Sari la conținut

rezumate

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

fratilor, care cum sunteti rebranduiti?ca nu am ramas in urma..

eu pe cine pup si pe cine ignor?

• Oras:Sing Sing
Postat

Caracteristic tie, nu ma mai mira nimic in ceea ce te privește! Tu m-ai vazut vreodata beat pe mine gluma proasta ce esti? Un "om" mai josnic decât tine nu mi-a mai fost dat sa intalnesc. Un sfârșit de săptămână "rodnic" sa ai șarlatanule!

Merci la fel,sandilaule! :)

Postat

Ba sa stii ca il cam doare. El se ghideaza dupa niste parametrii pe care ii compara cu un site asemanator. Pe baza asta si face modificarile la formatul site-ului.

Din pacate se ghideaza aiurea si relatiile cu clientii sunt realizate total neprofesionist, sesizarile etichetate cu URGENT, nu primesc niciun raspuns

Ar trebui sa analizeze parametrii si nemultumirile utilizatorilor de pe acest site si sa-l imbunatateasca in consecinta, nu uitatul in ograda vecinului este cheia succesului.

Postat

fratilor, care cum sunteti rebranduiti?ca nu am ramas in urma..

eu pe cine pup si pe cine ignor?

draga mea, eu sunt si voi ramane Azareth, bineinteles in diverse combinatii de denumiri, din cate stiu eu, nu ti-am gresit niciodata, iar daca am facut-o, te rog sa-mi transmiti in primat, momentan doar pe mess.

Postat

Ba sa stii ca il cam doare. El se ghideaza dupa niste parametrii pe care ii compara cu un site asemanator. Pe baza asta si face modificarile la formatul site-ului.

Momentan cred ca nici el nu stie ce vrea....ar vrea si trafic dar in acelasi timp ar vrea si liniste,lucru total imposibil de realizat ;)

A bannat exact userii care ii tineau in picioare DG-ul.....pula lui,el stie mai bine ce si cum vrea ;)

• Oras:B
Postat

Merci la fel,sandilaule! :)

Groaznica combinatie prezinti, sandilău si șarlatan in același timp. Te tradeaza si fata!

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Alex, il trădeaza fata sau fața?

Postat

Groaznica combinatie prezinti, sandilău si șarlatan in același timp. Te tradeaza si fata!

'Te ma-n pula mea si nu te mai baga in seama aiurea cu replici d-astea de centru de **spam editat**...n-ai un haz :(

Postat

'Te ma-n pula mea si nu te mai baga in seama aiurea cu replici d-astea de centru de **spam editat**...n-ai un haz :(

Tu ai pula numai când înșeli șarlataniile. Tu chiar crezi ca ai vreun haz?

Postat

Tu ai pula numai când înșeli șarlataniile. Tu chiar crezi ca ai vreun haz?

Am mare haz si sunt si barbat bine....bocciule =))

Hai gata ca te-am pus la ignore :) glumesc,daca nu te citesc o zi,mor =))

• Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat

Am mare haz si sunt si barbat bine....bocciule =))

Hai gata ca te-am pus la ignore :) glumesc,daca nu te citesc o zi,mor =))

Cf ma Fredo? =))

Postat

Momentan cred ca nici el nu stie ce vrea....ar vrea si trafic dar in acelasi timp ar vrea si liniste,lucru total imposibil de realizat ;)

A bannat exact userii care ii tineau in picioare DG-ul.....pula lui,el stie mai bine ce si cum vrea ;)

Pisicuts intotdeauna a stiut ce vrea si ce a vrut aia a si facut. ( pe acest site este valabil ce am spus...in viata reala, poate ma insel ) . Tu ai impresia ca el nu era sigur ca banarile lui nu erau urmate de niste reincarnari ? :D 

• Oras:------
  • Oras:------
Postat

Daca exista mod1, caci el a dat banarile, a facut-o fara sa se consulte cu pisicuts. Daca reintra motanul, va urma o perioada de acalmie in aceasta privinta.

• Like 1
Postat

Pisicuts intotdeauna a stiut ce vrea si ce a vrut aia a si facut. ( pe acest site este valabil ce am spus...in viata reala, poate ma insel ) . Tu ai impresia ca el nu era sigur ca banarile lui nu erau urmate de niste reincarnari ? :D

dragul de Mod1 este maestrul abuzurilor, iar explicatia ban-arii mele a fost de-a dreptul hilara, troll-ing si non-recenzii :laugh2 Nu ca imi pasa, dar i-am transmis ca eu trafic pe site nu-i mai creez scriind ceva .. decat pana la culoarea galbena sa pot utiliza toate features ale site-ului

Postat

dragul de Mod1 este maestrul abuzurilor, iar explicatia ban-arii mele a fost de-a dreptul hilara, troll-ing si non-recenzii :laugh2 Nu ca imi pasa, dar i-am transmis ca eu trafic pe site nu-i mai creez scriind ceva .. decat pana la culoarea galbena sa pot utiliza toate features ale site-ului

Stai tu linistit,din cate am vazut au fost banati membri cu multe recenzii

Postat

Daca exista mod1, caci el a dat banarile, a facut-o fara sa se consulte cu pisicuts. Daca reintra motanul, va urma o perioada de acalmie in aceasta privinta.

Oare sa fie vechea schema cu politistul bun si cel rau ? Sau mai degraba dupa ce au trecut nervii urmeaza perioada de linsite. Stii cum zic ? :D 

Postat

dar conturile raman tot banate

• Oras:Ciorogârla
  • Oras:Ciorogârla
Postat

Oare sa fie vechea schema cu politistul bun si cel rau ? Sau mai degraba dupa ce au trecut nervii urmeaza perioada de linsite. Stii cum zic ? :D

Stiu cum zici,pana vineri ne facem de cap....in 'uichend',dupa noi potopul =))

Postat

nervii ca nervii, dar ramane dezamagirea si cine stie de unde i se va trage disparitia acestui forum

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

nervii ca nervii, dar ramane dezamagirea si cine stie de unde i se va trage disparitia acestui forum

N-are cum decât dacă îl omori pe Pisicuts, dar motanii au 9 vieți :D. Pică.

Sau dacă faci un DDoS. Sau website defacement. Studiezi cum e cu SQL injection, monitorizezi pachete, cookie-uri. Poate găsești vreo vulnerabilitate.

Dar decât să te chinui, mai bine faci o vizită la Ancuța, îi duci un ghiveci de flori și pui o recenzie.

• Like 3
Postat

N-are cum decât dacă îl omori pe Pisicuts, dar motanii au 9 vieți :D. Pică.

Sau dacă faci un DDoS. Sau website defacement. Studiezi cum e cu SQL injection, monitorizezi pachete, cookie-uri. Poate găsești vreo vulnerabilitate.

Dar decât să te chinui, mai bine faci o vizită la Ancuța, îi duci un ghiveci de flori și pui o recenzie.

am avut intentia sa pic site-ul aseara, noroc ca a intervenit Cassy pe mess, femeia asta cred ca e clarvzaatoare :laugh2

tot ce doresc e sa devin galben sa ma pot juca in voie pe aici, apoi, voi fi tacut ca un mormant

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

am avut intentia sa pic site-ul aseara, noroc ca a intervenit Cassy pe mess, femeia asta cred ca e clarvzaatoare :laugh2

http://media0.giphy.com/media/iY08RPkTRRGJG/giphy.gif

• Like 4

• Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

tot ce doresc e sa devin galben sa ma pot juca in voie pe aici, apoi, voi fi tacut ca un mormant

Ma bucur ca te-a tinut departe sa nu faci belea...

Mi-e dor de Chris...ala avea stil.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...