocalie a fost si este un mare fas. Atata doar ca ma plictisesc repede de atotstiutorii din tara asta cat si de pe forumul asta. Si atunci vizitez tarile civilizate. Cat mi-a ramane ceva in buzunar dupa ce -mi ia ponta impozitele, tot mai mari de la o luna la alta. Iti doresc sa poti vizita macar jumate din ce am vizitat eu. Si poate atunci ti s-a lumina si tie vocabularul.pace tie
oviii Reputație: -494 Postat Noiembrie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 24, 2014 Mai ca-mi vine sa plang . Lasa-ma sa ghicesc...tu ai asa... o oarecare culoare portocalie ???Sunt sigur ca nu ma insel...tu marele spirit European...marele frustrat de istoria lui Est-Europeana . Hai ma lesi ba...ma mir ca astia iti dau liber la granita . Tu , de fapt nu faci altceva decat sa manjesti valorile Europei de Vest .Vai si amar de prefacuti ca tine...vopsiti portocaliu . stay relax oviinasau poti sa si plangi dupa ce-l votezi pe ponta presedinteca si culoare sunt liberal dar nu de asta vopsit precum Iohannis, de ala un picut mai vechi cu radacini liberalenu sunt nici frustrat nici portocaliu, revolutia portocalie a fost si este un mare fas. Atata doar ca ma plictisesc repede de atotstiutorii din tara asta cat si de pe forumul asta. Si atunci vizitez tarile civilizate. Cat mi-a ramane ceva in buzunar dupa ce -mi ia ponta impozitele, tot mai mari de la o luna la alta. Iti doresc sa poti vizita macar jumate din ce am vizitat eu. Si poate atunci ti s-a lumina si tie vocabularul.pace tieVai de mama ta de liberal...din astia care se vad liberali doar ca au vazut cateva tari Occidentale...m-i plin podu' . Impozitele nu t-i le ia Ponta...ci toti Ciumarii , Remesii , Bocii , Pontii...si altii care vor mai urma...si asta pana la sfarsitul vietii tale . Crezi ca am nevoie sa vizitez juma' din tarile vizitate de tine...ca sa ma dau mare liberal ?...sau ai impresia ca vizita ta in cateva tari Occidentale ti-a luminat vocabularul ???... cum ar fi... "Du bist ein arschloch"
futezatorul Reputație: 185 Postat Decembrie 12, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 12, 2014 Contati si pe mine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum