Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

• Oras:Vagauna
  • Oras:Vagauna

auzi si cu tine ca umblu cu " cioara vopsita " eu am relatat doar ce am auzit de la cineva cum ca colega ta are "figuri" pe cap fata de anumiti clienti ceace e si adevarat si tu sti asta oricum mi se pare normal sa iei apararea colegei tale ... o so vizitez pe colega ta sa vad daca e asa sau nu

Link spre comentariu
  • Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila

Fata asta face de departe cel mai bun oral din oras(dintre fetele la care am fost eu).

Am fost de 2 ori si nu am reusit sa facem normal.M-a facut praf la oral.

Data viitoare o sa iau o ora.

multumesc😉😉😉😉
  • Like 5
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

auzi si cu tine ca umblu cu " cioara vopsita " eu am relatat doar ce am auzit de la cineva cum ca colega ta are "figuri" pe cap fata de anumiti clienti ceace e si adevarat si tu sti asta oricum mi se pare normal sa iei apararea colegei tale ... o so vizitez pe colega ta sa vad daca e asa sau nu

nu stiu nimic si nu iau apararea la nimeni

nu favorizeaza niciun client si nu are figuri"pe cap fata de anumiti clienti pt ca nu a lucrat ,nu are anunt

si inainte de a-ti da cu presupusul mai intai verifica,cunoaste si apoi fa o recenzie ca atare

• Like 5
Link spre comentariu

salutare ,bifat azi pe domnisoara oana,ajuns la locatie undeva in brazda ,decartat 100 lei,pentru un oral si normal,dar ne-am rezumat numai la un oral de nota 2000,nu am cuvinte,deep rau si parca mai vruia,se vede ca ai place sa o suga rau de tot.dupa ceva timp de oral am finalizat la ea in gurita,superba experienta,o sa revin,colega e tot la fel la oral?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

salutare ,bifat azi pe domnisoara oana,ajuns la locatie undeva in brazda ,decartat 100 lei,pentru un oral si normal,dar ne-am rezumat numai la un oral de nota 2000,nu am cuvinte,deep rau si parca mai vruia,se vede ca ai place sa o suga rau de tot.dupa ceva timp de oral am finalizat la ea in gurita,superba experienta,o sa revin,colega e tot la fel la oral?

multumesc ..te pup

hmmm..colega a venit dupa ce ai plecat tu (stie stie)

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...