Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

• Oras:România

Pai eu spun ce vad dacă în poze arăți bine în realitate și mai bine de aceea vreau sa vin la Craiova ți-am spus nu ma interesează dacă pui ceas pe mine ma interesează sa ma simt bine cu tine asa cum spun mai multe persoane în comentarii și sper ca nu ma înșel pupici în păsărica dacă vrei

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila

Pai eu spun ce vad dacă în poze arăți bine în realitate și mai bine de aceea vreau sa vin la Craiova ți-am spus nu ma interesează dacă pui ceas pe mine ma interesează sa ma simt bine cu tine asa cum spun mai multe persoane în comentarii și sper ca nu ma înșel pupici în păsărica dacă vrei

vino la craiova☺️.nu pun ceas eu,o sa te simti bine cu mine ;multi spun de bine de mine;nu te vei insela .....pupici
  • Like 3
Link spre comentariu

Ok de venit o sa vin dar te anunt cu cateva zile inainte ca sa stii si normal ca asta vreau sa ma simt bine cu tine adica sa nu ma insel de alegerea facuta si am vazut in mai multe comentarii numai de bine sau de lauda si inca ceva vreau discretie maxima pupiki peste tot frumoaso 😘👌

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

ce zici ai vrea sa facem baie impreuna cand o sa vin? Daca e vorba de bani ca trebuie sa mai dau in plus platesc nu e problema pupiki

ideea este ca nu fac baie impreuna cu barbatul;nici contracost😿,,pupiki
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu ai pentru ce eu asta consider dar o sa ma conving singur când o sa vin dar arăți ff bine față de altele și cred ca o astfel de fata am nevoie eu pup dulce în păsărica dacă ma lași :-*

mersi pt aprecieri..tu stii ce ai nevoie..pup dulce😘😘😊 te laas
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ok de venit o sa vin dar te anunt cu cateva zile inainte ca sa stii si normal ca asta vreau sa ma simt bine cu tine adica sa nu ma insel de alegerea facuta si am vazut in mai multe comentarii numai de bine sau de lauda si inca ceva vreau discretie maxima pupiki peste tot frumoaso 😘👌[/quote

ok,ma anunti tu..nu iti va parea rau de alegerea facuta..si da,sunt mai multe comentarii numai de bine sau de lauda;discretie absoluta🙈ðŸ‘🻠pupici multi😚

• Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Atunci scuza-ma nu am stiut sper ca nu te superi ca mai trimit mesaje nu? Si cu siguranta o sa ma simt bine cu tine pot sa-mi dau seama din comentarii pupiki frumoaso

nu este nimic;nu ma supar,poti trimite mesaje,ne vom simti bine impreuna,desigur,pupici😘
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu ai pentru ce cand o sa vin in craiova la tine sa fii sigura ca o sati sarut funduletu tau sexy pasarica ta jucausa pupiki 👄👄👄👄

abia asteptðŸ˜ðŸ¤“🤓 pupiki
  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...