randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 5, 2014 Lexus si Barbugiu'de ei doi chiar imi pare rau...sincer 1
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 de ei doi chiar imi pare rau...sincerAveau haz , ei doi si xoxo Plm sa posteze de maine marinaru si rodrigoAzorel sa le sufle'n cur
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 5, 2014 Aveau haz , ei doi si xoxo Plm sa posteze de maine marinaru si rodrigoAzorel sa le sufle'n curhm...nu stiu ce sa zicpoate se vor rebranduimie mi-s dragi
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 hm...nu stiu ce sa zicpoate se vor rebranduimie mi-s dragiSi eu sper , nu stiu ce sa zic la lexus , este un om cu capu' pe umeriDaca mi se intampla mie sigur nu mai revin
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2014 Postat Septembrie 5, 2014 Fara sa tin partea cuiva. Eu zic sa va ignorati. Randunica e insarcinata, e doar un pas pana la a pierde o sarcina. Fato, chiar esti? Calmeaza-te!
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 5, 2014 Fara sa tin partea cuiva. Eu zic sa va ignorati. Randunica e insarcinata, e doar un pas pana la a pierde o sarcina. Fato, chiar esti? Calmeaza-te!scumpul meu, iti multumesc pentru grija dar nu ma agit in halul in care sa risc sa pierd sarcina, pentru care am facut tratamente ani de zile.eu ma amuz deseori cand vad prostii. si daca ma enervez pentru niste aberatii rautacioase, o fac pe moment, in 3 minute imi trece.chestiile importante sunt puse la suflet doar daca vin din partea oamenilor importanti din viata mea (familie, prieteni apropiati), nu de catre niste lupi moralisti obsedati de a ma pune la zid.Te sarut! 2
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 5, 2014 asa mi s-a parut si mie! Si eu sper , nu stiu ce sa zic la lexus , este un om cu capu' pe umeriDaca mi se intampla mie sigur nu mai revin
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 5, 2014 Adica ar trebui sa inteleg ca aia care te-a facut gioarsa o sa aiba pana maine o dunga ? Nu pot sa cred asa ceva. Fiecare cum isi asterne asa doarme,Gabi.Iar daca ar fi sa ne fie ranite tuturor sentimentele cand cineva ne-ar jigni in mediul virtual....ar fi un forum cu muuulte plansete. Presupun.
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 5, 2014 2
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 5, 2014 aolooiar manele :laugh2 :laugh2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 Fiecare cum isi asterne asa doarme,Gabi.Iar daca ar fi sa ne fie ranite tuturor sentimentele cand cineva ne-ar jigni in mediul virtual....ar fi un forum cu muuulte plansete. Presupun. Nu-i vorba de ranirea sentimentelor, ci de limbajul profund suburban pe care il poseda domnisoara. Nu aveam nici o pretentie la ea ca sa iti aprecieze postarea de bun simt, dar nici nu ma asteptam la o asa rabufnire de venin din partea ei asupra ta. Probabil ca foamea si presiunea cheltuielilor inraiesc unele fete. 1
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 Nu mai ai nevoie de puncte .. aa?Ai scos optiunea unde primeaiAvea Pustoiaca mai multe ca tine?
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 5, 2014 acus l-a banat, acus s-a reincarnat :laugh2cat timp au unii sa stea sa-si faca conturi :laugh2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 Pisicuts, daca de fac la numarul de postari, ma bagi in diamond league sau imi tragi o dunga ?
Vitriolul Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Septembrie 5, 2014 Probabil sigur ca foamea si presiunea cheltuielilor inraiesc unele fete. 1
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 5, 2014 Nu-i vorba de ranirea sentimentelor, ci de limbajul profund suburban pe care il poseda domnisoara. Nu aveam nici o pretentie la ea ca sa iti aprecieze postarea de bun simt, dar nici nu ma asteptam la o asa rabufnire de venin din partea ei asupra ta. Probabil ca foamea si presiunea cheltuielilor inraiesc unele fete.In teorie: nimic din aceasta lume nu poate inrai oamenii buni. Oamenii buni sunt buni si atat. Oamenii blanzi sunt blanzi,indiferent de presiunea la care sunt supusi.Insa fiecare dintre noi avem cate o farama (mai mare sau mai mica) de rautate in noi,iar cateodata acea parte domina mai puternic,astfel vedem iesiri necontrolate a unor doamne.Recunosc: in unele situatii sunt si eu mai rea,insa nu arunc cu apelative jignitoare. De obicei sunt ironica in momentul cand ma mai enervez. De injurat.....nu cred ca am facut-o in doi ani de zile de cand sunt pe forum.
Vitriolul Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Septembrie 5, 2014 Pisicuts, daca de fac la numarul de postari, ma bagi in diamond league sau imi tragi o dunga ? Este dorinta? Caci il vei depasi in mai putin de o luna, fara sa fii provocat de vreo recompensa. Atunci vei vedea in ce parte se inclina balanta.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 5, 2014 Era doar o curiozitate generata de postarea lui Marian . Atunci am onservat ce aproape sint de numarul lui de postari. Se presupune ca un eveniment de genul asta se lasa cu o recompensa sub una din formele mentionate de mine.
Vitriolul Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Septembrie 5, 2014 Regula stii ce spune.Nu stiu cine-mi puncteaza postarile, va sfatuiesc sa nu va risipiti punctele. Va dura ceva pana se vor potoli banarile, cel putin in weekend vor continua.
marian175 Reputație: 912 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 5, 2014 Regula stii ce spune.Nu stiu cine-mi puncteaza postarile, va sfatuiesc sa nu va risipiti punctele. Va dura ceva pana se vor potoli banarile, cel putin in weekend vor continua.De mine ai auzit ceva ?
Vitriolul Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Septembrie 5, 2014 N-am auzit dar ai grija pe unde postezi. Acum se trage fara somatie, posibil sa mai fie victime colaterale.
BARBUGIU'' Reputație: 35 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Dudești Oras:Dudești Postat Septembrie 5, 2014 Lexus si Barbugiu' de ei doi chiar imi pare rau...sincerMurim noi dintr-o bannare??? Tot inainte...ca pionierii 3
randunica Reputație: 6350 Postat Septembrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 5, 2014 Murim noi dintr-o bannare??? Tot inainte...ca pionierii :hug1
LLEXU'S Reputație: 36 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Murim noi dintr-o bannare??? Tot inainte...ca pionierii mandri pionieriP.S Randunico,asa e ca ti-era dor de noi? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum