Sari la conținut

0732998373 Anca - Trapezului

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pai poate vrea sa va pupe dulce pe amandoi, pe tine si pe sotie. Si uite asa ajungeti la un threesome de milioane. :)

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Am primit eu ieri un mesaj de la ea in care ma intreba ce fac si ca ma pupa dulce. Noroc ca nu a fost sotia atenta pt ca eram cu ea si ar fi trebuit sa dau niste explicatii....

Acelasi mesaj si la mine  :slap2

• Like 2
  • Oras:Ucea
Postat

Pai poate vrea sa va pupe dulce pe amandoi, pe tine si pe sotie. Si uite asa ajungeti la un threesome de milioane. :)

Și pe portofel, că nu merge altfel...

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Imi place ca va tineti tari si nu cedati ispitei  :D  . Eu o voi vizita saptamana viitoare.

Pai ce e in România ??

• Like 1
Postat

Da, este. Se afla in zona Kaufland Mihai Bravu (strada Racari)

. Sunteți siguri căci mia spus ultima oară ca e in swiss ... Cand am vb cu ea , oricum merci de răspuns , cele bune
  • Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Este sigur in Bucuresti. Am vorbit eu de curand cu ea pe nr. de telefon din topic. Se pare ca e reticenta la cei noi, care nu au vizitat-o inca. Nu stiu motivele. A ramas ca-n tren, ceva gen poate mai ... incolo. Acu cica nu lucra inca, sau ....

Deci are telefonul deschis.

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Este sigur in Bucuresti. Am vorbit eu de curand cu ea pe nr. de telefon din topic. Se pare ca e reticenta la cei noi, care nu au vizitat-o inca. Nu stiu motivele. A ramas ca-n tren, ceva gen poate mai ... incolo. Acu cica nu lucra inca, sau ....

Deci are telefonul deschis.

Același lucru si la mine , cu multe întrebări , exista ceva la mijloc de nu vrea sa primească ... Cine reușește sa o întâlnească este rugat sa revină cu detalii despre adresa ceva de genul poate reusim sa o revizitat si noi pe ea ...

• Like 1
Postat

Același lucru si la mine , cu multe întrebări , exista ceva la mijloc de nu vrea sa primească ... Cine reușește sa o întâlnească este rugat sa revină cu detalii despre adresa ceva de genul poate reusim sa o revizitat si noi pe ea ...

Tare asta... Dacă te refuză la telefon, "forțezi" intrarea la fața locului?

Postat

Tare asta... Dacă te refuză la telefon, "forțezi" intrarea la fața locului?

Categoric nu forțezi dar , e aiurea ca primește doar clienții vechi iar pe cei noi ii interoghează ... Totusi poate rezolvam misterul colegu nu i asa ???

• Like 1
Postat

Categoric nu forțezi dar , e aiurea ca primește doar clienții vechi iar pe cei noi ii interoghează ... Totusi poate rezolvam misterul colegu nu i asa ???

Din cate imi aduc eu aminte, fata a fost mereu reticenta si in trecut. Stiu de la cineva. Nu stiu motivele. Dar in fond e treaba ei. Noi nu avem "ce forta". Poate se fereste de anumite persoane, cine stie! Poate a avut probleme in trecut cu cineva, etc.

E alegerea ei, iar noi trebuie sa i-o respectam! Daca ne primeste bine, daca nu, iar bine. E plin de fete Bucurestiul!

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Din cate imi aduc eu aminte, fata a fost mereu reticenta si in trecut. Stiu de la cineva. Nu stiu motivele. Dar in fond e treaba ei. Noi nu avem "ce forta". Poate se fereste de anumite persoane, cine stie! Poate a avut probleme in trecut cu cineva, etc.

E alegerea ei, iar noi trebuie sa i-o respectam! Daca ne primeste bine, daca nu, iar bine. E plin de fete Bucurestiul!

Cosmin ai dreptate bro !!!! Asa este sa ii respectam deciziile , mai bine numai sunam e mai simplu ...!!! Oricum poate donsoara e plecată cine știe ...sau exact cum spune colegul se ferește . Decât atâta Off topic sa înceapă cineva cu o recenzie zic eu ca i-am dat toți up !!!

• Like 1
Postat

Cosmin ai dreptate bro !!!! Asa este sa ii respectam deciziile , mai bine numai sunam e mai simplu ...!!! Oricum poate donsoara e plecată cine știe ...sau exact cum spune colegul se ferește . Decât atâta Off topic sa înceapă cineva cu o recenzie zic eu ca i-am dat toți up !!!

Am scris clar mai sus ca am vb la telefon cu ea de curand. Si nu e plecata.

Despre partea a doua, ai dreptate. Sa lasam loc de recenzii! :)

Postat

Relevantă acestor comentarii?? Recenziile mai se fac ?

• Like 1
Postat

Intrebam pentru ca intamplator am cunoscut-o pe tipa, nu are rost sa zic prin ce imprejurari si voiam sa ma asigur daca este ea...

• Inimioara 1
Postat

Nu mai inteleg nimic, cineva mai sus spunea ca poarta ochelari...

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...