Sari la conținut

Ce ai visat aseara?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ce vise are una lume...eu n-am mai visat asa ceva de cand aveam 16 ani :slap2

Postat

Am visat ca ma înec într-un lac imens. Am citit la interpretarea viselor și ăștia zic ca ori ma paşte o primejdie ori voi avea parte de o renaștere emoțională. Mă să-mi bag pula.....

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Acum cateva seri am visat ca eram in fata blocului unui tovaras si ma indreptam spre scara. El are o aleea de 40-50m pana la bloc, intunecata noaptea. Ma rog, cum mergeam eu spre scara am trecut pe langa un muncitor la spatii verzi care statea si se uita cam dubios la mine, iar cativa metrii mai in fata numai serpi frate. Si veneau spre mine si eu tot le dadeam picioare. Aici m-am trezit transpirat si cu o durere la picior, in vis loveam serpi si in realitate loveam peretele. Ciudat vis ... Stie cineva ce o insemna, nu ca as crede in vise dar de curiozitate ?

• Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Trebuie sa-ti iei pat de mijloc. Urgent!

L.E. ..si sa scrii metri cu un singur "i" ;)

• Like 1
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Am visat ca ma înec într-un lac imens. Am citit la interpretarea viselor și ăștia zic ca ori ma paşte o primejdie ori voi avea parte de o renaștere emoțională. Mă să-mi bag pula.....

Cred ca mai degraba ai o perioada proasta din care o sa iesi putin schimbat, mai linistit, mai echilibrat... :)

:hug1

Acum cateva seri am visat ca eram in fata blocului unui tovaras si ma indreptam spre scara. El are o aleea de 40-50m pana la bloc, intunecata noaptea. Ma rog, cum mergeam eu spre scara am trecut pe langa un muncitor la spatii verzi care statea si se uita cam dubios la mine, iar cativa metrii mai in fata numai serpi frate. Si veneau spre mine si eu tot le dadeam picioare. Aici m-am trezit transpirat si cu o durere la picior, in vis loveam serpi si in realitate loveam peretele. Ciudat vis ... Stie cineva ce o insemna, nu ca as crede in vise dar de curiozitate ?

Lume perversa cu care ai de a face... dar daca si in somn dai din picioare, n-au nici o sansa!  :laugh2

Poate imi sare cineva in cap, m-am lasat de zodii, am inceput cu vise...  :laugh2  :slap2

• Like 1
Postat

Eu visez des ca zbor , nu cu avion ci asa ca supermen. :)) .

Super misto alea!  :gifs_ojos

Zici ca nimic nu te poate atinge... :)

Vizitator alexx_catalin.77
Postat

Poate imi sare cineva in cap, m-am lasat de zodii, am inceput cu vise...  :laugh2  :slap2

maine-poimaine dai si-n bobi p-aci  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Catania
Postat

de multe ori mi s-a intamplat sa visez, ca si cum as zbura... cand nu mai reusesc sa-mi mentin echilibrul si ma prabusesc de la 1000-2000 de metri altitudine, ma trezesc rapid... panicat... 

mi s-a intamplat sa visez numere si, facand anumite legaturi intre ele, bazate pe superstitii, am bagat la loto si am fost foarte aproape sa castig!

mi s-a intamplat sa visez ca aveam multi bani si ca-mi puteam permite sa-i cheltuiesc pe o gramada de lucruri... dar cand numaram ultima gramada de bancnote de 100 de euroi... zbushhhhh, ma trezeam... plm, nu putea dura mai mult al naibii vis ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

maine-poimaine dai si-n bobi p-aci  :laugh2

:laugh2

Daca nu plec in vacanta nici in septembrie, ma apuc de ghicit...  :laugh2

Spun de pe acum, pot sa scanez aura omului si sa spun in ce locuri are probleme, am momente cand ii citesc gandurile, pot sa-l purific sau sa-i transmit energia mea negativa, pot avea viziuni uneori legat de ce face in prezent, fara sa fie cu mine...

Daca spun mai multe imi trimit astia ambulanta de casa de nebuni!  :laugh2

@ Joseph,

Cred ca multe proiecte incepute de tine, se termina prost...

Persista, intr-o zi o sa zbori cat de sus vrei, fara sa cazi... :)

Vizitator
Postat

Lume perversa cu care ai de a face... dar daca si in somn dai din picioare, n-au nici o sansa!  :laugh2

Nu prea am oameni perversi in jur, fara sa ma refer la perversi sexuali :laugh2. Sau am?  :thinking

Postat

Nu prea am oameni perversi in jur, fara sa ma refer la perversi sexuali :laugh2. Sau am?  :thinking

:laugh2

Cine n-are?

Dar ii depistezi doar dupa ce isi arata fatza, adica cand vor ceva de la tine... :)

• Oras:here
  • Oras:here
Postat

Eu visez des ca zbor , nu cu avion ci asa ca supermen. :)) .

Se observa...,asa l-ai plasmuit pe "supermen"

Postat

As mai reveni, dar nu am numarul de telefon...  :laugh2

Si ti-am zis sa pastrezi nr meu de telefon D

• Like 1
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Si ti-am zis sa pastrezi nr meu de telefon D

-Finulee,eu m-am bagat peste Stefi?;-)

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Când visezi șerpi e cu moarte în general, așa se zice din bătrâni. Eu am visat șerpi de vreo 4 ori. O dată a murit spânzurat, de 3 ori nu s-a întâmplat nimic. Nu cred că au vreo interpretare logică, visele..

Postat

Cateodata visez ca sunt la ski si dimineata e patul plin de smantana si am febra la brate!;-)

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Bag pula ce topic chiar ca omu a ramas fara inspiratie daca ati inceput sa deschideti asa ceva

Postat

@ Joseph,

Persista, intr-o zi o sa zbori cat de sus vrei, fara sa cazi...  :)

Daca vei ajunge sa ma visezi, s-ar putea sa te umezesti natural si sa nu ma mai poti uita :P De unde stii tu la ce proiecte lucrez ca sa comentezi la modul negativ ? Ai orgasm atunci cand ma ataci ?

Cred ca ti s-ar potrivi de minune proiectul Ice Bucket, doar ca ar trebui sa ti se toarne o galeata cu sampanie si multa gheata :P
  • Oras:Clongowes
  • Oras:Clongowes
Postat

Daca vei ajunge sa ma visezi, s-ar putea sa te umezesti natural si sa nu ma mai poti uita 

De ce, Josep, esti asa de inspaimantator incat ar face pipi pe ea?

• Like 1
Postat

De ce, Josep, esti asa de inspaimantator incat ar face pipi pe ea?

:laugh2  :laugh2 

Eu nu ma consider inspaimantator, dar de la prea multa bautura, mai face omul si shushu, caci organismul cere  :bow

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

atat de obosit am fost, incat nici nu-mi mai amintesc ce am visat, in mod sigur am visat ceva, deoaree cu totii visam, doar ca deseori nu ne amintim

Postat

@ Joseph,

Persista, intr-o zi o sa zbori cat de sus vrei, fara sa cazi... :)

Daca vei ajunge sa ma visezi, s-ar putea sa te umezesti natural si sa nu ma mai poti uita :P De unde stii tu la ce proiecte lucrez ca sa comentezi la modul negativ ? Ai orgasm atunci cand ma ataci ?

Cred ca ti s-ar potrivi de minune proiectul Ice Bucket, doar ca ar trebui sa ti se toarne o galeata cu sampanie si multa gheata :P

Unde ti s-a parut ca te-am atacat?

Eu am spus ceva pozitiv, incurajator, nu mi-am batut joc.

Dar tu trebuie sa-mi demonstrezi inca o data ca ai probleme psihice...

Multa sanatate!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...