studentabuna Reputație: 65365 Postat Ianuarie 30, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Ianuarie 30, 2015 Ar fii ceva frumos cu amandoua in acelasi timp,nu stiu daca fetele accepta.Nu se poate cu amandoua în același timp. 4
costachie Reputație: 2 Postat Februarie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Severin Telefon: [email protected] Oras:Severin Postat Februarie 1, 2015 Ok mersi de raspuns.
valcomdan Reputație: 10 Postat Februarie 1, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 1, 2015 salut Am vizitat-o si eu pe domnisoara in cauza...vazand atatea recenzii pozitive am zis sa o incerc si eu.Am sunat-o,stabilit ora si locatia unde trebuie sa ajung,locatie deja cunoscuta de toata lumea,fata a respectat programarea,m-a poftit sa urc la ea...Sincer in momentul in care am intrat si am vazut-o am vrut sa renunt(nu este deloc pe gustul meu) dar tinand cont de recenziile de pe site am zis totusi sa raman in special pentru gfe si oralul despre care vorbeste toata lumea...am mers in camera de scandal,fata era imbracata in colanti si maieu sau tricou,mi-a cerut banii a zis ca e prima oara cand vin si ar dorii si ea banii..pot sa va zic ca atitudine ..era foarte retinuta..nu prea vorbea,ma privea ciudat(si nu sunt unul care sa am probleme de igiena sau sa arat rau).Am lasat banii pentru ON+NP cu CIM.. fata a inceput sa o suga o baga toata...cu ruperi de ritm.m-a intrebat daca vreau sa facem numai oral ,a parut sa numai vrea si normal..la care eu am acceptat..bineinteles mi-a inapoiat diferenta de bani..finalizat la ea in gura..Fratiilor pot sa va zic ca din punctul meu de vedere asta nu se numeste un oral bun...aqm depinde de fiecare..dar mie nu mi-a placut mai ales ca am simtit si putin dintii..iar cand am ajuns acasa..am descoperit ca eram foarte zgariat pe capul pulii..dupa finalizare am mers la baie..am vazut-o respectiv salutat-o si pe lili pe hol,mi-a aprins si becul la baie..era doar in chilotei..mi_a zambit discret..hotarandu-ma sa-i fac si ei o vizita...cu urmatoarea ocazie.. Notele:Fata:6(nimic special,destul de grasuta,scunduca pe la 1.62,la fata cateva cosuri,fata comuna)Oral:6(repet este parerea mea,nu vreau sa_mi conteste cineva parerea,dar mie nu mi-a placut deloc)GFE:5 nimic special,raspundea frumos daca o intrebam ceva,dar atat...FK:nu stiu,nu m-a interesatNormal:nu am mai facut dupa cum v-am zis si ma bucur.Locatie:8...(dormitor ok,numai pun pentru scandal,baia ok..prosop curat....bucataria nu am vazut-o,se ajunge usor)igiena:10,niciun fel de problema,curata,fara mirosuri strainePer total:eu nu ma mai intorc..mi-a fost de ajuns,mai ales ca in momentul in care am ajuns la intrare in bloc am sunat,m-a vazut si a inchis telefonul...am sunat din nou a raspuns si m-a intrebat daca sunt tigan(de specificat ca sunt brunet dar nicio asemanare de tigan sau ceva de genul) i-am raspuns ca nu..si pana la urma m-a primit dar din ce am vazut cam in dubii,cred ca de asta ma privea si ciudat din momentul in care am intrat 1
studentabuna Reputație: 65365 Postat Februarie 1, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Februarie 1, 2015 salut Am vizitat-o si eu pe domnisoara in cauza...vazand atatea recenzii pozitive am zis sa o incerc si eu.Am sunat-o,stabilit ora si locatia unde trebuie sa ajung,locatie deja cunoscuta de toata lumea,fata a respectat programarea,m-a poftit sa urc la ea...Sincer in momentul in care am intrat si am vazut-o am vrut sa renunt(nu este deloc pe gustul meu) dar tinand cont de recenziile de pe site am zis totusi sa raman in special pentru gfe si oralul despre care vorbeste toata lumea...am mers in camera de scandal,fata era imbracata in colanti si maieu sau tricou,mi-a cerut banii a zis ca e prima oara cand vin si ar dorii si ea banii..pot sa va zic ca atitudine ..era foarte retinuta..nu prea vorbea,ma privea ciudat(si nu sunt unul care sa am probleme de igiena sau sa arat rau).Am lasat banii pentru ON+NP cu CIM.. fata a inceput sa o suga o baga toata...cu ruperi de ritm.m-a intrebat daca vreau sa facem numai oral ,a parut sa numai vrea si normal..la care eu am acceptat..bineinteles mi-a inapoiat diferenta de bani..finalizat la ea in gura..Fratiilor pot sa va zic ca din punctul meu de vedere asta nu se numeste un oral bun...aqm depinde de fiecare..dar mie nu mi-a placut mai ales ca am simtit si putin dintii..iar cand am ajuns acasa..am descoperit ca eram foarte zgariat pe capul pulii..dupa finalizare am mers la baie..am vazut-o respectiv salutat-o si pe lili pe hol,mi-a aprins si becul la baie..era doar in chilotei..mi_a zambit discret..hotarandu-ma sa-i fac si ei o vizita...cu urmatoarea ocazie.. Notele:Fata:6(nimic special,destul de grasuta,scunduca pe la 1.62,la fata cateva cosuri,fata comuna)Oral:6(repet este parerea mea,nu vreau sa_mi conteste cineva parerea,dar mie nu mi-a placut deloc)GFE:5 nimic special,raspundea frumos daca o intrebam ceva,dar atat...FK:nu stiu,nu m-a interesatNormal:nu am mai facut dupa cum v-am zis si ma bucur.Locatie:8...(dormitor ok,numai pun pentru scandal,baia ok..prosop curat....bucataria nu am vazut-o,se ajunge usor)igiena:10,niciun fel de problema,curata,fara mirosuri strainePer total:eu nu ma mai intorc..mi-a fost de ajuns,mai ales ca in momentul in care am ajuns la intrare in bloc am sunat,m-a vazut si a inchis telefonul...am sunat din nou a raspuns si m-a intrebat daca sunt tigan(de specificat ca sunt brunet dar nicio asemanare de tigan sau ceva de genul) i-am raspuns ca nu..si pana la urma m-a primit dar din ce am vazut cam in dubii,cred ca de asta ma privea si ciudat din momentul in care am intratAi venit la mine într-o zi de sâmbătă, 13 decembrie.Ai sunat și ai zis ca ești pe la institut. Era întuneric afară și nu am putut vedea bine, și da eram în dubii; de aceea te-am privit ciudat. Este decizia ta și trebuie respectata. Mulțumesc pentru recenzie. 4
valcomdan Reputație: 10 Postat Februarie 1, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 1, 2015 Ai venit la mine într-o zi de sâmbătă, 13 decembrie.Ai sunat și ai zis ca ești pe la institut. Era întuneric afară și nu am putut vedea bine, și da eram în dubii; de aceea te-am privit ciudat. Este decizia ta și trebuie respectata. Mulțumesc pentru recenzie.da,era intuneric era in jur de ora 18,chiar vroiai sa pleci(sa termini programul) cand te-am sunat si ai zis ca ma astepti daca ajung sigur si vin in 30min...si chiar mai asteptat(aici ai un mare plus,ai fost parolista)numai stiu exact data.da asta este doar parerea mea,acum depinde de fiecare,poate si de aici ai avut si o altfel de atitudine fata de ce spun alti colegi.Cu multa placere si bafta in continuare!!
studentabuna Reputație: 65365 Postat Februarie 1, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Februarie 1, 2015 da,era intuneric era in jur de ora 18,chiar vroiai sa pleci(sa termini programul) cand te-am sunat si ai zis ca ma astepti daca ajung sigur si vin in 30min...si chiar mai asteptat(aici ai un mare plus,ai fost parolista)numai stiu exact data.da asta este doar parerea mea,acum depinde de fiecare,poate si de aici ai avut si o altfel de atitudine fata de ce spun alti colegi.Cu multa placere si bafta in continuare!!De aceea am avut o altfel de atitudine Mulțumesc frumos. 4
studentabuna Reputație: 65365 Postat Februarie 6, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Februarie 6, 2015 anunț ca pana luni, atât eu, cât și colega mea vom lucra non-stop. 4
neymar44 Reputație: 265 Postat Februarie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2015 inseamna ca ne putem incalzi bine, mai ales pe frigul asta )
studentabuna Reputație: 65365 Postat Februarie 6, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Februarie 6, 2015 inseamna ca ne putem incalzi bine, mai ales pe frigul asta )ahhhh....da 4
dashberlin2012 Reputație: 14 Postat Februarie 6, 2015 Oras:. Oras:. Postat Februarie 6, 2015 anunț ca pana luni, atât eu, cât și colega mea vom lucra non-stop. e foame de bani?
alexutzurulzz Reputație: -4 Postat Februarie 10, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 10, 2015 colega ta nu mai lucreaza?
studentabuna Reputație: 65365 Postat Februarie 11, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Februarie 11, 2015 colega ta nu mai lucreaza?ba da, lucrează. 4
alexutzurulzz Reputație: -4 Postat Februarie 11, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 11, 2015 atunci de ce are telefonul inchis?
lili blonda Reputație: 348 Postat Februarie 11, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 11, 2015 Am telefonul închis când nu lucrez. Poți sa ma suni si pe nr asta daca ăla nu merge:0743510171 1
studentabuna Reputație: 65365 Postat Februarie 12, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Februarie 12, 2015 ☺😅☺ 4
studentabuna Reputație: 65365 Postat Februarie 12, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Februarie 12, 2015 Am terminat sesiunea. 4
blueeyes30m Reputație: 4 Postat Februarie 12, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 12, 2015 felicitari!!! :clappsper sa te intalnesc zilele astea ca tare curios sunt
blueeyes30m Reputație: 4 Postat Februarie 13, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 13, 2015 Ce sani sensibili ai si te gadili cam usor Pacat ca nu prea iti place preferatul meu...
studentabuna Reputație: 65365 Postat Februarie 26, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Februarie 26, 2015 Ce sani sensibili ai si te gadili cam usor Pacat ca nu prea iti place preferatul meu...așa este..mă gadil foarte usor😊😊 4
studentabuna Reputație: 65365 Postat Februarie 26, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Februarie 26, 2015 😊 ☺ 3
iguana3 Reputație: -3647 Postat Martie 2, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 2, 2015 ☺Mai lucrezi? 2 3
studentabuna Reputație: 65365 Postat Martie 2, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Martie 2, 2015 Mai lucrezi?Da. 3
lucyxxx Reputație: 5 Postat Martie 3, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 3, 2015 faci si anal?
studentabuna Reputație: 65365 Postat Martie 4, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Martie 4, 2015 faci si anal?Nu. 4
daviddan Reputație: 3 Postat Martie 5, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Martie 5, 2015 vreau sa te vizitez si eu imi plac postarile despre tine lucrezi in fiecare zi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum