Sari la conținut

Cine vrea sa ii dea la MUIE lu Cosmin Moti

Sa ii dam Muie lui Moti  

7 membri au votat

1. 1. Cine vrea sa ii dea la Muie lui Moti ?

• toti stelistii
    • tot forumul nimfomane
    • toti romanii

Postări Recomandate

• Oras:Clongowes
  • Oras:Clongowes
Postat

Vorbeam cu un amic dupa eliminarea portarului bulgar si-i spuneam ca, daca as putea paria, as paria ca Moti va apara mai multe penalty-uri decat Arlauskis. Ratarea calificarii nu e vina lui Moti, care a tras pentru cei care-l platesc (chestiune absolut normala), ci a modului in care echipa Stelei a tratat acest meci. "Echipa" e mult spus, corect ar fi "incropeala de asa-zisi jucatori de fotbal" pentru ca patronul nu stie o regula simpla: nu tai gaina care face oua de aur.

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Muie lui Moti?De ce?E un profesionist si s-a comportat ca atare!BV Moti!

Postat

Dupa rusinea de aseara, cred ca fotbalistii si echipa tehnica ar trebui sa lase capul in jos pentru o buna perioada de timp si sa munceasca mult mai mult decat au facut-o pana acum. Nu prea este de acceptat sa ratezi o calificare la penalty, mai ales cand in poarta este un jucator de camp. Si spun asta, deoarece Steaua este la a doua isprava de genul asta dupa ratarea Supercupei Romaniei, tot la penalty . Cei care merg pe teoria " loteriei la penalty " ( si cred ca si Galca e adeptul ei ) ar fi trebuit sa fi invatat ceva de la Van Gaal la mondiale. Este important sa-ti creezi un atu, chiar daca nu il ai. La noi din pacate se tot insista pe executanti din randurile fundasilor si pe jucatori care nu se pot lauda cu un caracter puternic. Si exemple sint destule de-a lungul ratarilor la penalty. Poate cand o sa mai apara niste tineri nebuni gen Lacatus si Balint, ( care in finala de la Sevillia au cerut ei sa execute ) atunci nu o sa ne mai bazam exclusiv pe ce apara portarul.

Cat despre Moti....el nu a facut nimic altceva decat sa se maimutareasca pe linia portii si sa se arunce pe un colt. Orice penalty tras cu fenta, ar fi fost gol lejer cu conditia sa fi fost pe poarta. Din pacate la noi au tras numai din cei care dau cu latul ( execpatndu-i pe Keseru si Varela ) si care nu stiu sa faca o fenta. Ori in situatia asta, daca nu ai dat perfect pe colt, nu ai taria necesara in asa fel incat portarul sa ajunga prea tarziu, chiar daca a ghicit coltul.

Schimbarile....cum sa il bagi pe Filip al doilea varf ? WTF ! De cand si pana cand se poate spune despre Filip ca poate alerga ca un nebun sa puna presiune ? Eu sincer am crezut ca il baga la inchidere , cand am vazut schimbarea, mai ales ca Breveld nu se poate lauda decat cu faptul ca e un fotbalist disciplinat tactic si nimic mai mult. In rest este departe si de Pintilii si mai ales de Bourceanu. Cred ca pe postul pe care Filip a jucat era mult mai util Valceanu desi e un copil. Si zau ca bate 11 metri cu mult mai bine decat Rapa sau Parvulescu.

Dar asta e. Acum 1000 de vorbe nu fac nici cat o ceapa degerata. Mai sint 2 saptamani. Sa plece cine are de plecat, sa vina cine o sa vina ( daca o sa mai vina cineva :)  ) si sa se incerce sa se construiasca o echipa. Asta daca se mai doreste cumva ca Steaua sa fie echipa de valoare. Daca nu, poate se gaseste cineva sa cumpere echipa si sa faca ceva cu ea, caci Becali si-a scos banii cu varf si indesat.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

bravo pula lui Moti,e profesionist.ce vina are el?Vina este a stelistilor ca sunt varza si pe deasupra aroganti.Cu asa echipa vor sa joace in CL?

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

Daca intreb clasicul "cine PLM e Cosmin Moti" presupun ca merit sa fiu linsat, nu...?

L.E. Google is your brother. Cautat, aflat. Fotbalist. Nu-s microbist, nu ma bag, rog ignorati-ma :)

exact asa am vrut si eu sa intreb, cine e Moti, ni mai, fotbalist, astia-s mai curvari decat noi, deci, clar nu ma bag

Postat

Ar trebui sa inteleg ca JJ e stelist ? :D

iti poate raspunde el

eu da,sunt stelist de mic copil,dar trebuie sa recunosc ca Steaua este doar un nume si atat la momentul actual

Postat

AHA! Deci si tu esti arogant, dar nu vrei sa recunosti. :D

te-ai prins :D

• Oras:bucuresti
Postat

Despre cum Amada ar trebui sa-l bage in cantonament pe Moti. :D

Sa inteleg ca restu ' a fost in cantonament inainte ?

Postat

Atunci am inteles de ce au jucat stelistii de parca au fost fututi in cur. :D

Asa sunt ei

Nu are Amada nicio vina

• Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Eu i-am spus de multe ori sa-i lase cand au meciuri. Dar ea, nimic. Dominare, dominare! :D

Le place sa fie sodomizati inainte de fiecare meci  . "Altfel nu se pote" :))))

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

Umbla vorba prin targ ca i-au cam dezbracat de echipament pe jucatori direct pe teren. :D

http://www9.gsp.ro//usr/thumbs/thumb_620_x_366/2014/08/28/631879-clipboard02.jpg

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...