Sari la conținut

Top 0752039245 Oana studenta

Postări Recomandate

9 minutes ago, studentabuna said:

nu fac anal 

nu lucrez noaptea 

nu fac deplasări 

nu înghit 

nu fac neprotejat 

nu dau limbi în cur bărbaților 

Lasă vrăjeala asta. Ai ieșit cu nebunul în oraș? Ai fost acasă la bosorog? Te ai futut cu el neprotejat? Da sau nu, e simplu.

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
Acum 19 minute, Costinel80 a spus:

Lasă vrăjeala asta. Ai ieșit cu nebunul în oraș? Ai fost acasă la bosorog? Te ai futut cu el neprotejat? Da sau nu, e simplu.

Mai băiatule.Dar ce interesează pe tine ce face ea in timpul liber.E pizda ei și o da cui vrea,cum vrea și unde vrea.Ea din asta trăiește și nu trebuie să dea socoteala la un prost ca tine,cu cine se fute.si cum se fute.Te rog sa taci și să nu mai porți grija fetelor de pe forum cu cine se fut.Ea dacă e plătită și respectată pentru banii primiți face totul ca clientul sa fie fericit după întâlnirea cu ea.Eu spun sincer fata mai buna ca Oana nu am mai întâlnit.Am fost aproape la toate fetele de pe forum Craiova și am ajuns la concluzia că Oana este Nr.1.Alta mai buna ca ea nu exista..Asta o dovedește numărul mare de clienți care o solicită.Ea nu este nevoită să plece în afara țării sau in alte orașe pentru că are foarte mulți clienți aici în Craiova.Unii dintre ei vin chiar din alte orașe.Asa că dacă nu-ți convine, du-te și fute alte fete.

Link spre comentariu

Îți mulțumesc Oana.Esti cea mai tare gagica de pe forum.Te rog sa nu mai îmi dai aprecieri la ce scriu,pentru că peste două zile voi închide acest cont.Apoi voi face alt cont platit cu titlul Mandea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...