Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

• Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vruiam sa ajung pe la tine ,dar ai avut telefonul inchis.

aaah , azi nu am lucrat deloc , trag o fuga pana la munte de data asta ,lucrez luni
  • Like 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

☕ï¸â˜•ï¸ðŸ¶

post-131636-0-10883900-1535794100_thumb.jpeg

• Like 6
Postat

aaah , azi nu am lucrat deloc , trag o fuga pana la munte de data asta ,lucrez luni

Daca tot pleci, sa mai lasi gemul deschis la camera aia ca pute a transpiratie de mori...

• Like 1
  • Oras:Craiova
Postat

Daca tot pleci, sa mai lasi gemul deschis la camera aia ca pute a transpiratie de mori...

Eu nu am simtit niciodata nici-un miros acolo...

Sa nu fi trecut tu cumva pe acolo....

Haaa

• Like 2
Postat

Haaa

Haaa

Nici eu până acum, dar acum a fost ultima oară.
Postat

O stim pe Oana ca are grija de acest aspect si nu cred ca are asemenea probleme. Clar nu.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

O stim pe Oana ca are grija de acest aspect si nu cred ca are asemenea probleme. Clar nu.

Corect.

De acord cu tine.

Poate el si-a lasat mirosul pe acolo.

• Like 1
Postat

Vezi că asta cu mirosul e a doua oară, când zici la a treia s-ar putea să intru peste voi.

Să intre ea de pe contul ei să spună că nu mirosea a hoit luni între 12 și 15 sau care au trecut pe acolo în intervalul ăsta.
Postat

Vezi că asta cu mirosul e a doua oară, când zici la a treia s-ar putea să intru peste voi.

Pune-ti si tu niste coji de portocala la subrat...

Hahahaaa

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu esti *sanatoasa*......

Esti dementiala *nebunooo*...

Abia astept sa revin .

(Am fost aseara pe la ora 18

Sunt mai plinut asa...)

te știu , pup👄
  • Like 5
Postat

te știu , pup👄

Ce stil ai de a raspunde dupa o saptamana. A si uitat omul ce ti-a zis. Asta in conditiile in care ai mai postat pe aici una, alta de atunci ;). Fii si tu mai promta, sau nu mai raspunde :D.

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

😀😀😀

post-131636-0-53063300-1535979459_thumb.jpeg

• Like 7
Postat

Salutare tuturor. Cum a dat norocul peste mine sa mai raman inca o saptamana in Craiova ( masina de serviciu e in service) am zis sa-i mai fac o vizita studentei. Sunat vorbit cu ea stabilit ora si ma duc la ea. Cunoscand blocul direct parcat masina personala o sun si intru in bloc. Imi deschide Oana care era imbracata doar in chilotei. Da bravo boss asa puteam sa vin si eu :))))). In sufragerie mai era si Lili. Ma intreaba Oana cu cine vrea sa merg si ii spun: pe tine te sunai pe tine te aleg. Mergem in camera si ma intreaba ce vreau. Ii spun ca o ora si ramane putin surprinsa si ii spun: nu ma recunosti? Dupa realizeaza ca sunt eu je :))))). Vorbim putin dau cei 200 lei pentru o ora si incepe distractia. Se incepe cu un oral neprotejat deep frate dar insista fata nu gluma dupa care se pune prezevativul si o invit sa stea deasupra si ma calareste pana finalizez. Mai stam de vorba si incepe iar cu oralu ei.....dupa care imi spune: pe la spate si tare. SA TRAITI AM INTELES! Si imi pune protectia si dau frate dau dau dau pana finalizez. Ne imbracam si plec. La plecare o salut si pe Lili care imi trage o privire perversa si plec.

Va recomand sa treceti pe la Oana. Succes baieti ;)

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Salutare tuturor. Cum a dat norocul peste mine sa mai raman inca o saptamana in Craiova ( masina de serviciu e in service) am zis sa-i mai fac o vizita studentei. Sunat vorbit cu ea stabilit ora si ma duc la ea. Cunoscand blocul direct parcat masina personala o sun si intru in bloc. Imi deschide Oana care era imbracata doar in chilotei. Da bravo boss asa puteam sa vin si eu :))))). In sufragerie mai era si Lili. Ma intreaba Oana cu cine vrea sa merg si ii spun: pe tine te sunai pe tine te aleg. Mergem in camera si ma intreaba ce vreau. Ii spun ca o ora si ramane putin surprinsa si ii spun: nu ma recunosti? Dupa realizeaza ca sunt eu je :))))). Vorbim putin dau cei 200 lei pentru o ora si incepe distractia. Se incepe cu un oral neprotejat deep frate dar insista fata nu gluma dupa care se pune prezevativul si o invit sa stea deasupra si ma calareste pana finalizez. Mai stam de vorba si incepe iar cu oralu ei.....dupa care imi spune: pe la spate si tare. SA TRAITI AM INTELES! Si imi pune protectia si dau frate dau dau dau pana finalizez. Ne imbracam si plec. La plecare o salut si pe Lili care imi trage o privire perversa si plec.

I-au luat prafurile mintile în ultimul timp are creierul terci și ea și cealaltă ce să te mai recunoască? La fel am pățit și eu
  • Like 1
Postat

I-au luat prafurile mintile în ultimul timp are creierul terci și ea și cealaltă ce să te mai recunoască? La fel am pățit și eu

E de inteles la mine deoarece nu am mai trecut de ceva vreme pe la ea

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce stil ai de a raspunde dupa o saptamana. A si uitat omul ce ti-a zis. Asta in conditiile in care ai mai postat pe aici una, alta de atunci ;). Fii si tu mai promta, sau nu mai raspunde :D.

raspund când pot , am fost și plecată
  • Like 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:hug1 :feet

😘😂😘
  • Like 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

multumesc 😋
  • Like 6

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥥🥥🥥

post-131636-0-99295000-1536006069_thumb.jpeg

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...