Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

• Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila
La 19.10.2023 la 17:14, man@work a spus:

mie mi-ar placea cu "tinuta" asta.. 

cea portocalie zic 😋

daca s-ar putea 

cea alba are gauri si... 

:) 

cea portocalie este Aperol, zic 😝

• Like 3
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 ore, Besthot a spus:

Salutare colegi, 

Dupa ceva timp am reusit sa ajung in patul domnisoarei, fiind cu treaba prin Craiova, am contactat-o dimineata la prima ora, programat repede (apreciez ca este matinala)

O sa descriu pe scurt actiunea 

ON - bun, cu deep, atentie la biluțe, ruperi de ritm, putin hard, dar placut 9,50

NP - am incercat 2 pozitii: LOT unde mi- a placut mult s-o prind de buci si sa- i dau (imi pare rau ca n-am fost in cea mai buna forma), am schimbat in mama iedului cateva minute, apoi am trecut la finazlizare orala - notez tot cu 9,50

150 - o finalizare

Oana - o fată deosebită, atenta la client, desi ne vedeam pentru prima oară 

MULTUMESC Oana💋

cu drag 😚😚😚; tu ai venit ieri dimineața puțin după 9😝😝😝

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
La 30.08.2023 la 14:04, studentabuna a spus:

IMG_9772.jpegDupa locatie, suntem relativ vecini, asa ca o sa te vizitez foarte curand ! 🤗🤗

Deci, navigand  pe aici, dupa multa vreme, am dat de pozaasta si mi s-a sculat o p#ula de nu ma mai lasa sa ma culc 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Studenta și alte fete.

Ce pe forum,sunt vedete.

Fac multi bărbați fericiți.

Cu întâlniri foarte fierbinți.

Eu unul le dau dreptate.

Ca-s fete de calitate.

Și de multi apreciate.

Dar Studenta pentru mine.

Este o fată minune.

De cate ori o întâlnesc.

Mă face să întineresc.

Este cea mai buna fată.

Ce-am întâlnit-o vreodată.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Acum 46 minute, Onel. a spus:

Studenta și alte fete.

Ce pe forum,sunt vedete.

Fac multi bărbați fericiți.

Cu întâlniri foarte fierbinți.

Eu unul le dau dreptate.

Ca-s fete de calitate.

Și de multi apreciate.

Dar Studenta pentru mine.

Este o fată minune.

De cate ori o întâlnesc.

Mă face să întineresc.

Este cea mai buna fată.

Ce-am întâlnit-o vreodată.

Domnu' Goe, ne era dor de tine! 😉

Link spre comentariu
1 oră în urmă, lica7216 a spus:

Domnu' Goe, ne era dor de tine! 😉

Dlgoe,de care amintești tu.A fost un om foarte corect.Dupa ce Carima și acoliții ei au scris doar minciuni pe forum despre el.Si i-au dat 1440 de minusuri,în momentul când a fost Banat s-au adaugat minciunile lu Craiovaucv,acum cu numele Lucifer_Luci Daca te uiți pe contul lui în momentul când a fost Banat avea plus 2707 puncte de reputație primite.

Așa că ar trebui să vorbești cu respect față de acest domn de onoare și de cuvânt.

• Minus 2
Link spre comentariu
5 hours ago, Onel. said:

Dlgoe,de care amintești tu.A fost un om foarte corect.Dupa ce Carima și acoliții ei au scris doar minciuni pe forum despre el.Si i-au dat 1440 de minusuri,în momentul când a fost Banat s-au adaugat minciunile lu Craiovaucv,acum cu numele Lucifer_Luci Daca te uiți pe contul lui în momentul când a fost Banat avea plus 2707 puncte de reputație primite.

Așa că ar trebui să vorbești cu respect față de acest domn de onoare și de cuvânt.

Despre ce puncte de reputatie vorbesti domnule cu onoare si de cuvant? Ca un sfert din puncte erau date de Oana si 3 sferturi de conturile tale, clone. Te apreciai singur. Iti multumeai in fiecare zi pentru cat de minunat esti 🤣🤣🤣

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 21.10.2023 la 16:58, gildobrica a spus:

Deci, navigand  pe aici, dupa multa vreme, am dat de pozaasta si mi s-a sculat o p#ula de nu ma mai lasa sa ma culc 

😝😝😝

• Like 3
Link spre comentariu
Acum 11 ore, robi29 a spus:

Despre ce puncte de reputatie vorbesti domnule cu onoare si de cuvant? Ca un sfert din puncte erau date de Oana si 3 sferturi de conturile tale, clone. Te apreciai singur. Iti multumeai in fiecare zi pentru cat de minunat esti 🤣🤣🤣

Când citii postarea acestui individ,ce se numește Robi, rămăsei uimit cât de mult poate sa mintă.Dlgoe,in data de 22 decembrie când a fost Banat,avea primite 5223 de puncte de reputație,plus 1440 de minusuri.Tu spui că un sfert din puncte mi le-a oferit Oana.Daca vrei sa știi,Oana mi-oferit doar 79 de puncte.Peste 90 la sută din conturile care mi-au dat mie puncte sunt și acum active pe forum,cu culori galbene,albastre sau verzi.Pe contul Dlgoe se pot vedea toate persoanele care mi-au dat mie puncte.

• Minus 2
Link spre comentariu
Acum 19 ore, robi29 a spus:

Robi eu înțeleg frustrările.Esti un om slab.Eu ți-am dat peste 4000 de minusuri.Tu imi dădusi 4 minusuri.Vad că te aliasi cu alt prost pe nume Pinehead.Va doresc succes să mă minusati in continuare.Diferenta dintre mine și voi doi este că eu plătesc,abonament sa pot da aprecieri dar voi sunteți doi săraci care dati pe gratis.

• Minus 2
Link spre comentariu
2 minutes ago, Onel. said:

Robi eu înțeleg frustrările.Esti un om slab.Eu ți-am dat peste 4000 de minusuri.Tu imi dădusi 4 minusuri.Vad că te aliasi cu alt prost pe nume Pinehead.Va doresc succes să mă minusati in continuare.Diferenta dintre mine și voi doi este că eu plătesc,abonament sa pot da aprecieri dar voi sunteți doi săraci care dati pe gratis.

Si pentru ca platesti ca sa poti face ceva ce noi facem fara sa platim te consideri mai destept, sau mai Prost? 🫢🫢

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 32 minute, robi29 a spus:

Si pentru ca platesti ca sa poti face ceva ce noi facem fara sa platim te consideri mai destept, sau mai Prost? 🫢🫢

Văd că te ofticasi făcuși spume la gura.De furie începuși sa dai minusuri în continuare.La fetele de pe forum nu dai aprecieri,dar preferi să-mi dai mie minusuri în continuare.Eu sunt mândru și fericit că am bani sa plătesc în fiecare lună abonament.Eu plătesc acum abonament pentru că un prost ca tine a scris numai minciuni către Cleopatra la adresa mea să mă baneze după ce câteva luni am avut cont verde gratuit.

P.S.Gresii mai înainte .Ție ți-am dat peste 5000 de minusuri.Te-am coborât de la plus 1700 la punctajul care îl ai acum..Prin asta am vrut să-ți scot minciuna și miștocăreala din cap.In ultimul timp văd că nu mai ai bani nici să fuți.

• Minus 2
Link spre comentariu
2 hours ago, Onel. said:

Văd că te ofticasi făcuși spume la gura.De furie începuși sa dai minusuri în continuare.La fetele de pe forum nu dai aprecieri,dar preferi să-mi dai mie minusuri în continuare.Eu sunt mândru și fericit că am bani sa plătesc în fiecare lună abonament.Eu plătesc acum abonament pentru că un prost ca tine a scris numai minciuni către Cleopatra la adresa mea să mă baneze după ce câteva luni am avut cont verde gratuit.

P.S.Gresii mai înainte .Ție ți-am dat peste 5000 de minusuri.Te-am coborât de la plus 1700 la punctajul care îl ai acum..Prin asta am vrut să-ți scot minciuna și miștocăreala din cap.In ultimul timp văd că nu mai ai bani nici să fuți.

Pai da, ca fut gratis 🤫🤫. Cat despre Cleopatra, n-am vorbit cu ea in viata mea, Proatovane!

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 6 ore, robi29 a spus:

Pai da, ca fut gratis 🤫🤫. Cat despre Cleopatra, n-am vorbit cu ea in viata mea, Proatovane!

Ai înțeles greșit.Puneti ochelarii și mai citește odată,prostul dracu ce ești.Am zis că un prost ca tine s-a rugat foarte mult de Cleopatra prin reclamații mincinoase să-mi baneze contul.Acel cont era premium gratuit.Adica culoarea verde,cum au mult de pe forum.

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...