ureche123 Reputație: -6 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:motatei sat... nu gara Oras:motatei sat... nu gara Postat Octombrie 2, 2015 Da da da....
ureche123 Reputație: -6 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:motatei sat... nu gara Oras:motatei sat... nu gara Postat Octombrie 2, 2015 S o crezi tu ....
studentabuna Reputație: 65364 Postat Octombrie 2, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Octombrie 2, 2015 S o crezi tu ....eu cred.tu crezi? 4
lordulica84 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Octombrie 2, 2015 Oana, mai lucrezi azi? Te-am sunat mai devreme si a intrat mesageria
studentabuna Reputație: 65364 Postat Octombrie 2, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Octombrie 2, 2015 Oana, mai lucrezi azi? Te-am sunat mai devreme si a intrat mesageriaazi am lucrat doar pana pe la 6 4
juniior Reputație: 243 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 m-am gandit!nu ma intereseaza prietenia taDefapt nu o.intereseaza prietenia nimanui, doar banii. Ii dai 50 lei si intra pana in gat ca doar este fata serioasa si s- a mai facut si doamna decoras, asa se lauda la ea la tara, doar nu crezi ca zice ca suge pula pe 3 pachete de tigari
studentabuna Reputație: 65364 Postat Octombrie 2, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Octombrie 2, 2015 Defapt nu o.intereseaza prietenia nimanui, doar banii. Ii dai 50 lei si intra pana in gat ca doar este fata serioasa si s- a mai facut si doamna decoras, asa se lauda la ea la tara, doar nu crezi ca zice ca suge pula pe 3 pachete de tigarite las pe tine sa ai ultimul cuvant,e bine? 4
studentabuna Reputație: 65364 Postat Octombrie 2, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Octombrie 2, 2015 Defapt nu o.intereseaza prietenia nimanui, doar banii. Ii dai 50 lei si intra pana in gat ca doar este fata serioasa si s- a mai facut si doamna decoras, asa se lauda la ea la tara, doar nu crezi ca zice ca suge pula pe 3 pachete de tigariti-e necaz ca intra pana in gat pe 50 de lei si numai faci tu bani?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 4
juniior Reputație: 243 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 In vocabularul tau extra prostituar sunt doar 3 - 4 cuvinte pe care le repeti atunci cand te debarasezi pt. scurt timp de maseria de prostituata. PROSTITUȚÍE s. f. Act prin care o persoană consimte să întrețină, în mod obișnuit, raporturi sexuale cu un număr nedeterminat de parteneri pentru bani sau anumite avantaje. ◊ Casă de prostituție = bordel. ♦ Viață dusă de o prostituată. ♦ Fig. Înjosire, degradare. – Din fr. prostitution. Sursa: DEX '09 (2009)
studentabuna Reputație: 65364 Postat Octombrie 2, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Octombrie 2, 2015 In vocabularul tau extra prostituar sunt doar 3 - 4 cuvinte pe care le repeti atunci cand te debarasezi pt. scurt timp de maseria de prostituata. PROSTITUȚÍE s. f. Act prin care o persoană consimte să întrețină, în mod obișnuit, raporturi sexuale cu un număr nedeterminat de parteneri pentru bani sau anumite avantaje. ◊ Casă de prostituție = bordel. ♦ Viață dusă de o prostituată. ♦ Fig. Înjosire, degradare. – Din fr. prostitution. Sursa: DEX '09 (2009)esti tu asa convins ca in vocabularul meu extra prostituar sunt doar trei-patru cuvinte doar?vezi ca te faci de rascine vorbea de studii cu nivel inaltai demonstrat ca nu stii sa scrii corect din punct de vedere gramatical si sa nu vii cu texte ca e din cauza tastaturii,nu tine si nu in ultimul rand cuvantul"prostituar"e inventat de tine sau?te pomenesti ca esti si savant acum 4
juniior Reputație: 243 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2015 esti tu asa convins ca in vocabularul meu extra prostituar sunt DOAR trei-patru cuvinte DOAR ?vezi ca te faci de rascine vorbea de STUDII cu nivel inaltai demonstrat ca nu STII sa SCRII corect din punct de vedere gramatical si sa nu VII cu texte ca e din cauza tastaturii,nu tine si nu in ultimul rand cuvantul"prostituar"e inventat de tine sau?te pomenesti ca esti si savant acumCa sa vezi ca doar la veea ce faci te pricepi, iar la facultate ai trecut ca pula prin gura. Reciteste ce ai scris (este evidentiat cu litere mari) cand faceai afirmatie la cum am scris eu. Tu la PC iar eu pe telefon
studentabuna Reputație: 65364 Postat Octombrie 2, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Octombrie 2, 2015 Ca sa vezi ca doar la veea ce faci te pricepi, iar la facultate ai trecut ca pula prin gura. Reciteste ce ai scris (este evidentiat cu litere mari) cand faceai afirmatie la cum am scris eu. Tu la PC iar eu pe telefonam scris asa sa evidentiez,nu am ce sa iti fac daca tu nu gandesti.si tin sa te informez ca tot de pe telefon scriu si eu. 4
ureche123 Reputație: -6 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:motatei sat... nu gara Oras:motatei sat... nu gara Postat Octombrie 3, 2015 Oana ... Nu i asa ca ai multi dusmani?
studentabuna Reputație: 65364 Postat Octombrie 3, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Octombrie 3, 2015 Oana ... Nu i asa ca ai multi dusmani?nu se vede? 4
ureche123 Reputație: -6 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:motatei sat... nu gara Oras:motatei sat... nu gara Postat Octombrie 3, 2015 Invidiosi pe succesele voastre...
studentabuna Reputație: 65364 Postat Octombrie 3, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Octombrie 3, 2015 Invidiosi pe succesele voastre...pai de...lume invidioasa🙈 4
futica Reputație: 13 Postat Octombrie 3, 2015 Postat Octombrie 3, 2015 Nu stiu ce ii intereseaa pe unii ce fac altii. Uitati-va fraierilori in gradina voastra si nu mai judecati pe nimeni ca voi nu face-ti nimic decat sa comentai aiurea. "junior" garantez ca esti un terminat care taie frunze la caini si nu faci nimic in societatea asta ca sa o duci mai bine se vede gradul tau de cultura. Pe Lili nu o cunosc personal nu am avut timp sa ajung la ea dar las-o in pace ca nu te-a deranjat cu nimic fiecare face ce vrea cu viata lui. "Juniior" esti o nulitate.
altafemeiat Reputație: 4 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Octombrie 3, 2015 pana la ce ora lucrezi azi? as vrea sa iti fac si eu o vizita
altafemeiat Reputație: 4 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Octombrie 3, 2015 ok. sunat, mi-a raspuns Nu oana. A raspuns o voce adormita, sictirita si scarbita grav care mi-a zis ca ''da, se mai lucreaza la ora asta''. A ramas sa sun in 10 minute cand ajung. Sun din fata blocului, raspunde ''obosita'' si imi spune ca de fapt Oana nu mai lucreaza la ora asta dar lucreaza Liliana. Ii zic de ce nu mi-a zis inainte ca sa nu conduc jumate din oras degeaba, nu ofera nici o explicatie, bate campii grav cu discutia asa ca ma dezgust si eu de atata prostie si ne luam la revedere. Ok. Deci draga mea Oana, iti dau un sfat, va distrugeti reputatia, desi serviciile sunt excelente...nu stiu cine e ''noua fata'' care va raspunde la telefoane, aka ''mica centralista'' dar fara suparare nu o mai lasati la telefon ca e proasta de bubuie saraca si enerveaza si alunga clientii. Are atitudinea aia tipica, vocea tipica si creierul lipsa. E pacat sincer. Nota 1 pe ziua de azi.
studentabuna Reputație: 65364 Postat Octombrie 3, 2015 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Postat Octombrie 3, 2015 ok. sunat, mi-a raspuns Nu oana. A raspuns o voce adormita, sictirita si scarbita grav care mi-a zis ca ''da, se mai lucreaza la ora asta''. A ramas sa sun in 10 minute cand ajung. Sun din fata blocului, raspunde ''obosita'' si imi spune ca de fapt Oana nu mai lucreaza la ora asta dar lucreaza Liliana. Ii zic de ce nu mi-a zis inainte ca sa nu conduc jumate din oras degeaba, nu ofera nici o explicatie, bate campii grav cu discutia asa ca ma dezgust si eu de atata prostie si ne luam la revedere. Ok. Deci draga mea Oana, iti dau un sfat, va distrugeti reputatia, desi serviciile sunt excelente...nu stiu cine e ''noua fata'' care va raspunde la telefoane, aka ''mica centralista'' dar fara suparare nu o mai lasati la telefon ca e proasta de bubuie saraca si enerveaza si alunga clientii. Are atitudinea aia tipica, vocea tipica si creierul lipsa. E pacat sincer. Nota 1 pe ziua de azi.eu ti-am zis ca nu mai lucrez si daca vrei cu Lianam-ai intrebat prima data aici si nu ti-am raspuns deci era clar ca nu o sa mai lucrez azi 4
ureche123 Reputație: -6 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:motatei sat... nu gara Oras:motatei sat... nu gara Postat Octombrie 3, 2015 eu ti-am zis ca nu mai lucrez si daca vrei cu Lianam-ai intrebat prima data aici si nu ti-am raspuns deci era clar ca nu o sa mai lucrez aziHa ha ja ... Lasa prietene .. Nu te supara.. Au mai patit si alti baieti... Si oricum vina lor nu este niciodata... E vina ta ca te duci la ele
ureche123 Reputație: -6 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:motatei sat... nu gara Oras:motatei sat... nu gara Postat Octombrie 3, 2015 Si baieti!!!!! Sa nu va mai luati de ele ... Ca au un martan .. Satul de labA care ke apara
ureche123 Reputație: -6 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:motatei sat... nu gara Oras:motatei sat... nu gara Postat Octombrie 3, 2015 Ce atatea recenzi proaste..... Sunteti invidiosi?
ureche123 Reputație: -6 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:motatei sat... nu gara Oras:motatei sat... nu gara Postat Octombrie 3, 2015 Dana cred ca e gagica martanului... Si a bagato si el in afacerea " prostitutia"
scracy Reputație: -58 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Octombrie 3, 2015 mai faci mult off-topic ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum