fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 3, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 3, 2014 Lubric am sa-ti bag ochelarii si chelia ta deasa in pizduca mea..daca mai comentezi...hai ca te pupezzzz...pe chelie.. 2
Lubric Reputație: 707 Postat Septembrie 3, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Septembrie 3, 2014 Fanico, iar am comentat! Cand (mai) vii la Oradea ca sa-ti pup t(z)at(z)ele?
fănica Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2014 Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua. Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa Postat Septembrie 4, 2014 Fanico, iar am comentat! Cand (mai) vii la Oradea ca sa-ti pup t(z)at(z)ele? Am fost zilele trecute..nu pe mine m-ai pupat ci pe amica mea...eu sunt cealalta...soferitza..te pupezzz si eu..ami place sa ma aflu in treaba si eu pe aicişa...baga stelutze si puncte..ca,xoxo ma aduce la orgasm cu minusurile..va iubesc pe totzi..si pe el..dar nu stie...nu zi nimic la nimeni şitttt..te ador ochelaristule..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum