studentabuna Reputație: 65362 Postat Aprilie 30, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Aprilie 30, 2023 trăiți-va viața ca e scurta ,faceți sex si lăsați răutățile astea gratuite chiar dacă aveți"ceva de castigat" daca stau sa ma gândesc poate e timpul sa fac public cu subiect si predicat de cate ori m-au abordat fie la tel fie la fata locului pt recenzii de 10 plus sau pt un preț "mai mic anumite răutăți ", înțelege fiecare cât ii permite educația , dar răspunsul este si a fost nu.. cine vine la mine știe ca pe o distanță de 5mp suntem "4 uși " care /in care se lucrează ... este "bani" 🤫🤫pt fiecare din cra/ro etc sa aveți un "mai" sănătos 5 1 2 Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 1, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 1, 2023 1 mai / săptămâna reușită 2 1 2 Link spre comentariu
alexandru126 Reputație: 8 Postat Mai 1, 2023 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Mai 1, 2023 La 30.04.2023 la 14:13, Mihai2362 a spus: Am vizitat-o și eu cum am văzut atâtea recenzii bune nici nu ma așteptăm să plec nefericit dar din păcate asa sa întâmplat, pozele sunt foarte editate ma așteptăm să găsesc pe fata din poza, dar nu asta a fost problema, problema a fost ca ea ma grăbit mi a zis sa ma grăbesc ca are client, asta mi-a pus capac... Asa ca să lămuresc pe toată lumea despre aceasta "studenta" Eu nu recomand, stric părerea mea. La treaba cu grabitul nu am ce sa zic eu ma duc la ea ce ceva timp si niciodata nu am simtit presiune din partea ei sa ma grabesc dar sa zici ca pozele sunt false cred ca ai o problema cu vederea sau ai incurcat fata pentru ca pozele sunt 100% reale 1 2 Link spre comentariu
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 1, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 50 minute, alexandru126 a spus: La treaba cu grabitul nu am ce sa zic eu ma duc la ea ce ceva timp si niciodata nu am simtit presiune din partea ei sa ma grabesc dar sa zici ca pozele sunt false cred ca ai o problema cu vederea sau ai incurcat fata pentru ca pozele sunt 100% reale Te asigur ca ma grăbit este normal sa nu fie cu toți clienți la fel, după cum am zis poate a deranjat-o ceva la mine și a vrut sa scape repede 1 1 Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 1, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 59 minute, alexandru126 a spus: La treaba cu grabitul nu am ce sa zic eu ma duc la ea ce ceva timp si niciodata nu am simtit presiune din partea ei sa ma grabesc dar sa zici ca pozele sunt false cred ca ai o problema cu vederea sau ai incurcat fata pentru ca pozele sunt 100% reale vii la mine de ceva timp 😁😁și mereu te -am primit și te voi primi la fel , și cu toată lumea la fel .. care de fapt vb civilizat , ca mai sunt care sunt pe "mahala " sau unii arogant " cum fa sa ma dau eu jos din mașina x ca sa fiu văzut de o curva " ... chiar dacă sunt la ziar , așa ceva eu nu tolerez și in mod automat închid și blochez nr , in alta ordine de idei scrisese ca am / as avea o colega 😂, eu nu mai am colega de câțiva ani și ca deschid usa , într-un palton negru 🤭🤭🤭, când ți se dau frânturi de informații și se face telefonul fără fir e normal și fiecare vrea sa mănânce o " pâine " ca tot romanul 4 1 Link spre comentariu
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 1, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 13 minute, studentabuna a spus: vii la mine de ceva timp 😁😁și mereu te -am primit și te voi primi la fel , și cu toată lumea la fel .. care de fapt vb civilizat , ca mai sunt care sunt pe "mahala " sau unii arogant " cum fa sa ma dau eu jos din mașina x ca sa fiu văzut de o curva " ... chiar dacă sunt la ziar , așa ceva eu nu tolerez și in mod automat închid și blochez nr , in alta ordine de idei scrisese ca am / as avea o colega 😂, eu nu mai am colega de câțiva ani și ca deschid usa , într-un palton negru 🤭🤭🤭, când ți se dau frânturi de informații și se face telefonul fără fir e normal și fiecare vrea sa mănânce o " pâine " ca tot romanul Nu ai frate colega de aia mai întrebat dacă am fost și la colega ta, mai du te în pula mea de curva, am specificat destul de clar ca te-am vizitat acum ceva timp și eu nu am stat sa vad cum ești tu îmbrăcată mintea mea era la pizda nu ce haine ai tu pe tine, am fete mult mai bune pe Slatina te depășesc la orice capitol, în fine nu despre asta este vorba am vrut mult sa îți fac o vizita pentru ca tot aveai recenzii bune și am zis ca nu are ce sa iasă prost, ma bucur ca m am convins cum ești, hai sa nu mai continuam discuțiile și sa lăsăm asa, eu am zis ce am avut de zis, uite o veste buna pentru tine ești penultima cea mai dezamăgitoare panarama la care am fost.... Daa a fost una și mai praf 1 1 Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 1, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 38 minute, Mihai2362 a spus: Te asigur ca ma grăbit este normal sa nu fie cu toți clienți la fel, după cum am zis poate a deranjat-o ceva la mine și a vrut sa scape repede lăsând la o parte faptul ca ne bate limba romană și m-am chinuit sa înțeleg ce ai scris , eu ca om, fata, femeie , chiar dacă sug pula pe 100 de lei in Craiova , alte discuții și cu prețul ca nu e Milano , refuz sa cred ca " unii" dintre clienții mei nu știu sa folosească banala cratima , cu respect pt toată lumea , revenind .. când te mai duci la alte fete , dacă te duci la alte fete scrie atunci după o zi, o ora , ce ți -a plăcut , ce nu ți-a plăcut , dar faceți mai cu perdea, nu așa pe fata ca nu este nevoie sa pun eu aici alte poze ca sa înțeleagă lumea .. pt 50-100 -un număr gratuit ca din ăștia am și eu dar nu am făcut și nu fac 4 1 Link spre comentariu
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 1, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 3 minute, studentabuna a spus: lăsând la o parte faptul ca ne bate limba romană și m-am chinuit sa înțeleg ce ai scris , eu ca om, fata, femeie , chiar dacă sug pula pe 100 de lei in Craiova , alte discuții și cu prețul ca nu e Milano , refuz sa cred ca " unii" dintre clienții mei nu știu sa folosească banala cratima , cu respect pt toată lumea , revenind .. când te mai duci la alte fete , dacă te duci la alte fete scrie atunci după o zi, o ora , ce ți -a plăcut , ce nu ți-a plăcut , dar faceți mai cu perdea, nu așa pe fata ca nu este nevoie sa pun eu aici alte poze ca sa înțeleagă lumea .. pt 50-100 -un număr gratuit ca din ăștia am și eu dar nu am făcut și nu fac De asta nu poți dormi tu acum.... Ca nu folosesc cratima 🤣🤣 1 Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 1, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 1 minut, Mihai2362 a spus: De asta nu poți dormi tu acum.... Ca nu folosesc cratima 🤣🤣 dar oare știi unde sunt de nu dorm 🤣🤣🤣 3 Link spre comentariu
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 1, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 3 minute, studentabuna a spus: dar oare știi unde sunt de nu dorm 🤣🤣🤣 Ma doare fix în pula unde ești și ce faci 1 1 Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 1, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 1, 2023 Chiar acum, Mihai2362 a spus: Ma doare fix în pula unde ești și ce faci invidia mare 🤣, soarta 3 1 Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 1, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 21 minute, Mihai2362 a spus: Nu ai frate colega de aia mai întrebat dacă am fost și la colega ta, mai du te în pula mea de curva, am specificat destul de clar ca te-am vizitat acum ceva timp și eu nu am stat sa vad cum ești tu îmbrăcată mintea mea era la pizda nu ce haine ai tu pe tine, am fete mult mai bune pe Slatina te depășesc la orice capitol, în fine nu despre asta este vorba am vrut mult sa îți fac o vizita pentru ca tot aveai recenzii bune și am zis ca nu are ce sa iasă prost, ma bucur ca m am convins cum ești, hai sa nu mai continuam discuțiile și sa lăsăm asa, eu am zis ce am avut de zis, uite o veste buna pentru tine ești penultima cea mai dezamăgitoare panarama la care am fost.... Daa a fost una și mai praf sa îți mai răspund ? 🤣🤣 3 Link spre comentariu
alexandru126 Reputație: 8 Postat Mai 2, 2023 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 8 ore, Mihai2362 a spus: Ma doare fix în pula unde ești și ce faci Dacă te doare in pula se poate sa ai o problemă de sănătate, daca cu acest caracter te-ai dus și la ea in vizită este destul de clar de ce ai avut așa experiență în 470 de pagini aici pe forum ești singurul care se plânge. Ți-ai spus părerea cred că ar fi frumos daca ai înceta cu alte comentarii inutile. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Redlollipop Reputație: 0 Postat Mai 2, 2023 Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 33 minute, alexandru126 a spus: Dacă te doare in pula se poate sa ai o problemă de sănătate, daca cu acest caracter te-ai dus și la ea in vizită este destul de clar de ce ai avut așa experiență în 470 de pagini aici pe forum ești singurul care se plânge. Ți-ai spus părerea cred că ar fi frumos daca ai înceta cu alte comentarii inutile. Omul a fost destul de civilizat când a scris recenzia,caracterul i s a schimbat după ce a fost acuzat ca e peste și ca nu a fost la ea,iar legat de poze nu a spus ca sunt false,a spus ca sunt editate și sincer sa fiu unele dintre ele mi se par și mie a fi editate Link spre comentariu
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 2, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 49 minute, Redlollipop a spus: Omul a fost destul de civilizat când a scris recenzia,caracterul i s a schimbat după ce a fost acuzat ca e peste și ca nu a fost la ea,iar legat de poze nu a spus ca sunt false,a spus ca sunt editate și sincer sa fiu unele dintre ele mi se par și mie a fi editate Un om cu capul pe umeri, respect! Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 2, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 46 minute, Redlollipop a spus: Omul a fost destul de civilizat când a scris recenzia,caracterul i s a schimbat după ce a fost acuzat ca e peste și ca nu a fost la ea,iar legat de poze nu a spus ca sunt false,a spus ca sunt editate și sincer sa fiu unele dintre ele mi se par și mie a fi editate pai am iphone 14 și îmi permit un amărât de abonament pt faceapp pe an .. o doamne cata lume invidioasa , iar domnul cu problema sa spună dacă l -am lăsat sa se descalte, după câte secunde a fost dat afara , ce scrie pe mâna mea , parola , câte uși am in casa ... detalii concrete .. care sa ateste faptul ca a fost la mine .. sa ne lămurească cu colega .. ca nu am înțeles faza ... nu "amintiri din copilărie " 5 1 1 Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 2, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 1 minut, Mihai2362 a spus: Un om cu capul pe umeri, respect! te -am lăsat sa te descalți ? dupa 10 secunde te -am dat afara ? 3 1 Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 2, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 1 oră, alexandru126 a spus: Dacă te doare in pula se poate sa ai o problemă de sănătate, daca cu acest caracter te-ai dus și la ea in vizită este destul de clar de ce ai avut așa experiență în 470 de pagini aici pe forum ești singurul care se plânge. Ți-ai spus părerea cred că ar fi frumos daca ai înceta cu alte comentarii inutile. cred ca și -a dat seama fiecare care a citit in aceste zile cine cu ce se ocupa 4 Link spre comentariu
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 2, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 2 minute, studentabuna a spus: te -am lăsat sa te descalți ? dupa 10 secunde te -am dat afara ? Fata mea zici ca sunt peste sa te scoți tu ca mai grăbit, de-ce nu bagi la cap ca eu nu am reținut prea multe despre tine (cum te-am vizitat acum ceva timp și am plecat și dezamăgit doar nu era sa ma uit peste tot la tine prin casa sa vad ce ai și ce nu ai, pe bune acum) știu sigur ca ești urata sincer, ai pielea lăsată, nu mai ținut doar 10 secunde normal dar mai zis ca ai client " dacă poți sa te grăbești" cam asa a sunat asta, normal ca sunt frustrat 1 Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 2, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 1 minut, Mihai2362 a spus: Fata mea zici ca sunt peste sa te scoți tu ca mai grăbit, de-ce nu bagi la cap ca eu nu am reținut prea multe despre tine (cum te-am vizitat acum ceva timp și am plecat și dezamăgit doar nu era sa ma uit peste tot la tine prin casa sa vad ce ai și ce nu