gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Irinuco, am lispit 2 zile, cand am revenit m-am luat cu mainile de cap:)))) nu bagi tu un rezumat? Sau andreea_good daca nu o fi banat?))))
LLEXU'S Reputație: 36 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Irinuco, am lispit 2 zile, cand am revenit m-am luat cu mainile de cap:)))) nu bagi tu un rezumat? Sau andreea_good daca nu o fi banat? )))) e simplu: ieri,echipa de procurori condusa de v-ship.a inaintat dosarul catre instanta supremacompletul de judecata a fost compus din Pisicuts si Mod1Dupa ore bune de deliberari,in care s-au expus probe pro si contra de catre ambele parti,instanta a hotarat:Condamna la banarea definitiva pe urmatorii inculpati: llexus,barbugiu,romeroCeilalti inculpati au primit avertisment.Au fost si victime colaterale : JJ,ClontosulIn acest fel,dosarul "Ica-nimfomane" a fost inchisAu urmat interviurileP.S motivarea deciziei nu va veni(conform regulamentului) 5
randunica Reputație: 6344 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 6, 2014 mandri pionieriP.S Randunico,asa e ca ti-era dor de noi? :hug1 :hug1 :hug1daaaaaaaaaaaaabine ati revenit!!
LLEXU'S Reputație: 36 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 :hug1 :hug1 :hug1daaaaaaaaaaaaabine ati revenit!!Pai nu puteam sa te lasam singurica Bine te-am regasit 2
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Fratieeee, bine-ai revenit! Imi faceam deja griji... Si pe barcagiul ala frustrat de ce nu l-au banat??? 1
LLEXU'S Reputație: 36 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Fratieeee, bine-ai revenit! Imi faceam deja griji... Si pe barcagiul ala frustrat de ce nu l-au banat???Judecatorii nu au motivat 1
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=9yeq3WGImls De gândit - cine joacă rolul lui Harap Alb în ultimele zile... Irinuco, am lispit 2 zile, cand am revenit m-am luat cu mainile de cap:)))) nu bagi tu un rezumat? Sau andreea_good daca nu o fi banat? )))) Sunt up and kicking! De la beat, cârciumă vin. Merg pe gard, de drum mă țin. Niciun latră nu mă câine. Niciu-mpunge nu mă bou. Armăsari ce vin călare, din ținutul Nimfomane, pradă, otrăvesc și strică și la oameni poartă pică. Mai cândva era măcel cu oamenii din cartel. S-a deschis în zi de joi de-o fiică de rândunoi, roșie cu păr de foc și cu buze-n loc de cioc, vrabie în loc de ștoacă unde limba voastră sapă, sprâncene pe post de-antene și gene în loc de pene. Sorina, fată pudrată, a dorit ziua să-și facă printre curve și curvari, grătăriști și bucătari. Petrecăreți, fel de fel, făceau fală la cartel. Au fost și intelectuali printre manelari normali, însă unul sta pe brânci, unul cu 'râuri adânci'. Lume bună și frumoasă, atmosferă păcătoasă, au dansat de s-au smintit, au băut de s-au spășit. Dar tipul nu-nțelegea, oare ce se petrecea? Era într-o pasă proastă iar lumea din jur - prea proastă, dar Sorina îl iubea că-i marfă petrecerea. .................. Prezent: Râcă mare, râcă mică... Dulce-i ștoiu-n păsărică. Râcă cu intrigi și spume, care n-au egal pe lume, cu clencul belit pe bune. Lume bună, lume rea, petreceți petrecerea! Nu vă-mpiedicați de ea! Nici de răsărit de soare, când din club ieși la plimbare, nici de fete-nșelătoare, nici de pula mea că-i mare, nici de Laura că pleacă, nici de troli care te seacă. Nici că unii n-au cultură, nici că Xoxo ți-o dă-n gură, nici că-Amada e domină dar sufletu-i de felină, mai melancolic de fel, care-a fugit de cartel. James a tot pândit momente, să joace pe sentimente, să alunge proxeneții și să-i dea de toți pereții. Dar Sorina-i pe basculă, iar el trece c-un trabant și-n dosarul "Rândunica" el a fost cam deranjant. Sorina-i fată nebună, pupă vrăbiile pe cioc, însă băiatul cu râuri nu o suferă deloc. Nu-i plac păsări priponite, care au strâns acolite, să-le-nvețe ea futai, pasăre ce nu se fute. A muit-o, -a râcâit-o, hăituială, poponeală, a făcut s-arunce spume, să-l blesteme, să-l înjure, să îl dea la toate cele, să îi zică vorbe grele. Rândunică de pădure, ochișori ca două mure, guriță de prepeliță, nu credeam nici în coșmar c-al tău creieraș cuminte o să scoată-așa cuvinte! Și după certuri aprinse, toace-n coaie, fată dură, din puță de cur de cuc umflată cu extensorul pe penis sculat de cric a venit un hoțoimic ceva mai Clonțos în gură, care e mai păcătos și n-are miros frumos. Rândunicilor versate nu le plac oameni cu floci, îi alintă - 'păduchioși', nici mirosuri de clonțoși, care rad nasuri de sconcși, c-așa-s ele - înțepate. Și de pe șapte cărări, peste șapte depărtări. Din concedii lungi, burgheze, ținuturi cu căcăreze, unde nici pula nu-i pulă, nici căciula nu-i căciulă, nici la Xoxo jos pe crac, nici la Roberto în cap. S-a urcat pe metereze și-a-nceput să modereze: șapte ban-uri am de dat, șapte-o să muriți jap-jap, cu linii trase pe cap! Și-au murit șapte feciori, unii lameri, alții - chiori. Unii cu pula umflată, la alții nevinovată. Și așa au dispărut dar cinci clone și-au făcut să vină la rândunea să se ia-n gură cu ea. Dar ea merge mai departe, proxenetă pân' la moarte. Laura a dispărut și se lasă de futut. Nu mai vrea cu un futac, ci tot cârdul ciumpalac. Nu-i mai ajunge o pulă ci vrea șapte-n cur și-n gură. Șapte oameni într-o dubă, șapte pulărăi cu pulă, șapte clencuri în dotare, Laura în ele sare. Laurică-găurică, fată mică și dulcică, ciur nespart cu multe găuri, vrea cu șapte să-le-astupe și-altădat' nu se mai fute. Se duce la facultate, să dețină-ntâietate, să învețe cu mult drag dar când este de spectacol, "șapte am, șapte le trag". În rest aceeași harneală, plin de pițiponcăreală, unul pâră, altul pute, unul bagă două dume, patru sunt urâți cu spume...Dar întreb așa-n virtute. Băă! cu mine, cin' se fute? 20
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Esti mortal, frateeee!!!!))))
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Postat Septembrie 6, 2014 V-apuca pe voi numai joi si vineri...mi-as pwla....
BARBUGIU'' Reputație: 35 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Dudești Oras:Dudești Postat Septembrie 6, 2014 Esti mortal, frateeee!!!!))))Dă-i și din partea mea 10 plusuri Andreea,toata stima! 2
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Facem bro!! 6 cu 4 e bine???
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Dar întreb așa-n virtute. Băă! cu mine, cin' se fute? Te ador, jur! Stiu ca o sa gasesc acasa un "bot de stiuca" (asa ma alinta Baby cand am draci pe mine si pun bot ) dar tu, Andrea, esti demential Llexule, ai facut buba, unde ti-e culoarea?!? Barbugiule, si tu esti cam palid...apropo, te-am vazut de dimineata 1
LLEXU'S Reputație: 36 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Llexule, ai facut buba, unde ti-e culoarea?!? am jucat la culoare aseara si nu a iesit P.S mai bine ma faceam judecator
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Offff, mai baieti mai...mie mi-e tare drag de voi, nu va mai vreau cu linii
BARBUGIU'' Reputație: 35 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Dudești Oras:Dudești Postat Septembrie 6, 2014 Offff, mai baieti mai...mie mi-e tare drag de voi, nu va mai vreau cu linii La o anumita perioada de timp,o linie e mai mult decat binevenita Cunoscatorii stiu ce zic 1
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 La o anumita perioada de timp,o linie e mai mult decat binevenita Cuno******rii stiu ce zic Bah ,plm , cand a venit marinaru cu propunerea , eu am bagat la sefu' repede o manea si am scapat
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Fara sa tin partea cuiva. Eu zic sa va ignorati. Randunica e insarcinata, e doar un pas pana la a pierde o sarcina. Fato, chiar esti? Calmeaza-te!Idiot ca de obicei! Când ești in pana de replici, ai măgărescul obicei sa amesteci viață privata cu cea virtuala. Asta spune despre tine ca ești o scursura, un jeg de om. Dacă ești ok, de ce nu îți dezvălui identitatea, îți este rușine? Marsh bai gunoi uman ce ești, ; luezi totul! 2 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 Idiot ca de obicei! Când ești in pana de replici, ai măgărescul obicei sa amesteci viață privata cu cea virtuala. Asta spune despre tine ca ești o scursura, un jeg de om. Dacă ești ok, de ce nu îți dezvălui identitatea, îți este rușine? Marsh bai gunoi uman ce ești, ; luezi totul!Alex, unde iti e si singurul neuron ramas? Si-a dat demisia?Euflo is. S-a prins si tanti Nuti cine sunt. Eu cu cine vorbesc acum?
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 Idiotule, amestecam viata privata in sensul sa nu si faca rau! Era un sfat! Bun, zic eu. Dar ce sa inteleaga un redus mintal? Ia-ti pastila! Minus e pt ca nu ti ai luat pastila. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Alex, unde iti e si singurul neuron ramas? Si-a dat demisia?Euflo is. S-a prins si tanti Nuti cine sunt. Eu cu cine vorbesc acum?Pe euflo il respectam, tu nu ești el! Iarta-ma, ori și-a vândut contul, ori s-a îmbolnăvit! Tu încerci sa vorbești cu mine, asta in condițiile in care nu ști cine mai ești! Nuuu, refuz sa cred ca euflo a decăzut atât de mult!!!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 Am decazut total. Am pierdut tot la ruleta.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Am decazut total. Am pierdut tot la ruleta.Euflo înțelege ce vreau sa spun! Pe bune, nu este stilul tau, ești un domn ce pula mea! Din partea ta ma aștept la glumele făcute cu cap si cu talc, nu la badaranisme. Te rog, fi tu însuți!
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2014 Alex, eu nu cred ca este Euflo...nu este stilul lui
Clontosu' Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:in eter Oras:in eter Postat Septembrie 6, 2014 talc= cu schepsis sau cu talc=pudra pt copii? Euflo cred ca le foloseste pe amandoua.
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 6, 2014 E Florin....cikalaka cikicea..... băiat fin....cikalaka cikicea ...) 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum