randunica Reputație: 6425 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 6, 2014 valeu ce de liniute....o fi de bine?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2014 Am avut avertizarea de cod rosu de aseara. Acum sintem in plina furtuna de liniute. Oare ne intoarcem la vechiul format ?
randunica Reputație: 6425 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 6, 2014 Am avut avertizarea de cod rosu de aseara. Acum sintem in plina furtuna de liniute. Oare ne intoarcem la vechiul format ? :pope :popesa dea Dumnezeu :pope :bow
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2014 Desi nu e treaba mea, sincer, nu cred ca reintoarcerea la vechiul format ar aduce un plus. Poate ar fi bine sa se renunte doar la limbajul suburban si la acuzatiile fara dovezi. Forumul a crescut foarte mult de la apropierea de facebook , deci reintoarcerea nu cred ca este de bun augur. Totusi niste schimbari ar fi binevenite. 4
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 -Pana sa citesti o recenzie trebuie sa parcurgi bălării, asta e o problema pt cei interesati de informatie.-Prea multe threaduri inutile la DG.-Lipseste un colt al batausilor virtuali. ( votez pt el), dar fara neamuri si alte nebunii.-Lipseste un buton report. Nu de putine ori am vazut cum se discuta de **spam editat**, arme, prafuri.. Pisicuts nu e tot timpul online, de multe ori( zic eu) nu vede chestiile astea, altfel nu le ar tolera. Revin la butonul report. -Trebuie reinfiintat si daca Pisicuts nu are timp de plangeri sa le solutioneze, atunci poate sa si aleaga un fel de secretara/moderator care sa-i faca un rezumat si decizia finala sa fie a pisicului. Mod asta sa fie anonim sa nu iasa discutii, dar si impartial.-Lipsesc banarile temporare. Chiar si mie;) 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2014 Nu stiu daca asta este locul unde ar trebui propuse aceste idei, dar eu personal le consider de bun simt si macar de analizat daca ar aduce un plus acestui site.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Am avut avertizarea de cod rosu de aseara. Acum sintem in plina furtuna de liniute. Oare ne intoarcem la vechiul format ? Asta este cod negru Gabiță! Ne adaptam ce sa facem!!! 2 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 Gabi, vorbim si noi sa treaca timpul. Pă Pisicuts il doare-n bascheți. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Desi nu e treaba mea, sincer, nu cred ca reintoarcerea la vechiul format ar aduce un plus. Poate ar fi bine sa se renunte doar la limbajul suburban si la acuzatiile fara dovezi. Forumul a crescut foarte mult de la apropierea de facebook , deci reintoarcerea nu cred ca este de bun augur. Totusi niste schimbari ar fi binevenite.Nu cred ca vechiul format mai este de actualitate dar sunt perfect de acord ca trebuie sa existe bun simt si sa ne respectam intre noi. Fara a pupa pe nimeni in fund, ceea ce s-a întâmplat a fost corect, TREBUIA! Motane, jos palaria!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 nu sunt adeptul teoriilor conspirationiste,insa aici sunt fel si fel de interese care-si scot cornitele nu conteaza ca nu injuri si ca esti cu bun simt, da, am o mare vina, traiesc la dracu'n praznic la Baia Mare si nu pot face recenzie decat unei singure fete si consider ca o data, ajunge, m-as tot repeta ....de ce nu pot face asta, pentru ca restul nu prea merita vizitate, ar trebui sa existe o delimitare clara, cum spune FLQ, pe care totusi daca-l caut ii gasesc o serie de injurii la adresa mea
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 Aza, te inseli. Nu stiu adresa ta! Ps chiar nu stiu de ce ti ai luat-o sau daca meritai sa ti o iei.
BabardeL'' Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Sing Sing Oras:Sing Sing Postat Septembrie 6, 2014 Nu cred ca vechiul format mai este de actualitate dar sunt perfect de acord ca trebuie sa existe bun simt si sa ne respectam intre noi. Fara a pupa pe nimeni in fund, ceea ce s-a întâmplat a fost corect, TREBUIA! Motane, jos palaria!Uite-l p-asta,ba Tocmai tu te-ai gasit sa vorbesti de bun simt si de respect intre useri? Iar ai uitat sa-ti iei pastilele? Vezi ca tu urmezi
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 6, 2014 Aza, te inseli. Nu stiu adresa ta! Ps chiar nu stiu de ce ti ai luat-o sau daca meritai sa ti o iei. Am solicitat raspuns stimatei conduceri, a bifat cererea mea ca Rezolvata, insa fara a-mi da raspuns, eu totusi, astept
BabardeL'' Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Sing Sing Oras:Sing Sing Postat Septembrie 6, 2014 Am solicitat raspuns stimatei conduceri, a bifat cererea mea ca Rezolvata, insa fara a-mi da raspuns, eu totusi, asteptCa si raspuns vei primi o manea pă sistem Tu asteapta 2
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Uite-l p-asta,ba Tocmai tu te-ai gasit sa vorbesti de bun simt si de respect intre useri?Iar ai uitat sa-ti iei pastilele?Vezi ca tu urmezi Ai dreptate, cu "oameni" ca tine uit de bunul simt! Este posibil sa urmez si eu dar crede-ma, sunt sigur ca ți-o mai iei tu inca o data înaintea mea!