ai, pe bune acum) știu sigur ca ești urata sincer, ai pielea lăsată, nu mai ținut doar 10 secunde normal dar mai zis ca ai client " dacă poți sa te grăbești" cam asa a sunat asta, normal ca sunt frustrat nu încerc sa ma scot nicicum , încerc doar sa " lamuresc" problema .. ca stau foarte bine cu memoria .. și vreau sa știu și eu când ai fost , de ce nu ai scris la momentul respectiv o recenzie regulamentara negativă ca elucidam problema .. ca deeh pula lui a și păsărica lui z a trebuie sa mănânce , revenind .. te -am lăsat sa te descalți .. ca asta trebuie sa ții minte , când ai fost la mine , după câte secunde te -am dat afara 3 Link spre comentariu
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 2, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 4 minute, studentabuna a spus: nu încerc sa ma scot nicicum , încerc doar sa " lamuresc" problema .. ca stau foarte bine cu memoria .. și vreau sa știu și eu când ai fost , de ce nu ai scris la momentul respectiv o recenzie regulamentara negativă ca elucidam problema .. ca deeh pula lui a și păsărica lui z a trebuie sa mănânce , revenind .. te -am lăsat sa te descalți .. ca asta trebuie sa ții minte , când ai fost la mine , după câte secunde te -am dat afara Nu puteam sa îți scriu imediat fata mea, tocmai ca să nu afli cine sunt, te am sunat cu numărul personal nu vreau sa îmi afli identitatea, nu pot ști eu ce ai tu în cap pe la cine îmi dai numărul, îmi poți face probleme cu ușurință dacă îmi afli identitatea, de-asta nu am dat recenzie imediat după ce te-am vizitat Link spre comentariu
Vizitator Redlollipop Reputație: 0 Postat Mai 2, 2023 Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 25 minute, studentabuna a spus: pai am iphone 14 și îmi permit un amărât de abonament pt faceapp pe an .. o doamne cata lume invidioasa , iar domnul cu problema sa spună dacă l -am lăsat sa se descalte, după câte secunde a fost dat afara , ce scrie pe mâna mea , parola , câte uși am in casa ... detalii concrete .. care sa ateste faptul ca a fost la mine .. sa ne lămurească cu colega .. ca nu am înțeles faza ... nu "amintiri din copilărie " Tu realizezi ca e irelevant ca mi ai spus ca ai iPhone 14 și abonament la faceapp,🤣🤣🤣ideea era ca unele poze sunt editate..nu intereseaza pe nimeni de pe ce telefon au fost editate sau ca plătești tu abonament, o doamne câta lume lăudaroasa Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 2, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 8 minute, Mihai2362 a spus: Nu puteam sa îți scriu imediat fata mea, tocmai ca să nu afli cine sunt, te am sunat cu numărul personal nu vreau sa îmi afli identitatea, nu pot ști eu ce ai tu în cap pe la cine îmi dai numărul, îmi poți face probleme cu ușurință dacă îmi afli identitatea, de-asta nu am dat recenzie imediat după ce te-am vizitat tu răspunde la ce te -am întrebat 2 Link spre comentariu
Mihai2362 Reputație: 25 Postat Mai 2, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 2, 2023 Chiar acum, Redlollipop a spus: Tu realizezi ca e irelevant ca mi ai spus ca ai iPhone 14 și abonament la faceapp,🤣🤣🤣ideea era ca unele poze sunt editate..nu intereseaza pe nimeni de pe ce telefon au fost editate sau ca plătești tu abonament, o doamne câta lume lăudaroasa Colegu ce pot zice bravo ai o atitudine de nota 1000, ea zice ca tot noii suntem invidioși dar ea se lauda singura de parca iar pasa la cineva, Te respect pentru aceste cuvine, yulian în legătură cu cele 742 de pagini care sunt aici ea le-a spamat pe majoritatea cu poze și programul ei de lucru ca să știi Link spre comentariu
studentabuna Reputație: 65362 Postat Mai 2, 2023 Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Telefon: 0752039245 Oras:craiova Disponibila Partajează Postat Mai 2, 2023 Acum 2 minute, Redlollipop a spus: Tu realizezi ca e irelevant ca mi ai spus ca ai iPhone 14 și abonament la faceapp,🤣🤣🤣ideea era ca unele poze sunt editate..nu intereseaza pe nimeni de pe ce telefon au fost editate sau ca plătești tu abonament, o doamne câta lume lăudaroasa ideea este ca tu ai alta preferata .. toată lumea și -a dat seama 😂😂😂 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum