Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

Trecui azi pe la Oana, oral de excepție, deep de deep, lins & supt coaie, minunat...Normal slăbuț, exclusiv din cauza lenei mele patologice. Când am ieșit, mi-a răsărit din adâncul memoriei o întâlnire nemaipomenită cu ea, acum trei ani...Am sunat-o înapoi intreband-o de fosta locație și mi-a confirmat că ea e fata care m-a forjat cu limba pe gât atunci...și cu promisiunea unui viitor GFE ca la mama lui!

Ce înseamnă și memoria asta...e adevărat că era cam întuneric atunci.

Overall, recomand! Pentru oral și mai ales pentru atitudinea ei foarte civilizată.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila

Trecui azi pe la Oana, oral de excepție, deep de deep, lins & supt coaie, minunat...Normal slăbuț, exclusiv din cauza lenei mele patologice. Când am ieșit, mi-a răsărit din adâncul memoriei o întâlnire nemaipomenită cu ea, acum trei ani...Am sunat-o înapoi intreband-o de fosta locație și mi-a confirmat că ea e fata care m-a forjat cu limba pe gât atunci...și cu promisiunea unui viitor GFE ca la mama lui!

Ce înseamnă și memoria asta...e adevărat că era cam întuneric atunci.

Overall, recomand! Pentru oral și mai ales pentru atitudinea ei foarte civilizată.

multumesc pt recomandare😗
  • Like 5
Link spre comentariu

Am vizitat pe domnisoara ! Igiena foarte Ok, prosop curat ,lenjerie curata,atitudine foarte buna ..glumeata te simti ca faci dragoste cu ea..are lipici fata Oral : 9,5 , Normal 9, locație prin brazda nu dau numele blocului,tatuaje pe gust bun, recomand cu mare drag ! 70 lei oral isi merita totii bani !!! Mergeti cu incredere ,bbyy sexi

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am vizitat pe domnisoara ! Igiena foarte Ok, prosop curat ,lenjerie curata,atitudine foarte buna ..glumeata te simti ca faci dragoste cu ea..are lipici fata Oral : 9,5 , Normal 9, locație prin brazda nu dau numele blocului,tatuaje pe gust bun, recomand cu mare drag ! 70 lei oral isi merita totii bani !!! Mergeti cu incredere ,bbyy sexi

mersiiiiiii mult...pt incredere 😗😗😗(stii tu) puup
  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator vulturu79
Reputație: 0

💪🿠#forza OANA —> De departe cea mai bună, dacă ar fi, n-aș recomanda-o pt nimeni și as pastra-o doar pt mine 😎 , face toți banii â—ï¸â—ï¸ðŸ‘ŒðŸ¼ parfum

Link spre comentariu
Vizitator vulturu79
Reputație: 0

💪🿠#forza OANA —> De departe cea mai bună, dacă ar fi, n-aș recomanda-o pt nimeni și as păstra-o doar pt mine 😎 , face toți banii â—ï¸â—ï¸ðŸ‘ŒðŸ¼ parfum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...