BabardeL'' Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Sing Sing Oras:Sing Sing Postat Septembrie 6, 2014 Ai dreptate, cu "oameni" ca tine uit de bunul simt! Este posibil sa urmez si eu dar crede-ma, sunt sigur ca ți-o mai iei tu inca o data înaintea mea!Ma vezi ca plang? Nu ma trece pe numele lui Azareth Ne dicstram,ce pula mea sa facem?!?Hai du-te si ia-ti pilula si ne citim mai tarziu Pisicuts ne-a banat in ideea ca vom reveni si ne vom inverzi cu totii....iescroc e al dreaq
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Ma vezi ca plang? Nu ma trece pe numele lui Azareth =))Ne dicstram,ce pula mea sa facem?!?Hai du-te si ia-ti pilula si ne citim mai tarziu ;)Pisicuts ne-a banat in ideea ca vom reveni si ne vom inverzi cu totii....iescroc e al dreaq Ideea este ca indiferent de culoare tot 'iescroc ramai! De asta nu ai sa te faci bine toată viață ta! Haidi' du-te si vezi pe cine mai păcălești șarlatanule. 2 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Postat Septembrie 6, 2014 Alex, Patrick e escroc? Ti-o furat-o pe olteancă... Off
BabardeL'' Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Sing Sing Oras:Sing Sing Postat Septembrie 6, 2014 Ideea este ca indiferent de culoare tot 'iescroc ramai! De asta nu ai sa te faci bine toată viață ta! Haidi' du-te si vezi pe cine mai păcălești șarlatanule.Cu Marius ce-ai avut azi,ma,sandilaule? Cand te vezi nebagat in seama iti casuna din senin precum vacarului pe vaci,este? Nu mai bea cand esti in fata tastaturii,risti sa te faci mai de cacao decat esti 1
BabardeL'' Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Sing Sing Oras:Sing Sing Postat Septembrie 6, 2014 Alex, Patrick e escroc? Ti-o furat-o pe olteancă... OffMai rau,a fugit olteanca singura mancand pamantul.....de nebun 1
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Mai rau,a fugit olteanca singura mancand pamantul.....de nebun Bravoooo, doar atât te duce capul sarlatanule!
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Cu Marius ce-ai avut azi,ma,sandilaule? Cand te vezi nebagat in seama iti casuna din senin precum vacarului pe vaci,este? :(Nu mai bea cand esti in fata tastaturii,risti sa te faci mai de cacao decat esti Nu te pot încurca, sandilău ești tu șarlatanule! Ce te mira, tie cum îți cășuna pe toată lumea bețivane? De cacao cum te-ai făcut tu nu o sa mai reușească nimeni. Poti sa te mândrești cu recordul tau inegalabil! 2 2
BabardeL'' Reputație: 20 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Sing Sing Oras:Sing Sing Postat Septembrie 6, 2014 Nu te pot încurca, sandilău ești tu șarlatanule! Ce te mira, tie cum îți cășuna pe toată lumea bețivane? De cacao cum te-ai făcut tu nu o sa mai reușească nimeni. Poti sa te mândrești cu recordul tau inegalabil!Betivane??? Pfff,vai de pula ta....adevarul ca m-ai si vazut beat tu pe mine Ai halucinatii? Ingurgiteaza pilule cu apa,nu cu alcool Taci dreaq,rasule care esti
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 6, 2014 Betivane??? Pfff,vai de pula ta....adevarul ca m-ai si vazut beat tu pe mine Ai halucinatii? Ingurgiteaza pilule cu apa,nu cu alcool ;)Taci dreaq,rasule care esti Caracteristic tie, nu ma mai mira nimic in ceea ce te privește! Tu m-ai vazut vreodata beat pe mine gluma proasta ce esti? Un "om" mai josnic decât tine nu mi-a mai fost dat sa intalnesc. Un sfârșit de săptămână "rodnic" sa ai șarlatanule!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2014 Gabi, vorbim si noi sa treaca timpul. Pă Pisicuts il doare-n bascheți. Ba sa stii ca il cam doare. El se ghideaza dupa niste parametrii pe care ii compara cu un site asemanator. Pe baza asta si face modificarile la formatul site-ului.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum