Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Eu zic ca nu ar trebui sa fie problema noastra, daca are peste ,sot sau prieten.

Eu am un mare respect fata de ea ,pentru  ca aceasta fata,cand te duci la ea,te face sa te simti bine(nu te grabeste,nu e sictirita).

Banuiesc ca daca ar fi maltratata ,nu ar mai avea buna dispozitie fata de clienti si ar lucra mecanic si in scarba.

Pana la urma nu cred ca a venit pestele sau sotul pe strada ,sa oblige pe careva sa mearga la ea...

Cine vrea si-i place ,merge...cine nu...Manuelaaaa.

In rest....Baftaa

• Like 4
Postat

Ai mare dreptate gogu, dar comentează aici ăștia de la ia banii...lili da este o fata minunata dar nu ma refeream aici la ea ci la colega ei din străinătate..

Postat

Ai mare dreptate gogu, dar comentează aici ăștia de la ia banii...lili da este o fata minunata dar nu ma refeream aici la ea ci la colega ei din străinătate..

Da inteleg.

Nu am fost la Lili,deci nu o cunosc personal.

Dar cred ca are cam acelasi caracter ,din moment ce sta cu Oana cand este in tara. 

Poate pe viitor ,o sa o incerc si pe Lili,dar deocamdata cand o sa ma intorc, o sa revin tot la Oana ,pentru ca din toate fetele incercate (cam 95 la suta din Craiova si 50 la suta din Bucuresti si Pitesti) ea mi sa parut cea mai buna alegere.

• Like 1
  • Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da inteleg.

Nu am fost la Lili,deci nu o cunosc personal.

Dar cred ca are cam acelasi caracter ,din moment ce sta cu Oana cand este in tara.

Poate pe viitor ,o sa o incerc si pe Lili,dar deocamdata cand o sa ma intorc, o sa revin tot la Oana ,pentru ca din toate fetele incercate (cam 95 la suta din Craiova si 50 la suta din Bucuresti si Pitesti) ea mi sa parut cea mai buna alegere.

multumesc 😘
  • Like 5
Vizitator sioux1
Reputație: 0
Postat

'ai de pula mea ! 😕 Noaptea mintii ...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Oana, scz de deranj,m.ai activează lili?

nu , a plecat in Republica dominicana la exatlon , o s-o vezi la tv
  • Like 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu draga este aici ,stii tu unde m.ne am intalnit azi

stiu , știu dacă nici eu nu știu atunci cine ?
  • Like 5
  • Oras://
  • Oras://
Postat

nu , a plecat in Republica dominicana la exatlon , o s-o vezi la tv

eu prefer s-o vad cand imi suge pula

Postat

Păi normal, in italia draga mea este colega ta

Păi normal, in italia draga mea este colega ta

Dacă ştii unde e, fugi la ea, dar dacă întrebi, nu eşti sigur. Întreab - o direct pe lili, dar poate nu ştii cum să o faci.

Vizitator sioux1
Postat

😂😂😂😂😂😂

Postat

Stati linistiti ca liana tot in postul din italia , tot cu colega ei si aici numai face figuri ca in romania....Si asa ca oana la exlaton te poti duce Tu... le a dat *sefu* si BMW acum 😂😂😂😂😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stati linistiti ca liana tot in postul din italia , tot cu colega ei si aici numai face figuri ca in romania....Si asa ca oana la exlaton te poti duce Tu... le a dat *sefu* si BMW acum 😂😂😂😂😂

bafta
  • Like 5
Vizitator sioux1
Postat

😂😂😂😂😂 Noaptea mintii; Noaptea mintii... Te ia capul frate. O intreaga telenovela aici. Mai ceva ca pe Bucuresti 😉

• Like 1
Postat

Nu am nevoie de bafta pentru că pe mine de colega ei ma interesa sti destul de bine despre cine este vorba..sper sa te vizitez cât de curând!te pup

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu am nevoie de bafta pentru că pe mine de colega ei ma interesa sti destul de bine despre cine este vorba..sper sa te vizitez cât de curând!te pup

nu știu cine este colega ei și nu ma interesează ,caută pe ea , eu nu te primesc
  • Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...