Sari la conținut

PUSTOAICA 2012

Postări Recomandate

• Oras:Paris Spagnia

Pisicut, banam si noi ratatul asta, ce zici?!?! :D

Adevarul este ca daca tu mananci un cacat trebuie sa il manance si restul.

Jet Sloborina4U.  Pisicuts poti sa dai un scan mie si lui toll sa se linistesca si Sloborina4u sa nu mai acuze utilizatori in necunostinta de cauza ;)

• Like 2
Link spre comentariu

Doamne ce debiteaza femeile astea, ciudat e ca ele sunt atat de proaste incat nu-si dau seama ca sunt proaste.

E un pic dereglata Bro. Las-o sa isi faca recitalul =))  nu de alta dar va deduce ca si tu esti Peste =)) =)) =)) asta e replica ei esti peste =))

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

S-au adunat toti ratatii aici. Bun asa. Vad ca va fute rau grija de mine. Bun si asta, dovada suprema ca sunt importanta. Nu vreti sa faceti o clica a ratatilor analfabeti, sa va algeti un lider, sa nu mai vorbiti in 7 limbi?!?!

Eu, cand ma bag in discutii, inteleg despre ce se vorbeste ceea ce nu este cazul tau, Kristi222. Pe tine nici nu ma supar, ai un talent fantastic sa te repezi ca rata si sa te superi ca magarul pe sac. 

@ Parnaiasule, fiindca am 104 ani, ai vreau tu sa ma futi?!?! Nu te mai baga in seama cu mine, dobitocule. Nu ma face sa-mi pun mintea cu tine. Stii ce-i aia minte?!? De unde dracu sa stii tu?!?! 

Link spre comentariu

S-au adunat toti ratatii aici. Bun asa. Vad ca va fute rau grija de mine. Bun si asta, dovada suprema ca sunt importanta. Nu vreti sa faceti o clica a ratatilor analfabeti, sa va algeti un lider, sa nu mai vorbiti in 7 limbi?!?!

Eu, cand ma bag in discutii, inteleg despre ce se vorbeste ceea ce nu este cazul tau, Kristi222. Pe tine nici nu ma supar, ai un talent fantastic sa te repezi ca rata si sa te superi ca magarul pe sac. 

@ Parnaiasule, fiindca am 104 ani, ai vreau tu sa ma futi?!?! Nu te mai baga in seama cu mine, dobitocule. Nu ma face sa-mi pun mintea cu tine. Stii ce-i aia minte?!? De unde dracu sa stii tu?!?! 

e foarte posibil ca,din cauza numarului imens de topicuri pe care postezi,sa nu mai intelegi nici tu CE si CUI raspunzi.....vizavi de gradul si puterea mea de intelegere, crede ma, esti ultima persoana de pe Terra in masura sa si dea cu parerea....de suparat,da,ma supar pe sac,daca in sac e cate o obraznicatura cu arfe de centru si texte de centura....(nu e neaparat cazul tau, cines e simte, se simte....,sunt multe p aici)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

...doamnaaa curva ...nu vb urat ca nu te.am jignit cu nimic. Apropo te speli pe dinti dupa fiecare muiuta sau folosesti doar apa de gura? Vezi ca pot fi si jeg si sa vorbesc aiurea in tramvai. Deci ...in concluzie...gura mica si joc de bucusoare ...si spor la banuti. Intre noi doi fie vorba...fa doamna...sunt multe biblioteci distanta.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Tara arde, cade jegul de pe unii ca pielea cojita dupa plaja, va urla vantul in buzunare si foamea-n glanda si voua va arde ca-si schimba iubitul MEU statutul?!?! Cat de idiot sa fii?!?!

Toll, canta la alta masa. M-ai convins ca esti TOT hamsia obosita degeaba imi dai PM-uri sa te scuzi si incerci sa-mi demonstrezi ca nu este asa...ai exact aceeasi placa ca si viitorul parnaias. Mai ai si altele?!?! 

Personaliati.

Pisicut, banam si noi ratatul asta, ce zici?!?! :D

Grija la limbaj rapandulo ca eu nu te-am jignit pe tine , daca ai 3 clase si esti asa de inchisa la minte incat sa crezi ca Robert sta si accepta meseria ta ce sa iti fac eu ? 

In cazul vostru este una din urmatoarele , fie tu il iubesti si el profita , fie stii ca profita dar cum este singurul ce te accepta lasi de la tine , fie este pestele tau si o sa va certati si voi o data .

Niste pastile de calmare sa mai iei poate nu o sa mai fii asa agresiva .

Edit : I-am cerut lui pisicut sa verifice si sa ia masuri asupra ta pentru acuzele nefondate facute dar vad ca nu zice nimic .

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Ma oameni buni, nu ma bag eu la prea multa avocatura, da' de unde pwla lu' Aladdin stim noi (stiti voi), ce-i intre Roberto si Sorina? Chiar asa buni psihologi sa fim...? Asta cu exceptia cazului ca vreti doar sa le bagati batul prin gard sa-i provocati :) ...

...- ceea ce ma aduce la punctul 2: Sorina - dupa cum s-a mai discutat si pe alte threaduri, nimeni nu zice sa taci, parand fraiera, si sa intorci celalalt obraz... dar, nu ajuta la nimic faptul ca te lasi enervata asa usor. Incearca, eventual, sa gandesti putin "la rece" inainte de a raspunde provocarilor, contribuind la escaladarea conflictului (sper sa nu deranjeze un sfat / o opinie, n-am vrut sa insult cu nimic) ;)

Nu in ultimul rand, nu mai bateti fratilor atata moneda pe seama verificarilor de IP, caci stim cu totii ca sunt (aproape) irelevante! Chiar daca nu ne bagam in "subtilitati" (IP-uri dinamice samd), o cartela prepaid nu mai stiu cat costa, dar cu siguranta nu mai mult de 50 lei cu tot cu credit incarcat pe ea - deci nu costa mult sa ai cate-o "sursa de net" de la fiecare provider (orange, vodafone, cosmote etc)... 

Sa nu fiu inteles gresit, ultimul paragraf nu doreste sa demonstreze implicit ca Sorina are dreptate si cei acuzati chiar sunt conturi-clona! Spun doar ca verificarea IP-urilor nu prea demonstreaza mare lucru, atata tot.

Nu in ultimul rand...

post-53465-0-86631100-1409762375_thumb.jpeg

:beex2

• Like 8
Link spre comentariu

Nu-mi place de tine, mereu incerci sa calmezi lumea  :no2

Baga-mi-as pwla, esti a 2-a persoana de pe forumul asta care m-a facut sa pulverizez cafea pe laptop...  :laugh2

L.E. primu' a fost Shaworma, dar on second thought, cred ca imbatranesc: nu mai retin daca atunci era apa sau cafea...  :blushing2

• Like 2
Link spre comentariu

Ma oameni buni, nu ma bag eu la prea multa avocatura, da' de unde pwla lu' Aladdin stim noi (stiti voi), ce-i intre Roberto si Sorina? Chiar asa buni psihologi sa fim...? Asta cu exceptia cazului ca vreti doar sa le bagati batul prin gard sa-i provocati :) ...

...- ceea ce ma aduce la punctul 2: Sorina - dupa cum s-a mai discutat si pe alte threaduri, nimeni nu zice sa taci, parand fraiera, si sa intorci celalalt obraz... dar, nu ajuta la nimic faptul ca te lasi enervata asa usor. Incearca, eventual, sa gandesti putin "la rece" inainte de a raspunde provocarilor, contribuind la escaladarea conflictului (sper sa nu deranjeze un sfat / o opinie, n-am vrut sa insult cu nimic) ;)

Nu in ultimul rand, nu mai bateti fratilor atata moneda pe seama verificarilor de IP, caci stim cu totii ca sunt (aproape) irelevante! Chiar daca nu ne bagam in "subtilitati" (IP-uri dinamice samd), o cartela prepaid nu mai stiu cat costa, dar cu siguranta nu mai mult de 50 lei cu tot cu credit incarcat pe ea - deci nu costa mult sa ai cate-o "sursa de net" de la fiecare provider (orange, vodafone, cosmote etc)... 

Sa nu fiu inteles gresit, ultimul paragraf nu doreste sa demonstreze implicit ca Sorina are dreptate si cei acuzati chiar sunt conturi-clona! Spun doar ca verificarea IP-urilor nu prea demonstreaza mare lucru, atata tot.

Nu in ultimul rand...

attachicon.gifeveryone calm the fuck down meme chill lemur lol wtf 4chan.jpeg

Eu nu am avut niciodata treaba cu ea , nu este de varsta mea deci nu am citit mai nimic despre ea dar ea a comentat aici ca sunt cont clona si peste deci automat i-am intors atacurile ce le-a facut asupra mea cat si a celorlalti , daca esti este peste inseamna ca si robert este peste , ea o spune , nu eu .

• Like 1
Link spre comentariu

Nu in ultimul rand...

attachicon.gifeveryone calm the fuck down meme chill lemur lol wtf 4chan.jpeg

Binessss ;) Pacificatorul

• Like 3
Link spre comentariu

Nu am 3 clase. Am de zece ori mai mult. PESTE VOI adunati la un loc (ma refer la gasca de ratati analfabeti si frustrati). Voi stiti asta si muriti de spume ca in loc sa mergeti la scoala v-ati jucati cu puta-n tarana. =))

Hai ratatii, umpleti repede inca trei pagini cu frustari. Altceva mai stiti, manca-i-ati pula lui Roberto ca vad ca nu mai puteti de grija lui =))

Link spre comentariu

Nu am 3 clase. Am de zece ori mai mult. PESTE VOI adunati la un loc (ma refer la gasca de ratati analfabeti si frustrati). Voi stiti asta si muriti de spume ca in loc sa mergeti la scoala v-ati jucati cu puta-n tarana. =))

Hai ratatii, umpleti repede inca trei pagini cu frustari. Altceva mai stiti, manca-i-ati pula lui Roberto ca vad ca nu mai puteti de grija lui =))

Tu esti singura care nu poate de grija noastra , tu te-ai bagat in seama pe topicul asta si ai adus acuzatii , eu nici nu postam in el daca nu ma faceai peste .

Daca aveai "zece ori mai mult" nu ajungeai ce esti acum !  Si iar mananci rahat , inca sunt la facultate .  

Noi suntem ratati pentru ca ? o sa ajungi ca siana femeie sa scoti tot felul de balarii pe gura .

• Like 3
Link spre comentariu

Sa mori tu?!?! D-aia veniti ca mustele la cacat de cate ori v-arunc o vorba, huh?!?! 

Hai, cantati la alta masa, am si alte treburi de facut, ca de exemplu de organizat o nunta =))

P.S. Da, esti la facultate, repeti anul 1 de vreo 15 ani. Hai mars!!! Si nu te mai scuza si justifica atat, mai bine fa cunostinta cuuuuuu:

Link spre comentariu

Vezi cum te faci singura proasta ? spui de noi ca te atacam pentru ca esti importanta si iti dam atentie apoi spui " D-aia veniti ca mustele la cacat de cate ori v-arunc o vorba, huh?!?!  "

Cacatul esti tu de venim cand ne ataci ?

Daca iti demonstrez ca in tot ceea ce  am spus am dreptate prestezi gratis pentru 5 forumusti ? sa nu spui ca aleg eu , facem topic si voteaza lumea  . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...