Sari la conținut

doamna 37 - 0728.662.159

Postări Recomandate

• Oras:bucures

cris la:

--

#5  casanova de bucuresti

Serious Contributor

Maistru Curvar

100 Postari:

Inscris la:

18 May 2012

Reputatie: 81

Postat 16 October 2014 - 03:02 AM

DOAMNA, 38.Daca esti manierat si cu chef de aventura vino sa combini pasiunea, calitatea si stilul intr-o ambianta placuta :sex oral, normal protejat , masaj, mai multe detalii la tel. foto reale .Calea Mosilor, 0728.258.532 0728258532 si a schimbat numarul de telefon eu o stiu de vro 2 ani cand era la alba iulia fata e curata dar are ceva probleme la cap probabil nu este impacata cu cea ce face deci nu recomand e foarte nervosa plange tipa sa nu o atingi si a schimbat si pozele hmmm poate ce a mai trista experienta a mea ....nici nu vreau sa mi amintesc cum a fost atunci......am plecat mai mult am fugit nu mai mi a trebuit nici bani nici finalizare.....nu recomand in nici un caz.....

• Minus 1
Link spre comentariu

D nu Stancu a intrecut-o se pare si pe Mama Omida.A fost pe 29 aug cu 70 cand anuntul era cu 50 la vitan dar el stia ca ma va gasi cu 70 peste doua luni pe mosilor.Ce sa zic d nu Stancu cu previziunile d ta o sa bati recorduri.Eu zic sa te muti pe acelasi meridian cu noi

Sau daca nu reusiti unii dintre voi luati lectii de la predecesorii vostri eleganti in exprimare si cu acuratete de nota 10.Multa bafta

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

50 L

DOAMNA 37 de ani. Ofer masaj clasic de relaxare tonifiere si sportiv. Foto reale. Drumul Taberei, 02 Jan 18:47

Foto (4)   Selecteaza

S-a mutat in Dr Taberei? :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...